Videa
Kolouš
6
Ty jsi opravdu pitomec co má potřebu se vyjádřit ke všemu aniž by měl hlubší znalost a vse posuzuje optikou omezence co nevytah paty z Kromerizska. Ano, subaru má stálou čtyřkolku, to ale neznamená že nemá ESP, ktere dokáže reagovat. Za mizerný řidičský schopnosti tvých kolegu/kamaradu/spolupacientu na sněhu nemůže auto... achjo
Přejít do diskuze
Subaru se daří jako nikdy, i starší automatické převodovky mají stálou 4X4 ( protože u všech jde alespoň 10% výkonu vždy na zadní kola a to i včetně těch starých ) a některé starší mají připojitelnou 4X4 ( leone/liber👋justy apod.) .
V součastnosti nabízí subaru tyto verze pohonů
[odkaz]
Všechny jsou absolutní TOP v nabídce 4X4 vozů a všechny vyvýjí subaru samo - maximálně s toyotou, která některý používá v nabídce pro Japonsko.
Prodeje subaru jsou celosvětově tam kde nikdy nebyli a to, že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů. Bývaly doby, kdy se subaristi zdravili, protože jich bylo málo, ale dnes outback/legacy/XV potkávám na každém rohu.
Tak tady už přestaň mlít ty svoje bludy a zalez do nějaké díry odkud jsi přišel. Jsi osinou v zadku každého autowebu a nikdo na tebe není zvědavý. Svůj spackaný život na internetu prostě nevyřešíš ! 😉¨
Edit: Subaru vyrábělo i 2WD imprezu v roce 1995 - 2000 pro usa a možná toho bylo více pro tamní trh. To jen, abys tady zase nebrečel
V součastnosti nabízí subaru tyto verze pohonů
[odkaz]
Všechny jsou absolutní TOP v nabídce 4X4 vozů a všechny vyvýjí subaru samo - maximálně s toyotou, která některý používá v nabídce pro Japonsko.
Prodeje subaru jsou celosvětově tam kde nikdy nebyli a to, že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů. Bývaly doby, kdy se subaristi zdravili, protože jich bylo málo, ale dnes outback/legacy/XV potkávám na každém rohu.
Tak tady už přestaň mlít ty svoje bludy a zalez do nějaké díry odkud jsi přišel. Jsi osinou v zadku každého autowebu a nikdo na tebe není zvědavý. Svůj spackaný život na internetu prostě nevyřešíš ! 😉¨
Edit: Subaru vyrábělo i 2WD imprezu v roce 1995 - 2000 pro usa a možná toho bylo více pro tamní trh. To jen, abys tady zase nebrečel
Já to pochopil tak, že celosvětově jdou prodeje nahoru, přestože v Evropě se moc nedaří z důvodu nesmyslných emisních předpisů. Nikde jsem tam nečetl nic o tom, že v Evropě není propad. Ale možná jsem to špatně pochopil 😄 ....
[odkaz]
řekl bych, že z dlouhodobého hlediska prodeje nepropadají. Prostě u subaru je to takové nahoru dolů v evropě po celý čas. Pořád mají 30-50tis ročně. A to kvůli obměně modelů
Důvod proč teď klesají ? V roce 2015 přijde Levorg/nový OTB/ nové legacy/ nová impreza ( ne jen STI apod. ) a ke konci roku 2014 přišel i nový forester. Přijde také 2.0 turbo a 1.5 turbo. Přijde přepracovaný 2.0d
V roce 2014 nabízelo subaru pouze odcházející legacy/otb, forester, XV a STI. Nic víc. Chyběla tam hlavně atmo impreza.
řekl bych, že z dlouhodobého hlediska prodeje nepropadají. Prostě u subaru je to takové nahoru dolů v evropě po celý čas. Pořád mají 30-50tis ročně. A to kvůli obměně modelů
Důvod proč teď klesají ? V roce 2015 přijde Levorg/nový OTB/ nové legacy/ nová impreza ( ne jen STI apod. ) a ke konci roku 2014 přišel i nový forester. Přijde také 2.0 turbo a 1.5 turbo. Přijde přepracovaný 2.0d
V roce 2014 nabízelo subaru pouze odcházející legacy/otb, forester, XV a STI. Nic víc. Chyběla tam hlavně atmo impreza.
Já se zajímám jenom o ty auta, co mám doma, takže mi je fakt jedno, co si kdo připustí...
furt štelovat to nemusíš má to i automatický režim a pokud jsi fajnšmekr tak si s tím můžeš pohrát 😉 :-! , nehody mají všechny auta a většinou za to nemůže auto ale řidič.
