Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Corsa OPC 2015 oficiálně: 207 koní a samosvor od 504.900 Kč

16 komentářů

webpaja
...krátce po představení velkýho FL (i když Opel říká nová generace) ukázat OPC je fajn, ale to, že do něj nabízejí samosvor je až neuvěřitelný.

Bravo Opel! 😉
Killiether
No, teď ještě aby zvolili nějakou sympatickou cenu jako u Astry..
sargis
JJ, parada, ze ho nenechali iba pre limitovanu ediciu Nurburgring, ale dali ho ako priplatkovu volbu :yes:
Dinar
Jen mi to přijde na hothatch "překvapivě umírněné". >😁 >😁 😉
webpaja
No tenhle článek je od Ondry >😒] >😒] >😒] . Samosebou to tajpár není 😄
white label
FoKingovskou optikou na jednoznačně "překvapivě umírněné"... >😒] 😉
sargis
Inak ma fascinuje priemerna spotreba na dnesne pomery blizka realite, narozdiel od vykonovo a hmotnostne podobnej 308, pri ktorej sa uvadza o 2l mensia....
3_diamanty
:yes: zvlast ta OPC modra farba nema chybu :yes:
habanero1
Jaká musí být o samosvor v těchto sériovkách péče? Mám na mysli Golf GTI performance, Cupru, Astra OPC apod.
webpaja
Na noc ho vyndat, opláchnout ve vlažný vodě cca 33°C, následně naložit do teplý olejový lázně a zazpívat pěknou ukolébavku...
woody-alien
Já nezpívám, není mi dáno, ale vyprávím "Pohádky z Vlkohradu". >😒]
pargi
Takže jak o vyndávací zuby 😄
habanero1
A ještě přikrýt peřinkou z karbonu... nicméně, myslel jsem spíš servisní intervaly a výměnu oleje.
woody-alien
Neprodávejte ještě byt svojí tchýně. 😉 Těch půl melounu vám na "samosvor" stačit nebude. Teprve uvidíme, co budou u Adamů chtít za ten paket Performance. Titulek u konkurence "Corsa OPC od 504.900, samosvor za příplatek" mi přijde jako výstižnější.
miromen
Taky mě to zmatlo. Řikam si hm tohle je hodně ferova cena a jsem zvědav za kolik bude zaklad.
miromen