Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Správa železnic nakoupila služební automobily za 90 milionů korun

24 komentářů

JaMM
Keby polovicu z tychto penazi pouzili na riadne znacenie a signalizaciu zeleznicnych prejazdov, tak by urobili vacssi osoh.
P.S. A nerozumiem, preco nechodia na sluzobne cesty vlakom. 😉
guze
Ja se jim ani nedivim, ze nejezdi vlakem, za svuj studentsky zivot sem se najezdil z Prahy do jiznich cech vlakem s ČD tolik, ze mi ta zkusenost vystaci do konce zivota ... na druhou stranu LEO, nebo RegioJety muzou bejt dobry ...
petrumr
Já když jedu vlakem, tak jede na čas. A rád se svezu žralokem. Jak by dělníci vykazovali zakoupený jízdenky na proplacení? Tohle je taky na téma.
petrumr
oni potřebují auta nebo ty si myslíš, když jdou dělat udržbu přejezdu, tak tam pojedou polonií? Jestli ty chodíš na služební cesty, tak ta jízda se do služebních cest nezapočítavá. SŽDC má pobočky v celé republice a ty party mají své rajony. Já jsem dělal u železnice a dost toho vím, že tam třeba jedeš 10km autem a potom 10km pěšky.
JaMM
Vobec si nepochopil ironiu. 😉
pargi
P.S. SŽDC vlaky neprovozuje, takže by to zas taková úspora nebyla 😄
holden_holden
k clanku dal fotku golfa kdyz tam o nem neni ani slovo.
petrumr
protože to vyhrál prodejce VW a kia.
augustin
ale z toho sa este neda vycitat, ci boli objednane obe znacky alebo len VW alebo len Kia
petrumr
nedá, ale i když jsem čekal, že tam bude tabulka, tak si to zjistím. VW to bude caravela, caddy a myslím, že kia bude sportage 4x4
holden_holden
54 terénních a 104 užitkových vozidel vidis tam nekde golfa? at tam daj fotku toho co koupili jinak je to zkorumpovanej xindl
Kolouš
Oni jsou možná zkorumpovanej ksindl. Ty jsi... jenom ksindl.
holden_holden
nevystrihla si te nahodou matka s vlastnim brachou?
vosicky.senior
holdene, mírni se prosím
white label
Tvé osobní zkušenosti (neboj, není to všude a ve všem jako u vás doma) tu nikoho nezajímají, bohatě stačí tvůj tradičně primitivní/vulgární projev ve zdejších diskusích...
Kolouš
Hele, ani ne. Mas k tomu co pridat?
Gilgit
:yes:
pargi
Někdy se divím, čemu všemu jsi schopen dát palec nahoru 8-s
Auto CZ
:-! 8-s
petrumr
Nivy jsou blbě odrušený a ruší zabezpečovací zařízení.
XTad
Protoze nejsme v rusku.
Gilgit
Prihlouplá odpoved.
Kolouš
a jéje.
Samozvaný hlídací pes soukromého webu a arbitr správných názorů zase dorazil...
Sova
Ani na Slovensku.