Testy
fiction
3
Předpokládal jsem, že se dozvím např. jak se systém chová v hlubším sněhu, při výjezdu na rozdílném povrchu předních a zadních kol (což je asi nejnáročnější disciplína inteligence pohonu všech kol) apod. Nakonec to byla reklama produktů BMW pro novináře ;-\
Přejít do diskuze
Pepa_007
Dnes jsem byl na horách. Situace: křižovatka tří cest. Dvě vedou na parkoviště u lyž. vleku. Jedna z nich se po chvíli stáčí na louku a vede dál. Trocha sněhu (30cm). Normální provoz (Škodovky, VW, Oply, atd...). Nastala malá zácpa - jak to na parkáči bývá. Všichni čekali, až se to uvolní. Ale až na majitele nového BMW X5, který se rozhodl zkrátit cestu na louku jízdou po louce, kde cesta nebyla. Ujel 5m a zahrabal se. Couvl, pořádně se rozjel a zase jen 5m a konec. Ještě to zkusil 2x a pak se zařadil za poslední čekající Škodovku a počkal až se zácpa rozplyne.
Závěr: Nevím co nedělal a co třeba dělal špatně, ale Xdrive mu v tom jeho SUV nepomohl.
Být to poctivý off-road tak to v poho vyjede. :yes: :yes: :yes:
Závěr: Nevím co nedělal a co třeba dělal špatně, ale Xdrive mu v tom jeho SUV nepomohl.
Být to poctivý off-road tak to v poho vyjede. :yes: :yes: :yes:
mrazik
Zakladem musi byt, aby se auto majiteli libilo, ale opravdu ti prijde ta cena ospravedlnitelna ?
mrazik
No hlavner neplanuj, ze vzadu uprostred se nekdo vejde, protoze tam se vejde maximalne plysova hracka. Defacto se potvrdilo me podezreni, ze sirka vzadu 2AT je mensi nez u rady 3 kombi (presne o 2 cm).
Pro porovnani, tady je 3er kombi vzadu - [odkaz]
A tady je 2AT vzadu - [odkaz]
Ja osobne bych volil kombika.
Pro porovnani, tady je 3er kombi vzadu - [odkaz]
A tady je 2AT vzadu - [odkaz]
Ja osobne bych volil kombika.
TomasPT
O to mi třeba jde. Vím už, co dělá předokolka na sněhu. Dost jsem se s ní vyblbnul. Chci vidět, jestli je 4x4 tak úžasný, jak o tom všichni básní. Jestli to stojí za těch x kilo navíc, které sebou člověk stále vozí. Prostě si to projet. Navíc nevím proč, ale 2AT mě designově celkem zaujalo. Zvrácenost, já vím >😁
MrBeranek
Všechno má svoje hranice (a to hlavně z hlediska penumatik). Byl jsem teď o víkendu v Krušných horách, kde napadnul takový namrzající (a hned se uklouzající) sníh a bylo to náročné i pro čtyřkolky. Když si to člověk pod sebou uklouzal (třeba při tahání jiného auta ze závěje), tak se hrabala všechna čtyři kola a člověk si musel podsypat. Kam ale nevyjely předokolky, tam čtyřkolky v pohodě vyjely. Dvě čtyřkolky jsem ale ze závěje tahal, protože když člověk zapadne, tak nepomůže než se nechat vytáhnout jiným autem.
positivemind
V těhle podmínkách záleží víc na gumách a prostupnosti - X5 je nízká, měl tam nějaký silniční gumy. Nevěřím, že třeba standardně obuté dvojkové pajero by louku u lyžařského vleku projelo jedna báseň.
TomasPT
Být jen po mém, tak není co řešit a roční 3er kombi to řeší, ale tak trochu potřebuju použitelnější i to prostřední sedadlo vzadu, ale zase ne fotrovské mpv typu touran, sharan, cmax.....
mrazik
Vyber auta neni jen o jizde, to bychom vetsina jezdila ve Ferrari nebo Lambu 😄
Kdyz jsme shaneli MPV, pak jsem prosel vetsinu znacek a ze zvedavosti i 2AT. Priznavam, ze jsem se neprojel - nebyl jeste k dispozici testovaci kus, ale prolezl jsem ho a v tom aute nebylo oproti konkurenci nic, co by vykompenzovalo vyssi cenu. Opajet se pocitem, ze je to BMW mi opravdu nestaci, chci za sve penize odpovidajici protihodnotu. Treba pro 4 clennou rodinu je to s mistem jen tak tak a konkurence proste nabizi vice prostoru, coz od rodineho auta vyzaduji. Pozor nerikam, ze je to spatne auto, naopak je na svou tridu vyborne, ale predrazene. Ja nakonec, jak uz to nekdy byva, skoncil u jeste vetsiho auta.
Kdyz jsme shaneli MPV, pak jsem prosel vetsinu znacek a ze zvedavosti i 2AT. Priznavam, ze jsem se neprojel - nebyl jeste k dispozici testovaci kus, ale prolezl jsem ho a v tom aute nebylo oproti konkurenci nic, co by vykompenzovalo vyssi cenu. Opajet se pocitem, ze je to BMW mi opravdu nestaci, chci za sve penize odpovidajici protihodnotu. Treba pro 4 clennou rodinu je to s mistem jen tak tak a konkurence proste nabizi vice prostoru, coz od rodineho auta vyzaduji. Pozor nerikam, ze je to spatne auto, naopak je na svou tridu vyborne, ale predrazene. Ja nakonec, jak uz to nekdy byva, skoncil u jeste vetsiho auta.
MariAchi
Mozna se v BMW rozhodli nemast zakazniky (a novinare >😒] ) a vraceji se s oznacenim zpet, takze vse na platforme F3x bude proste trojka 😄
JDM
Joo pěkný 80 fotek ale z nich toho moc člověk nevyčte , lepší by bylo video z toho už by se člověk dozvěděl mnohem víc 😉
MariAchi
Celkem by me zajimalo, kolik toho mas najeto jak s 2AT, tak s konkurenci, abys to moh tak sebejiste napsat.
Tipuju, ze lautr nic.
Tipuju, ze lautr nic.
mrazik
Na dvojce neni vubec nic zajimaveho, nenabizi nic navic oproti konkurenci. Vlastne jednu vec ano - cenu,ktera je uplne mimo.
hykal
Zajímavé, ale rozhodně to není focené v Peci p. S. V pozadí je vidět nákladní lanovka, která jde z Kunčic n. L. do Černého Dolu, kde se těží vápenec.
Připadá mi to, že je to focené na polním letišti mezi Lánovem a Čistou. Respektive je to možná focené na místech. Ten fešný obytný kontejner by z Pece mohl být.
Připadá mi to, že je to focené na polním letišti mezi Lánovem a Čistou. Respektive je to možná focené na místech. Ten fešný obytný kontejner by z Pece mohl být.
TomasPT
Už se těším. Čeká mě to příští týden. Jsem zvědavej na dvojku. Dost mě to auto láká. Tím jaké je a taky cenou.... >😁