Testy
CountachSV
2
není nad R6 benzín, jojo.
p. Mičko zdravím, jako čtenář motoristického webu bych očekával především Vámi provedené srovnávací testy, např. F III, i20, fiesta, corsa, clio a všechny poznatky z něj. Spousta čtenářů si chce koupit auto a takové testy mohou být velice inspirativná při výběru. Tento vůz je sice docela pěkný, leč za 1 700 000 Kč jej tady na silnici snad ani neuvidíme.
Dobrý den,
rád bych vám vyhověl, ale jak už jsem několikrát psal, konkrétně i20 nezáleží na nás. Co se redakčních testů týče obecně, dostáváme zadáno, co a na kdy napsat. Velký srovnávák je ale výzva 😄
rád bych vám vyhověl, ale jak už jsem několikrát psal, konkrétně i20 nezáleží na nás. Co se redakčních testů týče obecně, dostáváme zadáno, co a na kdy napsat. Velký srovnávák je ale výzva 😄
Tu i20 vám ne a ne půjčit co? >😁 To je ale pech >😁 Corsa i F III tu ale byla >😁
Honzo, předposlední věta vyznívá příliš dvojsmyslně >😒]
Pokud je i20 problém, je tu dost jiných aut...corsa, fiesta, clio, note, P208, punto...po pravdě být importérem také bych po Vašem velice negativním hodnocení i20 v Paříži váhal...
Když.... ono to auto ve skutečnosti není taková bomba, jako v té reklamě, kde deklasuje Boleslaváky >😁
tak na obranu auta.cz, tak ono těch testů i20 je všude jako šafránu. Našel jsem snad jeden na idnes a tím končíme. ale taky je fakt, že na autoweb a autoforum jsem se nedíval. Možná to Vošický nechce půjčit vůbec nikomu..😁
A to nevím proč nechce..... nedávno jsem potkal zase jednu reklamní IX35 na které bylo napsáno: " Hyundai, vaše příští auto" >😁 >😁 >😁 >😁
Bych se moc nesmál. v jedný firmě, kde dosud jezdili jen šáde loni koupili I40 kombi a včera tam přibylo právě IX35. >😁
A to jen jedna kapka v moři.
A to jen jedna kapka v moři.
U nás naštěstí přistál Superb... ale taky sem zaslech něco o korejské Limuzíně >😁 Na druhou stranu kamarád, co dělá pod PČR hlásil, že jim tendr vyhrály í čtyřicítky. Tak aspon budu mít z první ruky, co vydrží 😄
p.s ale na těch předváděcích vozech hyundaie jsou fakt ještě provokativnější hesla😁 Sleduje to někdo taky? 😁
p.s ale na těch předváděcích vozech hyundaie jsou fakt ještě provokativnější hesla😁 Sleduje to někdo taky? 😁
Jojo, někdy si toho všimnu, ale je to jejich věc a jejich forma marketingu.
S Hyundai se mi teď stala taková věc, už roky a roky jsem se o ně nezajímal (a stále nezajímám), ale ze zvědavosti jsem otevřel hyundai.cz, klepnu nahoře na "modely" a zůstal jsem sedět jak opařený ... koukám na ty auta a na ty ceny ... a říkám si jestli to není špatný vtip. Vždyť Hyundai jsem měl za levný auto a tyhle ceny jsou pomalu jak kopie od VW ... já vím, řeknete si "a cos jako čekal" ... a pak samozřejmě záleží kolik z těch ceníkových cen sleví, ale to já se nikdy nedozvím 😄
:no:
:no:
na autorevue uz nieco bolo a to dokonca este pred vianocami [odkaz]
a nieco Michal najdes aj tu: [odkaz] a tu [odkaz] 😉
a nasiel som test uz aj na deniku cz a jeden biely kusok aj na slovenskom webe .... len auto cz akosi nic ;-\ zda sa ze tentokrat budu posledni na webe 8-s
a nieco Michal najdes aj tu: [odkaz] a tu [odkaz] 😉
a nasiel som test uz aj na deniku cz a jeden biely kusok aj na slovenskom webe .... len auto cz akosi nic ;-\ zda sa ze tentokrat budu posledni na webe 8-s
aha, tak díky moc. Já jsem se po něm zase tolik nepídil. já chodím hlavně na auto.cz na ostatní nemám tolik času, takže pokud to u nich nevidím na titulce, tak to nějak neřeším.😄
Takových srovnávaček najdeš všude spousty. Neříkám apriori ne, ale preferovat levnější auta od dražších z důvodu dostupnosti podle mě není to pravý ořechový.
Btw, podívej se na tabulky prodejů a uvidíš, že koupě novýho prémiovýho auta není v ČR nijak okrajová záležitost.
Btw, podívej se na tabulky prodejů a uvidíš, že koupě novýho prémiovýho auta není v ČR nijak okrajová záležitost.
ale nějakou i20 tu přeci nemá cenu testovat, průměrný čtenář nebo spíše diskutér na ACZ je milionář, kterého osloví možná tak operativní leasing od Maserati a to ještě s poznámkou, že lízačka je stejně pro socky, kupuje se za hotový 😄 a nějaká Bawo za 1,7 mega je takový to životní minimum.
naprosto nesouhlasím...sice na tohle nemám a v dohledné době ani nenašetřím, ale to neznamená, že si přece člověk se zájmem nepřečte test zajímavého auta..představa, že tady budou pouze testy spotřebních aut (nic proti nim taky jedním jezdím ) mi přijde strašná...jako Svět motorů v dřívějších dobách.. :-!
Dobrý den, jelikož jsem nikdy turbobenzín od BMW nejel (vyjma toho, co jede na tři), bych se rád optal, jak si stojí ve srovnání s mainstreamovou konkurencí. Nemusí to být ani srovnání stejných výkonů, ale spíše charakteru. Popisujete, že to není takové, jako šestiválec, protože jse na to u BMW zvyklý, ale je s ním zábava?
