Ekonomika
Aké sú novinky vo výbave?
Inak celkom pekné. Tak nejak mi to začalo pripomínať Kiu Soul...
Inak celkom pekné. Tak nejak mi to začalo pripomínať Kiu Soul...
ze soul? neblazni [odkaz]
Novinky?
No je to facelift... a z toho to vyplývá.
Jsou značky, prot které by to byla VIII. generace - ale tady ne.
😉
Jo, líbí se mi to.
No je to facelift... a z toho to vyplývá.
Jsou značky, prot které by to byla VIII. generace - ale tady ne.
😉
Jo, líbí se mi to.
No dobre, tak na príklade Renaulta Kangoo, s faceliftom do ponuky pribudol multimediálny systém MediaNav, asistent rozjazdu do kopca a neviem čo ešte. Preto ma zaujímalo aké novinky prináša facelift Dobla. Ak sú nové prvky vymenované v článku vrámci výbav, tak v poriadku, len mi to nebolo jasné. Toť čo chcel básnik povedať...
Dobrá, já jsem to nemyslel špatně.
😉
A přiznám se, že nevím. Sám čekám na informaci, jestli s faceliftem přijde i možnost objednat Traction control.
😉
A přiznám se, že nevím. Sám čekám na informaci, jestli s faceliftem přijde i možnost objednat Traction control.
Ja som to tiež nemyslel nijak zle. 😄
No dal som si narozdiel od redakcie tú námahu trochu preskúmať novinky Dobla. Je tam samozrejme nový multimediálny systém s päť palcovou obrazovkou, asistent rozjazdu do kopca ale čo je najzaujímavejšie je viacprvková zadná náprava Bi-link "ktorá je exkluzívna pre tento model a tvoria ju nezávisle zavesené kolesá, stabilizátor, zadné tlmiče s dvojitou kalibráciou (kalibrované odpruženie a kompresia pre čo najlepšie ovládanie, komfort, klopenie a stabilitu) a vysoko výkonné pružiny pre lepšie odpruženie na každom type vozovky."
Stačilo si pozrieť prezentačné video... [odkaz]
No dal som si narozdiel od redakcie tú námahu trochu preskúmať novinky Dobla. Je tam samozrejme nový multimediálny systém s päť palcovou obrazovkou, asistent rozjazdu do kopca ale čo je najzaujímavejšie je viacprvková zadná náprava Bi-link "ktorá je exkluzívna pre tento model a tvoria ju nezávisle zavesené kolesá, stabilizátor, zadné tlmiče s dvojitou kalibráciou (kalibrované odpruženie a kompresia pre čo najlepšie ovládanie, komfort, klopenie a stabilitu) a vysoko výkonné pružiny pre lepšie odpruženie na každom type vozovky."
Stačilo si pozrieť prezentačné video... [odkaz]
Nepřipomíná vám nové Doblo tohle?
[odkaz]
[odkaz]
se podle mě docela povedl. Pryč jsou vykulená přední světla, spíš na mě kouká usměvavý předek. Cena se slušným motorem 2.0 MultiJetem a nejvyšší výbavou je pořád celkem slušná - 489k Kč. Dobrá alternativa ke střednímu MPV :yes:
Mame Doblo Maxi 1,6 diesel 77kw a absolutna spokojnost. Uz sme si dali urobit kalkulaciu na nove
. Inak oproti Caddy 1,6 diesel s 5st. prevodovkou a podobnou vybavou o dost nizsia cena.
. Inak oproti Caddy 1,6 diesel s 5st. prevodovkou a podobnou vybavou o dost nizsia cena.
Mame Doblo Maxi 1,6 diesel 77kw a absolutna spokojnost. Uz sme si dali urobit kalkulaciu na nove
Ako rodinné auto je to fajn s kopou priestoru a celkom slušným podvozkom.
Len nechápem, prečo ho fiat nedal na testy EURO NCAP, veď staré doblo bolo (hoci to nebol žiadny zázrak). Takže je na mieste otázka, či ho nedali práve kvôli tomu... 8-s
Len nechápem, prečo ho fiat nedal na testy EURO NCAP, veď staré doblo bolo (hoci to nebol žiadny zázrak). Takže je na mieste otázka, či ho nedali práve kvôli tomu... 8-s
mozno by to chcelo nejake decentne oplastovanie na takyto trekking aky si predstavujem s tymto autom ale aj bez neho by to slo to som presvedceny, cesty maju slovinci vyborne ...... velmi pekne a moc prakicke auto..... skutocne pecka auto :yes: moc moc sa mi paci..... len skoda ze by som jeho prepravne schopnosti vyuzil tak maximalne 2 krat za rok .... kazdopadne ale auto je bez chyby :yes:
Mezery má také ve využití vnitřního prostoru. Doslova ním plýtvá, známé "vození vzduchu" je právě u Fiatu (a Oplu), Volkswagen, PSA i Renault mají své vozy vyřešeny lépe.
Taky by šlo zlepšit výbavy a nabídku pohonných ústrojí, solidnější motor si nechají zaplatit víc než by se slušelo.
Jinak máte pravu Fiat teď nabízí zajímavé akční ceny, i ten dvoulitr už není tak nedostupný. Tak beru zpátky.