Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Shelby Mustang GT350R zdolal Nürburgring v čase 7:32.19

11 komentářů

Nagano
Tak tohle jsem od Mustangu, i přesto že ve verzi GT350R nečekal. Skvělá práce! Je vidět, že posun oproti minulé verzi tam je citelný. :yes:
samael
prý ameriky neumí zatáčet.Skvělé auto za skvělou cenu. :yes:
flyboyeda
mustang pořád není můj šálek, čas si ale uznání zaslouží

jdu se podívat za kolik to zajel Cayman, kdyby to někdo věděl tak to sem napište, děkuju
netcar.xx
Porsche Cayman S: 7:55.00. Hned za Renaultem Megane RS. Co bys taky ocekaval od Supersportu pro zenske? >😁
flyboyeda
máš odkaz kde to najdu, díky
netcar.xx
Proc hlupaku? Ze tvuj vysnenej radobysportak skoncil ve spolecnosti hothatchu a rodinnych aut?

Edit: Hlupaka jsi uz smazal, hmmm.

[odkaz]
flyboyeda
protože bys mi jinak ten odkaz třeba neposlal, proto jsem to smazal, tak dík za odkaz

Cayman podceňuješ, je to jedno z nejlepších skvěle ovladatelných aut s motorem uprostřed

Megane RS je taky dobrý, ale přednost před Caymanem bych mu nedal
flyboyeda
to je ale Cayman s z roku 2013, nová generace je 2014 a tam není?

a to že má Cayman stejný čas jak Ferrari F430 je skvělý výsledek
CHerokee
Proč tak ošklivě hned? Určitě to je od mustangu výborný výsledek, co ale není fér, je porovnávat se s minulou verzí 911. Ta současná 911 GT3 je o dost rychlejší - 7:25 oficiálně.

Je dobře, že Amíci se chtějí i v zatáčkách porovnávat s Evropou. A je to výborná reklama pro Mustang.

P.S. Cayman je hodně dobré auto!
flyboyeda
Cayman II. Generace je excelentní auto, jedno z nejlepších z roku 2014 a to neříkám jenom já: Top gear a autocar.co.uk, chris harris a všichni co autům rozumí o Caymanovi II generace neřeknou špatné slovo a i ta první byla skvělá, ta druhá zas posunula laďku víš

vy co mi dáváte palce dolů, jste ***i,
poměr 1 chytrý vs 4 ***i
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Snad to bylo psáno v žertu, páč větné spojení, že " Cayman je supersport pro ženské" může napsat pouze osoba, která nemá o autech ani elementární znalosti a na tento web se dostala naprostý omylem...