Zejména by mne zajímlo srovnání s 2.0 TSI či 2.0 EB. Když opomenu prémiový kabát BMW, je tam i výrazný rozdíl v charakteru, stejně tak, jako je mezi TSI a EB?
Možná chci porovnat neporovnatelné, jako třeba (dle mne nejlepší 4válcové) nafty od BMW vs mainstramový motor. Proto mne zajímá, jestli je tomu i tak u turbobenzínu😊 Děkuji.
Zejména by mne zajímlo srovnání s 2.0 TSI či 2.0 EB. Když opomenu prémiový kabát BMW, je tam i výrazný rozdíl v charakteru, stejně tak, jako je mezi TSI a EB?
Možná chci porovnat neporovnatelné, jako třeba (dle mne nejlepší 4válcové) nafty od BMW vs mainstramový motor. Proto mne zajímá, jestli je tomu i tak u turbobenzínu😊 Děkuji.
Dobrý den,
zkoušel jsem několikrát zavzpomínat na 2.0 TSI v GTI Performance, protože jsou ty motory výkonově srovnatelné, pokud si přičteme menší hmotnost Golfu.
U BMW je znát, že chtěli z těch dvou litrů dostat fakt maximum a snad se jim to i povedlo, ale to nemusí být vždycky ono, Ten motor je fakt dost agresivní, zatímco 2.0 TSI zrychluje plynuleji, ale podobně razantně.
Ono se to celkem špatně vysvětluje - ale asi takto: BMW se za každou cenu žene na maximální výkon, zatímco TSI jako by vědělo, že ten výkon má využije ho postupně. Na zrychlení by ta auta nakonec dopadla podobně, ale VW si z mého pohledu zachovává lepší dekorum.
zkoušel jsem několikrát zavzpomínat na 2.0 TSI v GTI Performance, protože jsou ty motory výkonově srovnatelné, pokud si přičteme menší hmotnost Golfu.
U BMW je znát, že chtěli z těch dvou litrů dostat fakt maximum a snad se jim to i povedlo, ale to nemusí být vždycky ono, Ten motor je fakt dost agresivní, zatímco 2.0 TSI zrychluje plynuleji, ale podobně razantně.
Ono se to celkem špatně vysvětluje - ale asi takto: BMW se za každou cenu žene na maximální výkon, zatímco TSI jako by vědělo, že ten výkon má využije ho postupně. Na zrychlení by ta auta nakonec dopadla podobně, ale VW si z mého pohledu zachovává lepší dekorum.
GTI Performance jsem nejel, ale jel jsem toto TSI v Sciroccu R, kde na mne působilo agresivněji, než v "civilnějších" vozech. TSI jako takové mi přijde, že táhne pořád stejně a má skoro plochou křivku. BMW tedy graduje? Nebo je to podobné? 😄
Děkuji.
Děkuji.
U BMW vám zkrátka připadá, že s každým sešlápnutím plynu okamžitě dosáhnete maximálního výkonu. Ono to zní dívně, když tohle svým způsobem považuju za negativum, ale k charakteru toho auta mi to zkrátka nesedí. Navíc, když máte každou chvíli pocit, že motor ždímáte na max.
Děkuji 😄 No, já v tom zas takový problém nevidím, maximalne to bude svádět k rychlejší jízde >😁
A co tak TBi v Alfe? Vykon krasne graduje a na stvorvalec ma velmi prijemny zvuk v strednych aj vysokych otackach.
Dobrý den,
rád bych srovnal, ale nemám osobní zkušenost... ;-\
rád bych srovnal, ale nemám osobní zkušenost... ;-\
Dvoulitrový benzín s turbem mají u BMW se 180 nebo 245 hp. Je nasnadě, že 320i s nižším výkonem bude řidičsky přijatelnější, v podstatě je to evikvalent 335i, tzn. motor
jen s low turbem, které nedává takové kopance a zachovává, resp. snaží se zachovávat
atmosférickou charakteristiku motoru. Proto bych osobně radši měl 320i. A jsem rád,
že u BMW "neblbnou" s 335i a netuní ho ke 400 kobylám. I když asi na to časem taky dojde, něco o 340i jsem zaslechl😊
jen s low turbem, které nedává takové kopance a zachovává, resp. snaží se zachovávat
atmosférickou charakteristiku motoru. Proto bych osobně radši měl 320i. A jsem rád,
že u BMW "neblbnou" s 335i a netuní ho ke 400 kobylám. I když asi na to časem taky dojde, něco o 340i jsem zaslechl😊
V Sciroccu R (minimálně před faceliftem) je jiný (nejen výkonově) 2.0 TSI, než ten v G7 GTIP.
Jel jsem r.v. 2014 😄 Nevím, který to je. Jiný dvoulitr TSI jsem nejel 😄
No rok výroby je v tomhle případě k ničemu. Mělo to auto 195, nebo 206 kW? Scirocco R dostalo nový motor, představili ho minulý rok v Ženevě. Předpokládám, že šlo do výroby zhruba v polovině roku.
V motor R je jiné konstrukce a vychází z první generace, v GTI je čtvrtá generace (třetí generace rodiny EA88😄, navíc jde o "civilní" verzi.
Tak proto ta jiná charakteristika. Jak říkám, ja jiný dvoulitr nejel, ale to 2.0 v erku bylo "brutálnější" >😁
Vykon je pekna vec, ale...
sestvalec je sestvalec - kultura chodu, zamatovy zvuk, ta plynulost, nenutenost, moznost vytacania a v konecnom dosledku zozerie ten sestvalec pri zatazi menej...
sestvalec je sestvalec - kultura chodu, zamatovy zvuk, ta plynulost, nenutenost, moznost vytacania a v konecnom dosledku zozerie ten sestvalec pri zatazi menej...
