Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kolouš
6
Ty jsi opravdu pitomec co má potřebu se vyjádřit ke všemu aniž by měl hlubší znalost a vse posuzuje optikou omezence co nevytah paty z Kromerizska. Ano, subaru má stálou čtyřkolku, to ale neznamená že nemá ESP, ktere dokáže reagovat. Za mizerný řidičský schopnosti tvých kolegu/kamaradu/spolupacientu na sněhu nemůže auto... achjo
petrumr
Intercool
3
Každý STi pernamentní čtyřkolku má.
petrumr
holden_holden
1
"permanentni" vosle
Intercool
3
Myslíš ty tvoje komentáře vážně, nebo si tady ze všech děláš *?
petrumr
Intercool
3
Já žádnej problém nemám, jenom se ptám.
petrumr
Intercool
1
Já se zajímám jenom o ty auta, co mám doma, takže mi je fakt jedno, co si kdo připustí...
Fikkus
0
ty jsi největší zabedněnec, který se tu momentálně vyskytuje...bez pardonu
petrumr
esenbe
4
Subaru se daří jako nikdy, i starší automatické převodovky mají stálou 4X4 ( protože u všech jde alespoň 10% výkonu vždy na zadní kola a to i včetně těch starých ) a některé starší mají připojitelnou 4X4 ( leone/liber👋justy apod.) .
V součastnosti nabízí subaru tyto verze pohonů
[odkaz]
Všechny jsou absolutní TOP v nabídce 4X4 vozů a všechny vyvýjí subaru samo - maximálně s toyotou, která některý používá v nabídce pro Japonsko.
Prodeje subaru jsou celosvětově tam kde nikdy nebyli a to, že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů. Bývaly doby, kdy se subaristi zdravili, protože jich bylo málo, ale dnes outback/legacy/XV potkávám na každém rohu.
Tak tady už přestaň mlít ty svoje bludy a zalez do nějaké díry odkud jsi přišel. Jsi osinou v zadku každého autowebu a nikdo na tebe není zvědavý. Svůj spackaný život na internetu prostě nevyřešíš ! 😉¨
Edit: Subaru vyrábělo i 2WD imprezu v roce 1995 - 2000 pro usa a možná toho bylo více pro tamní trh. To jen, abys tady zase nebrečel
_Karel_
0
😉 :yes: :yes: :yes:
martin_MPS
0
Hezky jsi to napsal, ale asi zbytečně. S ním nelze rozumně diskutovat...
Jinak opravdu doporučuji všem, koho zajímá samotná jízda a nejen design aut, aby vyzkoušeli jízdu s aktivním mezinápravovým diferenciálem ! Je pravda, že v běžném provozu to vyzkoušet moc nelze, ale stačí nějaká uzavřená trať, letiště, ...
Gvick2
0
Není pravda, že motory které nepouští do Evropy neznamenají propad. Prodeje Subaru poslední roky v Evropě padají😒br />
2012...42,16 tis.
2013...38,93 tis.
2014...31,57 tis. (do listopadu včetně)
To vše na trhu, který roste.
martin_MPS
0
Moc nechápu tvojí první větu ....
Ano, prodeje v Evropě klesají a není čemu se divit. Evropa není pro S prioritním trhem a ani být nemůže. Tady se všeobecně předpokládá, že výkonnost (ekonomická) automobilky se odvíjí od počtu prodaných aut. Tak tomu ale není.
_Karel_
0
Otázka za 100bodů- Subaru nechce rozmazlenou Evropu, nebo rozmazlená Evropa nechce Subaru? 😉
petrumr
JDM
0
By me zajimalo jak rozmazluje ridice citron >😁 tak ze se stim neda jezdit a sedi se v tom jak v liazce ?? Mam dveste bodu? >😁
petrumr
JDM
0
>😁 řídí řidič? na co v autě kalkulačku?počítáš si v autě daně? na co kalendář? to nevíš co je za den při jízdě? na co automatickou ručku? na co bezklíč?(ten má >😒] ) na co podlahu bez tunelu vždyť je to osobní automobil ne dodávka do ktery nakládáš palety LED světla jsou super hlavně na stromečku nebo blikačka na kole >😒] máš mínus 450 bodů >😒]
petrumr
JDM
0
>😁 tak jo věřím ti ale kalkulačku a kalendář má úplně každej telefon 😉 a samozřejmě že do auta dám europaletu , když si ji naštípu na pěkný prkýnka >😒]
Gvick2
0
Co na první větě nechápeš? Reagoval jsem na výrok esenbe:
"že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů".
To prostě není pravda, protože prodeje se propadají a je celkem jedno kvůli čemu se tak děje.
esenbe
1
[odkaz]
řekl bych, že z dlouhodobého hlediska prodeje nepropadají. Prostě u subaru je to takové nahoru dolů v evropě po celý čas. Pořád mají 30-50tis ročně. A to kvůli obměně modelů
Důvod proč teď klesají ? V roce 2015 přijde Levorg/nový OTB/ nové legacy/ nová impreza ( ne jen STI apod. ) a ke konci roku 2014 přišel i nový forester. Přijde také 2.0 turbo a 1.5 turbo. Přijde přepracovaný 2.0d
V roce 2014 nabízelo subaru pouze odcházející legacy/otb, forester, XV a STI. Nic víc. Chyběla tam hlavně atmo impreza.