>😁 tak jo věřím ti ale kalkulačku a kalendář má úplně každej telefon 😉 a samozřejmě že do auta dám europaletu , když si ji naštípu na pěkný prkýnka >😒]
To DCCD tam montovali dřív než moje vyrobili a montují je jen do STI kvůli dokonalým jízdním vlastnostem ,nastavíš si svornost podle potřeby a jedeš.
[odkaz]
pozorně sleduj .
[odkaz]
pozorně sleduj .
>😁 řídí řidič? na co v autě kalkulačku?počítáš si v autě daně? na co kalendář? to nevíš co je za den při jízdě? na co automatickou ručku? na co bezklíč?(ten má >😒] ) na co podlahu bez tunelu vždyť je to osobní automobil ne dodávka do ktery nakládáš palety LED světla jsou super hlavně na stromečku nebo blikačka na kole >😒] máš mínus 450 bodů >😒]
Presne tak technicky vyklad jako remen. Hele DCCD montovali na sti v japonsku myslim uz nekdy v roce 1999 mozna driv >😒] a dokonce maji ridici jednotku a daji se softwaerove upravovat ....a jak je mozny ze moje stala 4x4 s viskozni mezinapravou a zadni viskozou projde uplne stejne co moderni elektronicky haldex 5 gen? Az se nekdy nejakym sti s dccd projedes utres nos.
By me zajimalo jak rozmazluje ridice citron >😁 tak ze se stim neda jezdit a sedi se v tom jak v liazce ?? Mam dveste bodu? >😁
Prosimte prestan tady placat nesmysli a obcas se bez podivat ven a hlavne mezi lidi. Vis vubec co je to DCCD? Prosim o podrobny technicky vysvetleni ty znalce techniky . povazujes se tady za technickyho frajera ale z motoru si nesundal ani plastovej dekl . az aspon z dalky uvidis subaru pak tu neco povidej.
Není mi úplně jasné jak může ochranný rám zachránit nepříjemné zdravotní komplikace....? Já si dlouho myslel, že to je naopak....
Ale jo máš pravdu. Nicméně třeba forester se prodával v roce 2013 lépe než v 2012 apod. Prostě je tam znát ta obměna modelů ... a komentář se týkal toho, že petumr psal něco o elektromagnetu jako důvodu. Jakmile nastoupí nové motory a modely bude subaru klidně i přes 50 tis. to se vsadím.
Tak nejdřív tvrdíš, že prodeje neklesají a teď tady složitě zdůvodňuješ proč klesají. Řeči tvého kmene moc nerozumím.
Btw. Prodeje Subaru v roce 2014 v Evropě jsou nejnižší za posledních 20 let.
Btw. Prodeje Subaru v roce 2014 v Evropě jsou nejnižší za posledních 20 let.
Co na první větě nechápeš? Reagoval jsem na výrok esenbe:
"že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů".
To prostě není pravda, protože prodeje se propadají a je celkem jedno kvůli čemu se tak děje.
"že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů".
To prostě není pravda, protože prodeje se propadají a je celkem jedno kvůli čemu se tak děje.
Otázka za 100bodů- Subaru nechce rozmazlenou Evropu, nebo rozmazlená Evropa nechce Subaru? 😉
Moc nechápu tvojí první větu ....
Ano, prodeje v Evropě klesají a není čemu se divit. Evropa není pro S prioritním trhem a ani být nemůže. Tady se všeobecně předpokládá, že výkonnost (ekonomická) automobilky se odvíjí od počtu prodaných aut. Tak tomu ale není.
Ano, prodeje v Evropě klesají a není čemu se divit. Evropa není pro S prioritním trhem a ani být nemůže. Tady se všeobecně předpokládá, že výkonnost (ekonomická) automobilky se odvíjí od počtu prodaných aut. Tak tomu ale není.
Není pravda, že motory které nepouští do Evropy neznamenají propad. Prodeje Subaru poslední roky v Evropě padají😒br />
2012...42,16 tis.
2013...38,93 tis.
2014...31,57 tis. (do listopadu včetně)
To vše na trhu, který roste.
2013...38,93 tis.
2014...31,57 tis. (do listopadu včetně)
To vše na trhu, který roste.
Hezky jsi to napsal, ale asi zbytečně. S ním nelze rozumně diskutovat...
Jinak opravdu doporučuji všem, koho zajímá samotná jízda a nejen design aut, aby vyzkoušeli jízdu s aktivním mezinápravovým diferenciálem ! Je pravda, že v běžném provozu to vyzkoušet moc nelze, ale stačí nějaká uzavřená trať, letiště, ...
Jinak opravdu doporučuji všem, koho zajímá samotná jízda a nejen design aut, aby vyzkoušeli jízdu s aktivním mezinápravovým diferenciálem ! Je pravda, že v běžném provozu to vyzkoušet moc nelze, ale stačí nějaká uzavřená trať, letiště, ...