Hned se ten test cte jinak kdyz do toho autor prida emoce, stale budu remcat nad delkou testu, ale uz to ma bez pochyb obsahove ten spravny smer. Jen tak dal pane Micko. :yes:
Dobrý den,
děkuji moc za reakci 😄 . Délka je moc velká, nebo malá? 😉
děkuji moc za reakci 😄 . Délka je moc velká, nebo malá? 😉
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je na tom grand coupe ve srovnání s řadou 3 ohledně hluku v kabině. Vlastním BMW 3 a právě kvůli tomu hluku při 130 jsem kvůli velkému nájezdu na dálnici nucen auto měnit. Na druhou stranu bych nechtěl přijít o její řidičské vlastnosti. Je BMW 4 grand coupe řešením?
Díky.
chtěl bych se zeptat, jak je na tom grand coupe ve srovnání s řadou 3 ohledně hluku v kabině. Vlastním BMW 3 a právě kvůli tomu hluku při 130 jsem kvůli velkému nájezdu na dálnici nucen auto měnit. Na druhou stranu bych nechtěl přijít o její řidičské vlastnosti. Je BMW 4 grand coupe řešením?
Díky.
Dobrý den,
hlučnost mi přišla trochu menší i navzdory bezrámovým oknům. Rozdíly jsou tam ale minimální, přičemž ani trojka mi nepřišla nějak zbytečně hlučná. Myslel jste aerodynamický, nebo valivý hluk od kol?
hlučnost mi přišla trochu menší i navzdory bezrámovým oknům. Rozdíly jsou tam ale minimální, přičemž ani trojka mi nepřišla nějak zbytečně hlučná. Myslel jste aerodynamický, nebo valivý hluk od kol?
Řekl bych hlavně aerodynamický. Problém je, že s autem musím urazit často okruk po republice okolo 700km na jeden zátah a když člověk spěchá a využívá potenciál auta tak při rychlostech vyšších jak 130 je takové cestování hned méně příjemné. Takže řešením je nejspíše řada 5? >😁
Pětka a adaptivním podvozkem a na rozumně velkých kolech je sázka na jistotu 😄 .
Vrátím se ještě k autům pro širší vrstvy (socky 😄 . Není při přemrštěných cenách malých aut jako jsou F III a i 20 lepší koupit o třídu větší auto, např megan, rapid , pulsar, astru? Takové srovnání by bylo myslím si velice vhodné....děkuji
clovece, chod sa povozit a sprav si nazor sam 😉 azda nekupujes auto podla toho, co kto napise na internete alebo v casopise
Kup si základní Bentley Flying Spur, neutrácej za blbosti jako vlněné koberečky a budeš mít ještě o něco lepší auto než megan, pulsar nebo pesar >😁
Jel jsem ji, ale oproti řadě 3 na mě působí takovým nijakým dojmem, nemá tu sportovnost trojky. Hledám náhradu za 335dxdrive ale nemůžu na nic přijít. Měl by jste nějaké doporučení? 😄
ja by som skusil si dat utlmit tlmiacimi materialmi auto, podlahu , dvere, predne priednu priecku, kapotu atd. Ale pri takychto najazdoch velkych, vam musi hucat v hlave v kazdom aute uz..
chod si skusit infiniti q50 hybrid awd - to je v nizkych otackach bozske ticho a vo vysokych pekelny rykot. pri 130 km/h to toci 2000 otacok. a celkovo zerie pod 9 l/100 km
V týhle třídě toho moc víc nevymyslíš...jednoduše chceš vyšší střední. Ten rozdíl není jen o výbavách a motorizacích, samosebou i o komfortu. Jen pak nesmíš očekávat obratnost a lehkost trojky 😉
Můžeš počkat na facelift trojky, který bude na přelomu léta a podzimu. Snad něco udělali s hlukem. Nemám s F30 velké zkušenosti, nicméně jsem projel 320xd a co se hluku od motoru účet (v kabině), není na tom ani o nic lepší než předchozí generace po faceliftu. A z fór vím, že na hluk od předních sloupků si lidi stěžovali...
U BMW je třeba pamatovat také na M sportpaket (teď nemyslím jen optický paket, ale včetně podvozku), který charakteristiku podvozku změní a možná by ti to potom mohlo u BMW 5 vyhovovat více.
Dost chvály jsem také slyšel na Audi A6 3.0 TDI. Ale nemám osobní zkušenost.
Prý je úžasně tichá, má příjemný podvozek, přesné řízení. Jenže jedna věc je A6 a druhá náhrada za 335xd 😄
Dost chvály jsem také slyšel na Audi A6 3.0 TDI. Ale nemám osobní zkušenost.
Prý je úžasně tichá, má příjemný podvozek, přesné řízení. Jenže jedna věc je A6 a druhá náhrada za 335xd 😄
Collos, tohle je byla po měkkém podvozku druhá věc, která mně u nové trojky zarazila. Při 160 km/h takový aerodynamický hluk, že jsem se chtěl otočit a jít auto vrátit. Šestka nic takového neznala a pětka na tom bude asi stejně. Podle mně to není tak, že by to nemohli udělat líp, protože i v Z4ce není takový rachot. Mně to připadalo, jako kdyby to mělo okna 2 mm tlusté.
Kup si cé pětku citrona >😒]
Pohodlné, ale dynamika bude někde jinde než u BMW. 😒
Já vím, bylo to myšleno s nadsázkou 😄 Jakou motorizaci sedláš?
edit: Sorry, nepřečtl jsem si, že si to psal výše... za tohle ti moc aut náhradu nenabídne 😁
edit: Sorry, nepřečtl jsem si, že si to psal výše... za tohle ti moc aut náhradu nenabídne 😁
No právě...s těžkým srdcem se ji budu zbavovat, ta dynamika a poměr spotřeba/výkon...to se chlapcům v BMW hodně povedlo. Až na ten hluk teda >😁
Ok... vyměnim za Mondeo >😁 Tam se cestuje pohodlně a v tichosti, já se objetuji a ten hluk v BMW přežiju >😁
Máš to na runflatoch? Ten hluk na dialnici je na mojej trojke práve od nich, jazdím po dialnici 160 tacho, celkom zretelne ide hluk iba od pneu...