Gvick2
0
Tak nejdřív tvrdíš, že prodeje neklesají a teď tady složitě zdůvodňuješ proč klesají. Řeči tvého kmene moc nerozumím.
Btw. Prodeje Subaru v roce 2014 v Evropě jsou nejnižší za posledních 20 let.
esenbe
0
Ale jo máš pravdu. Nicméně třeba forester se prodával v roce 2013 lépe než v 2012 apod. Prostě je tam znát ta obměna modelů ... a komentář se týkal toho, že petumr psal něco o elektromagnetu jako důvodu. Jakmile nastoupí nové motory a modely bude subaru klidně i přes 50 tis. to se vsadím.
petrumr
martin_MPS
1
Já to pochopil tak, že celosvětově jdou prodeje nahoru, přestože v Evropě se moc nedaří z důvodu nesmyslných emisních předpisů. Nikde jsem tam nečetl nic o tom, že v Evropě není propad. Ale možná jsem to špatně pochopil 😄 ....
petrumr
JDM
0
Prosimte prestan tady placat nesmysli a obcas se bez podivat ven a hlavne mezi lidi. Vis vubec co je to DCCD? Prosim o podrobny technicky vysvetleni ty znalce techniky . povazujes se tady za technickyho frajera ale z motoru si nesundal ani plastovej dekl . az aspon z dalky uvidis subaru pak tu neco povidej.
petrumr
JDM
0
Presne tak technicky vyklad jako remen. Hele DCCD montovali na sti v japonsku myslim uz nekdy v roce 1999 mozna driv >😒] a dokonce maji ridici jednotku a daji se softwaerove upravovat ....a jak je mozny ze moje stala 4x4 s viskozni mezinapravou a zadni viskozou projde uplne stejne co moderni elektronicky haldex 5 gen? Az se nekdy nejakym sti s dccd projedes utres nos.
petrumr
JDM
0
To DCCD tam montovali dřív než moje vyrobili a montují je jen do STI kvůli dokonalým jízdním vlastnostem ,nastavíš si svornost podle potřeby a jedeš.
[odkaz]
pozorně sleduj .
petrumr
JDM
0
furt štelovat to nemusíš má to i automatický režim a pokud jsi fajnšmekr tak si s tím můžeš pohrát 😉 :-! , nehody mají všechny auta a většinou za to nemůže auto ale řidič.
petrumr
dewill
0
Není mi úplně jasné jak může ochranný rám zachránit nepříjemné zdravotní komplikace....? Já si dlouho myslel, že to je naopak....
V součastnosti nabízí subaru tyto verze pohonů
[odkaz]
Všechny jsou absolutní TOP v nabídce 4X4 vozů a všechny vyvýjí subaru samo - maximálně s toyotou, která některý používá v nabídce pro Japonsko.
Prodeje subaru jsou celosvětově tam kde nikdy nebyli a to, že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů. Bývaly doby, kdy se subaristi zdravili, protože jich bylo málo, ale dnes outback/legacy/XV potkávám na každém rohu.
Tak tady už přestaň mlít ty svoje bludy a zalez do nějaké díry odkud jsi přišel. Jsi osinou v zadku každého autowebu a nikdo na tebe není zvědavý. Svůj spackaný život na internetu prostě nevyřešíš ! 😉¨
Edit: Subaru vyrábělo i 2WD imprezu v roce 1995 - 2000 pro usa a možná toho bylo více pro tamní trh. To jen, abys tady zase nebrečel
Jinak opravdu doporučuji všem, koho zajímá samotná jízda a nejen design aut, aby vyzkoušeli jízdu s aktivním mezinápravovým diferenciálem ! Je pravda, že v běžném provozu to vyzkoušet moc nelze, ale stačí nějaká uzavřená trať, letiště, ...
2013...38,93 tis.
2014...31,57 tis. (do listopadu včetně)
To vše na trhu, který roste.
Ano, prodeje v Evropě klesají a není čemu se divit. Evropa není pro S prioritním trhem a ani být nemůže. Tady se všeobecně předpokládá, že výkonnost (ekonomická) automobilky se odvíjí od počtu prodaných aut. Tak tomu ale není.
"že je do evropy nepustí kvůli emisním zákonům ( takže nedostaneme 3.6 H6 a nebo skvělý 2.0 digt 300koní a 400nm ) i tak neznamená propad prodejů".
To prostě není pravda, protože prodeje se propadají a je celkem jedno kvůli čemu se tak děje.
řekl bych, že z dlouhodobého hlediska prodeje nepropadají. Prostě u subaru je to takové nahoru dolů v evropě po celý čas. Pořád mají 30-50tis ročně. A to kvůli obměně modelů
Důvod proč teď klesají ? V roce 2015 přijde Levorg/nový OTB/ nové legacy/ nová impreza ( ne jen STI apod. ) a ke konci roku 2014 přišel i nový forester. Přijde také 2.0 turbo a 1.5 turbo. Přijde přepracovaný 2.0d
V roce 2014 nabízelo subaru pouze odcházející legacy/otb, forester, XV a STI. Nic víc. Chyběla tam hlavně atmo impreza.
Btw. Prodeje Subaru v roce 2014 v Evropě jsou nejnižší za posledních 20 let.
[odkaz]
pozorně sleduj .