Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Charger SRT Hellcat zvládne přes 330 km/h (+video)

14 komentářů

Rich-doonie
Vypadá to na úžasnou káru, design se mimořádně povedl a o charakteru motoru asi nebude třeba diskutovat ... :yes: Zajímalo by mě přímé srovnání s M5-kou, v přímce ji asi (určitě) rozmete, ale jezdecky a co se zábavy týče by to mohlo být zajímavé srovnání těchto super-sedanů.
Velkoodběratel_kukuřice
Proč pořád s tou M5, CTS-V není lepší než M5 a je tu ještě jeden silný hráč, před kterým se musí sklonit Charger, M5 i CTS-V a to je E AMG.
M1chal
Dokonalost :yes: :-!
Ham.
Tady ho máš v testu včetně okruhu. Zvuk je úžasný.
[odkaz]
Panamera mu na tomto okruhu nadělila přes 3 sec. Takže do zatáček je asi hromada lepších aut.
[odkaz]
Srovnání s Camarem
[odkaz]
Anonym
Tohle neni konkurence M5. Tohle je muscle car na blbnuti, na zrychleni, drifty. Konkurenci M5 je novy Cadilla CTS-V a ten ji vyjonove porazi. A samo je i levnejsi.
honzase
Miluju tyhle káry a už mi ani nevadí, že Charger má 4 dveře. Baví mě na tom taky to, že vznikají v době kdy je všechno ECO a všude se šetří a oni na to serou a prodávají se - v US cca 25k za leden >😁
JapanPower
Nedavno si kamos doviezol z ameriky GT-R za 40 000 Eur (2012/ 40 000 mil, este v zaruke) Len tak pre zabavu ako "druhe auto do rodiny". Ale uprimne povedane za tu cenu... Auta ako 750ix a Panamera Turbo si dava na dialnici na ranajky 8-s ( O okreske ani zmienka, viem ze su to neporovnatelne auta, porovnavam cisto silu motora v priamke/cena)
Anonym
To nikdo nevi. Neni srovnani, nove Cts-v se jeste neprodava....
Rich-doonie
Souhlasím, že to přímý konkurent není, ale pokud chceš najít největšího EVROPSKÝHO konkurenta, tak si myslím, že je to právě M5ka, která se může při současných parametrech (výkon a váha) klidně řadit mezi "muscle cars" vhodná na blbnutí, zrychlení a drifty jak zmiňuješ. Přeci jen žádná mrštná myška v zatáčkách to taky nebude, proto si myslím, že srovnání Chargeru SRT a M5 je klidně na místě 😄
Anonym
Nepujdou. Tohle si kupuji jen nadsenci. Proda se jen par tisic rocne
XTad
Tak jednoznacne to nebude. Auto ma problem zvladat svuj vykon, takze bezne zrychluje kolem peti vterin a na papirovych 3.7 se dostane pouze za specifickych podminek. M5 bude asi blbuvzdornejsi. Jina vec je zrychleni uz rozjeteho auta.
252kW
tak tam měli dát i verzi na CNG. Z trapáckých dieselů se „sporťáky" dělají, ale CNG se musí krčit jen někde u speciálu EVO WRC. Přitom nárůst hmotnosti by u tohohle auta nehrál roli. Jestli stoupne cena ropy, tak prodeje takovýchle aut půjdou zase hezky rychle ke dnu.
S8
Přesně, zajímá mě podvozek a "mrštnost" v zatáčkách, no a samozřejmě i cena, ale ta by mohla být dobrá.

Co mám 750ix mě pojela jen Panamera Turbo, ale kdybych najel na okresku, tak mě vykostí i Leon Cupra, protože 2,1 tuny je problém a obavam se, že tady to bude podobne...
Anonym
Hellcat je spis showcar, auta na blbnuti, na drifty, zrychleni nebo v nemecku litat s tim po dalnici. Pokud nekdo touzi po souperi M5 , tak tim je spis CTS-V.

Ale to nic nemeni na tom, ze Hellcat je spicka a ten zvuk kompresoru.....lahoda