Moc pěkné auto. Testovaný kus je však za neadekvátní cenu. Jediné, co mi trochu vadí jen výfuk... takové malé utoponé božátko. Chtělo by to něco pořádného, odpovídajícího.
S první větou souhlas. Buďme rádi, že existuje někdo jako BMW, kdo nám nabízí možnost v rámci víceméně jedné řady (3/4) vybrat si z tolika druhů karosérií, mnoha motorů a nadto se vyblbnout na individualizaci - není to paráda?
Na druhou stranu postrádám konzistentní uvažování u některých "BMW skalních", pro které BMW rovná se pouze R6, u povedeného 28i hovoří o motoru bez emocí a na druhou stranu jásají nad pokrokovým tříválcem.. Divné.
4er je opravdu moc povedené auto, mně osobně dává velký smysl. Kdybych byl velký hnidopich, tak zkritizuji utopená "pádla" pod volantem (asi mám nějaké krátké prsty) a fakt, že se otáčí i s volantem, což nepovažuji za šťastné řešení (BMW v tomto bohužel není osamoceno).
Na druhou stranu postrádám konzistentní uvažování u některých "BMW skalních", pro které BMW rovná se pouze R6, u povedeného 28i hovoří o motoru bez emocí a na druhou stranu jásají nad pokrokovým tříválcem.. Divné.
4er je opravdu moc povedené auto, mně osobně dává velký smysl. Kdybych byl velký hnidopich, tak zkritizuji utopená "pádla" pod volantem (asi mám nějaké krátké prsty) a fakt, že se otáčí i s volantem, což nepovažuji za šťastné řešení (BMW v tomto bohužel není osamoceno).
Tak tento test ma moc nepotešil. O 4GC som do budúcna potenciálne uvažoval ako o ideálnom kompromise medzi elegantnou dynamickou prémiovkou a praktickým rodinným dostavníkom. Motor takisto tento dvojliter ako kompromis medzi dynamikou, kultivovanosťou, cenou a spotrebou. Z celého testu sa ale rinie myšlienka, že to skrátka nie je ono. A v kontexte nemalej ceny človek už to "ono" od BMW očakáva. Každopádne ešte ho nezavrhujem, treba dať šancu osobnému dojmu zo zvezenia (to je ale ťažké, nakoľko predvádzačky BMW bývajú skoro výlučne 2,0d).
Dobrý den,
rozhodně se v tom projeďte, třeba vám to nakonec bude vyhovovat 😄. To auto je samo o sobě fantastické, ale kdybych už měl jezdit za 10-13 litrů s BMW za takové peníze, raději bych si odpostil třeba navigaci a pár drobností a koupil 435i bez 😁rivu. S 😁rivem je už cenový rozdíl 170.000 Kč a to je moc...
rozhodně se v tom projeďte, třeba vám to nakonec bude vyhovovat 😄. To auto je samo o sobě fantastické, ale kdybych už měl jezdit za 10-13 litrů s BMW za takové peníze, raději bych si odpostil třeba navigaci a pár drobností a koupil 435i bez 😁rivu. S 😁rivem je už cenový rozdíl 170.000 Kč a to je moc...
Navi bych neobětoval, 😁rive naopak bez obav 😄
Uprimne bych obetoval 😁rive i vzhled GC na oltar 35i a sahl po "obyc" F30. Pro cloveka ktereho bavi ridit a neresi primarne vzhled to musi byt jasna volba.
Ja by som obetoval oboje, som skromný chlapec z dediny. 😉 Aj povinné príplatky ako je M-Paket, metla či bixenóny tú cenníkovú cenu navýšia dostatočne.
Nemít navigaci v Fkových BMW je kravina. Ten displej, který nic neumí, jen přehrávat rádio a streamovat hudbu, by mě doslova vytáčel.
Na příplatcích u BMW vždycky vysolíš minimálně sto tisíc peněz. Myslím, že na ty základní věci jako je odkládací paket, sklopný sesle, regensensor atd., mají přichystaný Advantage paket. BMW ví. >😁
Bohužel, jakmile si jednou člověk zvykne na určité lux. prvky, nechce se jich v jiném autě vzdávat.
Na příplatcích u BMW vždycky vysolíš minimálně sto tisíc peněz. Myslím, že na ty základní věci jako je odkládací paket, sklopný sesle, regensensor atd., mají přichystaný Advantage paket. BMW ví. >😁
Bohužel, jakmile si jednou člověk zvykne na určité lux. prvky, nechce se jich v jiném autě vzdávat.
S tím se nedá než souhlasit... u auta za milion a půl pak v cizině lepit nějaký mobil na sklo působí přinejmenším divně. Krom toho pak vůz bude jednou obtížně prodejný. A pokud by vůz měl být celoročně využíván, tak bych určitě neobětoval X Drive.
No ja som sa nie raz viezol v BMW či inej prémii so vstavanou navi, ktorá však nebola aktuálna, lebo majiteľ nebol ochotný dať nekresťanské peniaze za aktualizáciu a nakoniec šiel na ten mobil. Predajnosť takáto vstavaná neaktuálna navi asi moc nezvýši (nehovoriac o fakte, že predajnosť jazdenky je to posledné, čo ma pri kúpe nového auta trápi).
No moja bycharská konfigurácia (skromná, skutočne minimálna, t.j. M paket, metla, parkovacie senzory, vyhrievané sedadlá) zvýšila tú cenníkovú cenu o 5500 eur. Ono do 100t nemáš tuším ani ten M-paket (a to považujem z vizuálneho hľadiska za nevyhnutnosť, lebo základná maska/nárazník, vyšší podvozok, malé kolesá to auto opticky úplne degradujú).
