Novinky
Uživatel_5340709
0
všimli jste si někdy, že suv jako takové má velký problém odlišit se jeden od druhého, protože vždycky to bude nevzhledná krabice s přední kapotou, tvar stejný skoro pro všechny. Zachraňují to jen tvary předního chladiče a světel. Proto taky vznikají kreace typu BMW X6 a jeho následovníků, protože se chtějí aspoň trochu odlišit.
Nonsens
5
a všimol si si ako sa podobajú hečbeky, limuzíny a športové autá? Pri toľkých značkách a predpísaných tvaroch je to logické (koniec koncov podobali sa aj pred 50 rokmi).
Nevim proc ale nekdo v Jaguaru se inspiroval novym Volvem XC90...
Nemyslím si. Oddělené světla od přední masky, navíc velmi úzké se začínají používat u spousty aut.
Mně se líbí.
Mně se líbí.
Chce to hodně velkou představivost...ani hmotově, ani tvarově...ničím. Btw, navíc by se to chtělo podívat, kdy byla představena tato studie a kdy XC90. 😉
XC90 vysloveně svou oficiální studii nikdy zveřejněnou neměla. 😉 To by zase stálo o doplnění z vaší strany 😉 Nová XC90 vychází z konceptu "ESTATE" 😉
Kde vidíš podobnost? Silně skloněná skla a oblejší tvary jsou úplně jinej soudek než XC90.
Mně to přijde nejvíc podobný nafouknutýmu Sportbrake XF. Prostě designový jazyk současného Jaguaru zachován.