Novinky
Nagano
1
Tak tohle jsem od Mustangu, i přesto že ve verzi GT350R nečekal. Skvělá práce! Je vidět, že posun oproti minulé verzi tam je citelný. :yes:
mustang pořád není můj šálek, čas si ale uznání zaslouží
jdu se podívat za kolik to zajel Cayman, kdyby to někdo věděl tak to sem napište, děkuju
jdu se podívat za kolik to zajel Cayman, kdyby to někdo věděl tak to sem napište, děkuju
Porsche Cayman S: 7:55.00. Hned za Renaultem Megane RS. Co bys taky ocekaval od Supersportu pro zenske? >😁
máš odkaz kde to najdu, díky
Proc hlupaku? Ze tvuj vysnenej radobysportak skoncil ve spolecnosti hothatchu a rodinnych aut?
Edit: Hlupaka jsi uz smazal, hmmm.
[odkaz]
Edit: Hlupaka jsi uz smazal, hmmm.
[odkaz]
protože bys mi jinak ten odkaz třeba neposlal, proto jsem to smazal, tak dík za odkaz
Cayman podceňuješ, je to jedno z nejlepších skvěle ovladatelných aut s motorem uprostřed
Megane RS je taky dobrý, ale přednost před Caymanem bych mu nedal
Cayman podceňuješ, je to jedno z nejlepších skvěle ovladatelných aut s motorem uprostřed
Megane RS je taky dobrý, ale přednost před Caymanem bych mu nedal
to je ale Cayman s z roku 2013, nová generace je 2014 a tam není?
a to že má Cayman stejný čas jak Ferrari F430 je skvělý výsledek
a to že má Cayman stejný čas jak Ferrari F430 je skvělý výsledek
Proč tak ošklivě hned? Určitě to je od mustangu výborný výsledek, co ale není fér, je porovnávat se s minulou verzí 911. Ta současná 911 GT3 je o dost rychlejší - 7:25 oficiálně.
Je dobře, že Amíci se chtějí i v zatáčkách porovnávat s Evropou. A je to výborná reklama pro Mustang.
P.S. Cayman je hodně dobré auto!
Je dobře, že Amíci se chtějí i v zatáčkách porovnávat s Evropou. A je to výborná reklama pro Mustang.
P.S. Cayman je hodně dobré auto!
Cayman II. Generace je excelentní auto, jedno z nejlepších z roku 2014 a to neříkám jenom já: Top gear a autocar.co.uk, chris harris a všichni co autům rozumí o Caymanovi II generace neřeknou špatné slovo a i ta první byla skvělá, ta druhá zas posunula laďku víš
vy co mi dáváte palce dolů, jste ***i,
poměr 1 chytrý vs 4 ***i
vy co mi dáváte palce dolů, jste ***i,
poměr 1 chytrý vs 4 ***i