Jeste me napada: jak je na tom podle vas calouneni/sedadla v tomto kusu, tedy latka/alcantara ve srovnani s zakladnima sedadlama konkurence? Dnes je super moderni capt vsude kuzi, ale prave tato kombinace interieru mi prijde u BMW pro 1er, 2er, 3er, 4er jako naprosto idealni. Umi to konkurence v latce jeste lip? Jestli ano, ktera?
Golf GTI umí kůži/Alcantara, ale neseděl jsem v tom. Mercedes má DINAMICA látku a kůži v AMG Sport paketech... Ta mi přijde tak nějak nastejno s BMW.
Já lidi, kteří utratí 60k za nudnou černou, neodvětrávanou Dakota kůži, nechápu. Takový interiér podle mě vypadá na pohled levněji než základní Alcantara s modrým prošíváním. U pětky se mi líbí, že jsou v Alcantaře i loketní opěrky. A s Alcantara stropem to je žůžo.
Já lidi, kteří utratí 60k za nudnou černou, neodvětrávanou Dakota kůži, nechápu. Takový interiér podle mě vypadá na pohled levněji než základní Alcantara s modrým prošíváním. U pětky se mi líbí, že jsou v Alcantaře i loketní opěrky. A s Alcantara stropem to je žůžo.
Problémem je prostě motor. Furt platí, že R6 nebo nic (i v dieselu), pokud chceš si jízdu v nových BMW trochu užít a mít něco víc... Chápeš, ne.
Víš, že vždy musí auto padnout tobě...nevěš hlavu 😉 . 4GC je celkem pěkný, leč jsem očekával spíš přikrčenej sedan než lift.
Je samosebou otázka jestli chceš pravověrný BMW nebo bavoráka na příjemný cestování.
Je samosebou otázka jestli chceš pravověrný BMW nebo bavoráka na příjemný cestování.
No, abych řekl pravdu, tak jako u Audi, tak už i u BMW začínám mít problém rozeznat některé jednotlivé modely. Trochu to 4GC evokuje 3GT. Čekal jsem, že 4GC bude sedan 😄 Ale jinak je hezké 😄
Práveže mne sedí ten praktický lift, 3er sedan je už moc malý a nepraktický a GT je obtlstlé.
Ad druhá otázka: no úvaha bola ako následník za aktuálny rodinný voz (one day), teda driftmachine to byť nemusí, na zábavu je druhé auto, ale mal by tam byť celkový kvalitatívny posun (v dynamike, kvalite jazdy i trochu viac charakteru).
Ad druhá otázka: no úvaha bola ako následník za aktuálny rodinný voz (one day), teda driftmachine to byť nemusí, na zábavu je druhé auto, ale mal by tam byť celkový kvalitatívny posun (v dynamike, kvalite jazdy i trochu viac charakteru).
Hezky test, dobre napsano o aute, diky za to.
Co porad nechapu, proc nedokazou (nejen motoristicti) novinari psat rozumne o "Bruselu". Je lepsi soustredit se na to, cemu rozumim a cemu nerozumim se vyhnout, nebo alespon nezobecnovat.
U kolika bruselskych uredniku nebo vyrobcu aut jste si overoval, ze jim jde jen o tabulky? Kazda regulace je treba nejak popsat a pak je samozrejme na vyrobcich, jak ji aplikuji, takze je to predevsim tabulkovy * vyrobcu. A prosim, uvedomte si vzdy, ze KAZDA regulace EU je schvalena i ceskym ministrem/premierem a europoslanci.
Coz ovsem nemeni nic na tom, ze bych se taky radeji svezl jeste v te 6v .30i 😄.
Co porad nechapu, proc nedokazou (nejen motoristicti) novinari psat rozumne o "Bruselu". Je lepsi soustredit se na to, cemu rozumim a cemu nerozumim se vyhnout, nebo alespon nezobecnovat.
U kolika bruselskych uredniku nebo vyrobcu aut jste si overoval, ze jim jde jen o tabulky? Kazda regulace je treba nejak popsat a pak je samozrejme na vyrobcich, jak ji aplikuji, takze je to predevsim tabulkovy * vyrobcu. A prosim, uvedomte si vzdy, ze KAZDA regulace EU je schvalena i ceskym ministrem/premierem a europoslanci.
Coz ovsem nemeni nic na tom, ze bych se taky radeji svezl jeste v te 6v .30i 😄.
Dobrý den,
předně díky moc za pochvalu testu 😄.
Ohledně Bruselu - je to napsáno hodně obecně, a přestože vím, že každá regulace prochází složitým procesem, kolikrát to fakt není vidět. Tady je jedno plus pro BMW, že tu tabulkoovu spotřebu uvádí ještě jakš takš uveřitelně, ale ani tak to není pravda.
Upřímně řečeno ale pochybuju, že ti, kteří schvalují regulace, každé z aut řídí. Nakonec se stejně budou řídit pouze podle tabulek, nemyslíte?
předně díky moc za pochvalu testu 😄.
Ohledně Bruselu - je to napsáno hodně obecně, a přestože vím, že každá regulace prochází složitým procesem, kolikrát to fakt není vidět. Tady je jedno plus pro BMW, že tu tabulkoovu spotřebu uvádí ještě jakš takš uveřitelně, ale ani tak to není pravda.
Upřímně řečeno ale pochybuju, že ti, kteří schvalují regulace, každé z aut řídí. Nakonec se stejně budou řídit pouze podle tabulek, nemyslíte?
Tak, z moji zkusenosti diplomati ridi z premie prevazne Volvo, pripadne MB a BMW az nakonec. No a ti cesti ponejvice Octavie nebo Superby 😄.
Kazdopadne v Bruselu jsou ridici uplne ztraceni, pze system zdaneni aut v Belgii dusi petrollheada mnohem vic, nez EU regulace. Mnoho lidi okolo me (ano, ziju v Bruselu) by rado ridilo neco normalniho, ale 100kw diesel je tady asi tak nejobvyklejsi "sportak".
Pro BMW je Belgie 8. nejvetsi trh a mam podezreni, ze treba 316d a podobne nesmysly vznikly prave pro BE+NL...
Zpet k dotazu: Spoustu poradnych aut v Bruselu ani neprojedete, pze tu proste nejsou. Navic je treba rozdelit lidi, kteri schvaluji (zastupci narodnich vlad) a ty, kteri kontroluji (eu urednici do velke miry konaji to, co jim narodni vlady spolecne schvali/naridi).
Je to slozite, jak pisete, ja se proste jen obcas musim ozvat proti zobecnovani zla smerem do Bruselu - nechme to politikum a typum jako "e😜erti" Autosalonu (viz posledni test Vklasse (btw tamtez oznacena, ze ma nahon na predek, takze uz nezvladaji dobre ani ty auta samotna)).
A jo, myslel jsem 6v, nikoliv V6 😄.
Kazdopadne v Bruselu jsou ridici uplne ztraceni, pze system zdaneni aut v Belgii dusi petrollheada mnohem vic, nez EU regulace. Mnoho lidi okolo me (ano, ziju v Bruselu) by rado ridilo neco normalniho, ale 100kw diesel je tady asi tak nejobvyklejsi "sportak".
Pro BMW je Belgie 8. nejvetsi trh a mam podezreni, ze treba 316d a podobne nesmysly vznikly prave pro BE+NL...
Zpet k dotazu: Spoustu poradnych aut v Bruselu ani neprojedete, pze tu proste nejsou. Navic je treba rozdelit lidi, kteri schvaluji (zastupci narodnich vlad) a ty, kteri kontroluji (eu urednici do velke miry konaji to, co jim narodni vlady spolecne schvali/naridi).
Je to slozite, jak pisete, ja se proste jen obcas musim ozvat proti zobecnovani zla smerem do Bruselu - nechme to politikum a typum jako "e😜erti" Autosalonu (viz posledni test Vklasse (btw tamtez oznacena, ze ma nahon na predek, takze uz nezvladaji dobre ani ty auta samotna)).
A jo, myslel jsem 6v, nikoliv V6 😄.
Myslíš R6 😉
no tak sory, nulová zodpovednosť, job snov, klasický brusel?
Podle mě je velmi dobrou volbou úplný základ 420i GradCoupe - ceníková cena těsně pod milion.
Auto je to krásné s jakýkmoliv motorem, dokonce i celkem praktické.
Motor 420i je osvědčený, kultivovaný, nežere, není hlučný a pro normální (i svižnou) jízdu stačí. Pro trochu závodění to samozřejmě chce výkonnější motorizaci.
A bez 4x4 se dá úplně klidně obejít.
Auto je to krásné s jakýkmoliv motorem, dokonce i celkem praktické.
Motor 420i je osvědčený, kultivovaný, nežere, není hlučný a pro normální (i svižnou) jízdu stačí. Pro trochu závodění to samozřejmě chce výkonnější motorizaci.
A bez 4x4 se dá úplně klidně obejít.
Dobrý den,
chtěl bych osobně vyzkoušet 😄. Jinak pro tento motor 😁rive je, akorát už by to možná nebyla taková sranda. Ale třeba se mýlím 😉
chtěl bych osobně vyzkoušet 😄. Jinak pro tento motor 😁rive je, akorát už by to možná nebyla taková sranda. Ale třeba se mýlím 😉
Já jsem byl vyzkoušet 320i a strašně mile mě ten motor překvapil. Neočekával jsem od něj příliš, papírové parametry nejsou nic extra, ale neuvědomil jsem si, že je to BMW a že to s motory umí.
Takže nečekaně kultivovaný chod a ticho při normální jízdě, příjemný zvuk při vytáčení, chuť do otáček, opravdu příjemný zážitek, který rozhodně předčí papírové parametry.
Není to nic, co trhá asfalt, ale podle mého názoru normálnímu člověku pro normální použití tenhle motor přece bohatě stačí
Objem 2 litry, obyčené turbo, 184 koní a 270Nm, 0-100 7,5s, reálně lze v pohodě jezdit za 7,5 l/100km i méně ... a podívejte, jak se to pěkně hejbe i nad 150km/h [odkaz]
Kdybych si to kupoval pro sebe, určitě neváhám a připlatím 60 tisíc za úžasný 8st automat ZF. Držet se při zemi s příplatky něco za barvu a kola, rozumné radio .. sleva od dealera a jsme někde těsně nad milion. To za tak pěkné designové auto docela ujde. A odlišuju se, nemám tuctové BMW 3 jako každý druhý (v západní evropě).
Takže nečekaně kultivovaný chod a ticho při normální jízdě, příjemný zvuk při vytáčení, chuť do otáček, opravdu příjemný zážitek, který rozhodně předčí papírové parametry.
Není to nic, co trhá asfalt, ale podle mého názoru normálnímu člověku pro normální použití tenhle motor přece bohatě stačí
Objem 2 litry, obyčené turbo, 184 koní a 270Nm, 0-100 7,5s, reálně lze v pohodě jezdit za 7,5 l/100km i méně ... a podívejte, jak se to pěkně hejbe i nad 150km/h [odkaz]
Kdybych si to kupoval pro sebe, určitě neváhám a připlatím 60 tisíc za úžasný 8st automat ZF. Držet se při zemi s příplatky něco za barvu a kola, rozumné radio .. sleva od dealera a jsme někde těsně nad milion. To za tak pěkné designové auto docela ujde. A odlišuju se, nemám tuctové BMW 3 jako každý druhý (v západní evropě).
Ono je az na smiech, ze ako nahle server auto.cz netestuje skodovku tak neco tomu chybi...
jedno ci mercedes, BMW, AUDI, vzdy sa im nieco nepaci...
skodovka je vzdy vyborna,bezchybna s velkym zavazadelnikem
krajne neobjektivne >😁
jedno ci mercedes, BMW, AUDI, vzdy sa im nieco nepaci...
skodovka je vzdy vyborna,bezchybna s velkym zavazadelnikem
krajne neobjektivne >😁
Ty znáš dokonalý auto? Pokud se nebavíme o občasných úletech á la výtečnej motor 1,0MPI, pak vše ok. Jsem rád, že je redakce tvrdá při podmínkách 😄
Dobrý den,
to jsou dva úplně jiné světy. Vám připadá čtyřválec v BMW za 1,2 milionu v pořádku?
to jsou dva úplně jiné světy. Vám připadá čtyřválec v BMW za 1,2 milionu v pořádku?
Jednoducho iné kritériá máš na mainstream nižšej strednej triedy za 20t eur a iné na prémiovú strednú za 60t eur. Radšej si prečítam kritický test BMW z pohľadu očakávanej muziky za veľa peňazí než nadšené oslavovanie osoby pozerajúcej na 4er s pohľadu Octavie, kedy sa javí všetko super.
Myslím, že pisateli nevadí kritika zde u BMW, ale příliš okatá absence kritiky u Škody. Tak to aspoň chápu, a pokud to tak myslel, tak s tím i souhlasím. Hledat chyby je rozhodně třeba, to od testu čekám, ale u některých aut (fabie by mohla vyprávět) asi nejsou.
Když vynecháme německý weby a podíváš se třeba na anglický, tak i tam se chválou na škodovky nešetří.
A teď u GC? Jochene, sebral jsi nám šestiválce, tady jí máš...je podle mě správný. 😉
A teď u GC? Jochene, sebral jsi nám šestiválce, tady jí máš...je podle mě správný. 😉
Jsem si jistej, že škodovky jsou vinikající auta. Ale tady mám pocit, že nejsou vinikající, ale nejlepší.
Zdravý patriotismus chápu tak, že tu bude o něco víc testů Škody, než zbytku. Přesto u "odborného" webu očekávám v testech nestranost - padni komu padni.
Všeho moc škodí, a příliš nekritičnosti a okaté protěžování má často opačný dopad - v mém konkrétním případě z poslední doby málem zprotivení jinak asi výborné Fabie. 😉
Zdravý patriotismus chápu tak, že tu bude o něco víc testů Škody, než zbytku. Přesto u "odborného" webu očekávám v testech nestranost - padni komu padni.
Všeho moc škodí, a příliš nekritičnosti a okaté protěžování má často opačný dopad - v mém konkrétním případě z poslední doby málem zprotivení jinak asi výborné Fabie. 😉
To súhlasím, tých hodnotiacich úletov pri Škodovke už zopár bolo a na testy Škody tu pozerám s rezervou. Bez zbytočných konšpiračných teórií o financovaní webu to skrátka beriem tak, že ide o domácu automobilku, ktorá má osobitné, VIP zaobchádzanie, kde sa prípadné nedostatky až tak nezdôrazňujú, naopak objektívne kvality sa zvýraznia, takže primerane tomu z tej chvály v testoch uberiem, porovnám so zahraničnými testami a dostanem realitu. Nie je to úplne správne, ale taká je trhová realita a presne tak je to vo Francúzsku vo vzťahu k domácim značkám a pod. (napr. aj inak veľmi kritické, petrolheadské autoforum je pri škodovkách úplne iné; tam ten rozdiel medzi testami Škody a zvyšku sveta je ešte výraznejší). Pri ostatných značkách, ako je napr. testované BMW by som objektivitu nijak nespochybňoval.
No, konspirace- když Honza přiznává, že výběr aut dostává shora, nepůsobí to nejlíp. Třeba to vidím moc černě.
Že blbá i20 není k testu - ani to se mi moc nezdá. Jiní ji otestovali dávno. Začínám věřit, že holt i20 naplánovala českou premiéru nevhodně ve stejnou dobu, jako soused z Boleslavi. Opět- třeba to vidím moc černě, kdo ví.
Že blbá i20 není k testu - ani to se mi moc nezdá. Jiní ji otestovali dávno. Začínám věřit, že holt i20 naplánovala českou premiéru nevhodně ve stejnou dobu, jako soused z Boleslavi. Opět- třeba to vidím moc černě, kdo ví.
Tiež sa mi nezdá, že by zrovna Hyundai (ktorý u vás na človeka vylezie pomaly aj zo záchoda, tak sa všade pretláča) nechcel poskytnúť auto na test najväčšiemu auto-webu. To spolu s vyjadrením Honzu potom logicky podporuje úvahy, že auto.cz test i20 odďaľuje úmyselne.
A Vam tak ospevovana Skoda Superb s 2,0 TDI za 1,03 miliona v poriadku?
Redakcia by mala byt robnako tvrda aj na skodovku a nerobit jej stale reklamu...
Redakcia by mala byt robnako tvrda aj na skodovku a nerobit jej stale reklamu...
Zkoušel jsem ho, ale bohužel s ještě bídnějším motorem - dvoulitrový diesel a s Xdrivem.
Tohle ústrojí se k tomu autu vůbec nehodilo, navíc to nejelo a a bylo zbytečně hlučné. Auto vypadá famózně, když stojí, v Mpaketu, vhodné barvě, opravdu pěkné auto. Moc pěkné.
Takže doporučil bych benzín, ale z testu vyplývá, že ani benzínový čtyřválec není zrovna vhodný, takže raději rovnou benzínový šestiválec.
Tohle ústrojí se k tomu autu vůbec nehodilo, navíc to nejelo a a bylo zbytečně hlučné. Auto vypadá famózně, když stojí, v Mpaketu, vhodné barvě, opravdu pěkné auto. Moc pěkné.
Takže doporučil bych benzín, ale z testu vyplývá, že ani benzínový čtyřválec není zrovna vhodný, takže raději rovnou benzínový šestiválec.
Off topic, ale nedá mi to.
Má tu někdo zkušenost s E9x 330d a 335d, dokázal by tyto dva motory srovnat? Nevím, jak moc velký kazič zábavy je starý šestistupňový automat, který se do 335d dává povinně. Manuálních 325d/330d na trhu několik je...
Díky.
Má tu někdo zkušenost s E9x 330d a 335d, dokázal by tyto dva motory srovnat? Nevím, jak moc velký kazič zábavy je starý šestistupňový automat, který se do 335d dává povinně. Manuálních 325d/330d na trhu několik je...
Díky.
Nemám osobní zkušenost.
Z doslechu 30d super, 35d jede jak splašený, ale neúměrně hodně žere (kdo chce jezdit s malým diesel autem za 8-11 litrů) a ta 35d bývají dost spotřebovaná.
Z doslechu 30d super, 35d jede jak splašený, ale neúměrně hodně žere (kdo chce jezdit s malým diesel autem za 8-11 litrů) a ta 35d bývají dost spotřebovaná.
Čtivej a hezky napsanej test, chválím. Bohužel poukazuje na to, co si myslím už delší dobu. Motor auta není jenom o jeho výkonu, ale i o projevu, zvuku, křivce výkonu atd. A R4 nafoukanej na sebevětší výkon nakonec bude trhat asfalt, ale k čemu to, když zaostává zvuk a člověk z toho vyleze a je rád, že si sedne k televizi. Doba, kdy se s autem řidič rád projel je pryč. Není to přeci jenom o výkonu a zrychlení 0-100. Delší dobu už koukám, kolik aut jakoby zdechne nad 100km/h, protože má naskládanou převodovku na zrychlení do tabulky a druhou polovinu pak na spotřebu na dálnici.
Taky mi ale přijde, že se to projevuje na ceně ojetých V6, V8 a V12 a dalších benzínech, které byly před 10 lety v bazaru neprodejný a dneska si cenu drží.
Taky mi ale přijde, že se to projevuje na ceně ojetých V6, V8 a V12 a dalších benzínech, které byly před 10 lety v bazaru neprodejný a dneska si cenu drží.
Na tomto motoru se asi trochu nepovedlo uhlídat správně kultivovanost s TwinScroll a zároveň "ulítnula" spotřeba.
Kdo chce "dravce" a neřeší moc spotřebu, určitě si s tímto motorem užije i přes všechny neduhy.
Snad se to spraví, až jednou přijde jeho revize. To už ale poskočíme někde na 280-300 koní... 😄
Kdo chce "dravce" a neřeší moc spotřebu, určitě si s tímto motorem užije i přes všechny neduhy.
Snad se to spraví, až jednou přijde jeho revize. To už ale poskočíme někde na 280-300 koní... 😄
Hodnota 697l je asi trošku moc 😉 je to myslím 490 l
Sakra, to mi zpstalo z mustru po Touaregu tuším >😁 . Díky moc za upozornění, opraveno 😉
z mustru? Takže testy jsou psány jen dosazováním do stále stejné osnovy? Pak není divu, že výsledek bývá často takový... že tomu něco chybí :-! :-!
Jinak OT - proč tu dosud nebyl test nové i20, nevíte kde je zakopaný pes?
Jinak OT - proč tu dosud nebyl test nové i20, nevíte kde je zakopaný pes?
nene, mustr máme jenom na tabulky, kam se pak doplní aktuální hodnotky. No a když jako v tomto případě nezapomenu přepsat objem kufru, tak je to OK 😉
Asi napíšu blog o tom, proč jsme ještě neměli i20 >😁
Asi napíšu blog o tom, proč jsme ještě neměli i20 >😁
Vzhledem k tomu, že "co se redakčních testů týče obecně, dostáváme zadáno, co a na kdy napsat" , byl by blog zbytečný. 😉
Edit: asi jste to myslel "abych to nemusel pořád dokola vysvětlovat"- ano, to chápu, otrava.Ale není se čemu divit, po dvou měsících od prvních testů. 😄
Edit: asi jste to myslel "abych to nemusel pořád dokola vysvětlovat"- ano, to chápu, otrava.Ale není se čemu divit, po dvou měsících od prvních testů. 😄
No jo, "co se redakčních testů týče obecně, dostáváme zadáno, co a na kdy napsat"
Jenže mě by zajímalo OD KOHO >😁 >😁 >😒]
Navíc test nové i20 neproběhl médii v ČR obecně, takže by mě zajímalo, co za tím je... Na Slovensku už naopak první testy byly. Což je prazvláštní, na Slovensku je protěžována Kia, u nás naopak býval Hyundai.
Jenže mě by zajímalo OD KOHO >😁 >😁 >😒]
Navíc test nové i20 neproběhl médii v ČR obecně, takže by mě zajímalo, co za tím je... Na Slovensku už naopak první testy byly. Což je prazvláštní, na Slovensku je protěžována Kia, u nás naopak býval Hyundai.
hodnotí všichni motor N20 a už je to únavný. motor jsem měl v f30 a je to to poslední, co bych autu vytkl. jedině snad zvuk, ale rozhodně ne ve vysokých otáčkách, spíš na volnoběh znělo auto jak diesel. jinak auto jelo jak pila a ve spojení se zadním náhonem a 8st sportovním automatem to byl vždy zážitek. a spotřeba co zmiňuje pan reportér...to je nesmysl, snad jedině že by coupe bralo o tolik víc, protože je těžší? nemyslím si, někde testovali 4ku a měla lepší výsledky než 3ka kvůli lépe obtékajícímu vzduchu..ale nevim. kazdopadně díky skvělý prevodovce motor ani pri vyssich rychlostech tolik netoci a vysledkem je prizniva spotreba. proste je ten foukanej dvoulitr super (krom zvuku), blby je, ze mu nechali oznaceni 28i a vsichni pak cekaji buh vi co...kdyby to byl 20i (jako ze je, ale slabsi), pak by se to patrne tak neresilo.