Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zpožděný Renault Alpine dorazí až v roce 2017

12 komentářů

CountachSV
Kdo by si to koupil a proč?

Čím jezdíš? Renóltem... ale fajn jako rychlym, spešl edice!!! Jo aha... tak to je ok.

Asi tak.
MichalSVK
Čím jazdíš? Ľudovým Vozidlom, ale luxusným!!! Phaetonom!!! Aha, tak to je ok.

Asi tak. Rovnaký prípad.
RomanSv
Phaeton má smysl pro lidi co chtějí zůstat nenapadni a přitom mít slušné auto na delší trasy a pro rodinu. Tenhle Renault ale smyslu postrádá (pokud teda nebude za babku).
MichalSVK
Žiadne športové auto nepostráda zmysel. A mimochodom Renault má tradíciu v stave závodných áut takže je logické, že v tom chce pokračovať.
RomanSv
Nevím no, mám z toho pocit jako když vidím Peugeot rcz. Prostě tomu něco jakoby chybí....
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
IPace
"Jezdim Renaultem Alpine A110 z roku 1963, a vite co, jsem nato hrdej" 😉
Dylan McKay
Bohužel i odborný web občas navštíví neodborník. Jezdil jsem exotickým Avantimem a dal jsem si slib, že až oživí Alpine tak si ho prostě koupím. Samozřejmě záleží na tom jak bude vypadat. Ale Renault sportovní náčiní skutečně umí.
CountachSV
chlapci (i ty, Dylene), to co tady popisujete (auta s alespoň stopovým obsahem duše), jsou auta, který vesměs renólt DĚLAL, pokud už teda. Se vším sespektem k Avantime, Vel Satisu, Safrane Baccara Biturbo, Alpine a dalším jsou to spíše výjimky, potvrzující pravidlo. To pravidlo si jistě sami odvodíte 😄 no flame, just reality.
Joab
Souhlas. Nekdo by si mohl rict kuprikladu "co to proboha ten chlapec s rypakem divokyho prasatka v avataru mele za srac, kdyz na jednu stranu rika, ze Renault neumi udelat dobry auto, a na druhou jich vyjmenuje pet a pokracuje atd", ale ja ne! Ja tvrdim, ze je to spravne, ze ma silny, konzistentni a fakty podlozeny nazor. Copa Renó, tam je to samy hovado😊
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
MichalSVK
:yes: