Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Monaro
Nějak ho nevídám jezdit, u nás ty prodeje musí být dost bída. Ledaže by ho měli jenom důchodci v garáži.
U nás je bohužel až moc "sousedů z Boleslavi" :no:
Jednoho novopečeného souseda z Boleslavi s F3 mám... na fungovku do výroby s tříhrnkem dostal 6%... a to se vyplatí >😒]
No, zrovna diky ČR to určitě nejprodávanějši nebude. Ale exterier po fl docela prokoukl, hlavně ten předek ala Aston.
No kvůli ČR to docela bude. Prodeje u nás jsou přes 5000ks za loňský rok a 6 místo mezi modely. Takže když nepočítám Fabii, tak je to zdaleka nejprodávanější dovozové malé auto (i20 cca3500 ks, Polo 2600, Clio 1600 etc.).
webpaja
...přijde mi to jako věčnost, kdy jsem se tu v diskuzi s kamarádem WL dohadoval o budoucích prodejích nový Fiesty. Věštil jsem jí úspěch větší Pola a ejhle, vede se jí už tak dlouho.
Design jakoby ideově kopíroval Focus I., nebo-li stále vypadá moderně. Interiér se už přežil a dojel na prvotní snahu být prostě jiný. Nicméně moc dalších věcí se mu vytknout nedá.
Kupovat malý auto, neváhám příliš dlouho 😉
Design jakoby ideově kopíroval Focus I., nebo-li stále vypadá moderně. Interiér se už přežil a dojel na prvotní snahu být prostě jiný. Nicméně moc dalších věcí se mu vytknout nedá.
Kupovat malý auto, neváhám příliš dlouho 😉
jako jo, užiješ si s ní. Já mám teď půjčenou silnější jednadvojku a ta prostě je schopná jet 170-180 po dálnici. To už je taková rychlost, kterou nejezdí všichni. A když dojedeš nějakého letce ve fleetové oktávce, tak na to honem dupne a zmizí ti v dáli. Jenomže za chvilku zjistí, že takhle prostě pořád jezdit nemůže, a zpomalí a potupně se nechá předjet.
Nebo si musíš zvyknout, že na tebe každý kálí a klidně ti tam vjede na poslední chvilku😊
Je to zajímavá zkušenost, jak nízký respekt takové auto vzbuzuje, o něčem podobném psal ten malej z Top Gearu, když řídil manželčina Fiata 500😊
Nebo si musíš zvyknout, že na tebe každý kálí a klidně ti tam vjede na poslední chvilku😊
Je to zajímavá zkušenost, jak nízký respekt takové auto vzbuzuje, o něčem podobném psal ten malej z Top Gearu, když řídil manželčina Fiata 500😊
To jsi nebyl sám, kdo ji věštil úspěch. Fiestu už mělo sundat z trůnu Polo a Clio, tak čekám na dalšího vyzyvatele 😄
Jen škoda, že se v Evropě neprodává vizuálně nejpovedenější verze ST 5dv. Známej po ní pokukoval, ale jediná možnost byla dovoz z US za nějakých 800 tis. Kč, nekup to >😁
Jen škoda, že se v Evropě neprodává vizuálně nejpovedenější verze ST 5dv. Známej po ní pokukoval, ale jediná možnost byla dovoz z US za nějakých 800 tis. Kč, nekup to >😁
My to zase rozebírali s Iudexem 😉 .
Fiesta má oporu v Británii, Clio ve Francii, Polo... Polo to má trošku složitější.
Fiesta má oporu v Británii, Clio ve Francii, Polo... Polo to má trošku složitější.
Auto CZ
FIII, Ford Fiesta a folcvagina. Ake auto ma sodofka cisto postavene pre zenu? Okrem sterilnej FIII, este sterilnejsej rapidky? Fiesta je ako chlap v zenskej sukni, pekne ze to dokaze ist 170, ale tie cvicky na napravach a lahka vaha asi nebude to prave orechove na doalňici. Myslim, ze fiesta je za zenitom, a poraza ju vo vsetkom aj obstarozna babicka corsicka. :-!
Samozřejmě, že to není auto na dálnici, o tom se snad nemusíme bavit😊 Taky s ním jezdím za 8 litrů benzínu a to není zrovna málo na takovou žabičku😊
fčetně Fiaska? Fíííha! Ftipnej!
"Kvalitní" názor jako obvykle. Corsa je v nvý generaci, myslíš že nemyslíš a ve větách slovo asi.
"Kvalitní" názor jako obvykle. Corsa je v nvý generaci, myslíš že nemyslíš a ve větách slovo asi.
Gvick2
mini
F500 180403
Panda 152045
Up! 124845
malá
Fiesta 308345
Clio 299623
Polo 279463
nižší střed.
Golf 523729
Focus 222297
Octavia 205071
střední
Passat 153677
Insignia 92694
Superb 46149
F500 180403
Panda 152045
Up! 124845
malá
Fiesta 308345
Clio 299623
Polo 279463
nižší střed.
Golf 523729
Focus 222297
Octavia 205071
střední
Passat 153677
Insignia 92694
Superb 46149
Kde je prémie? Ta tam zcela chybí...
Dobrý postřeh
😄
Prémie.
Nižší střed.
A3 199815
1er 131847
MB-A 121231
Střední
3er 168275
MB-C 136474
A4 124170
Vyšší stř.
MB-E 99565
5er 98701
A6 84283
Lux.
MB-S 17638
A8 6556
Panamera 5676
Malá SUV
Q3 76221
X1 61797
Countryman 60922
Střední SUV
XC60 62845
Q5 60679
Evoque 50938
Velká SUV
X5 38229
RR Sport 25779
MB-M 23774
😄
Prémie.
Nižší střed.
A3 199815
1er 131847
MB-A 121231
Střední
3er 168275
MB-C 136474
A4 124170
Vyšší stř.
MB-E 99565
5er 98701
A6 84283
Lux.
MB-S 17638
A8 6556
Panamera 5676
Malá SUV
Q3 76221
X1 61797
Countryman 60922
Střední SUV
XC60 62845
Q5 60679
Evoque 50938
Velká SUV
X5 38229
RR Sport 25779
MB-M 23774
Odkud čerpáš? Na left-lane zatím nic 😒
Slušný výsledek pro všechny na bedně :yes: , námět k zamyšlení pro ty, co tam chybí - napadá mě 208 a Mondeo, ale je jich samozřejmě víc.
Slušný výsledek pro všechny na bedně :yes: , námět k zamyšlení pro ty, co tam chybí - napadá mě 208 a Mondeo, ale je jich samozřejmě víc.
Arese
Že je současná Fiesta super auto se skvělými jízdními vlastnostmi, o tom snad nikdo nepochybuje. Však je to taky poslední fordovský model vyvíjený přesně pro potřebu evropských zákazníků. Už teď se proto děsím toho, jaká bude budoucí, již "globalizovaná" generace, zatížená spoustou "globálních" kompromisů... 😒 :no: Nové Mondeo je dostatečně odstrašujícím příkladem...
omg...už jsi tím Mondeem jel nebo jenom plácáš pitchoviny co sis přečetl na webu? Já nový Mondeo jezdím už 2 měsíce a nemám problém. Je komfortnější a ano, na 17" ztratilo trochu toho sportovna (ikdyž taky těžko srovnávat, já poslední Mondeo měl na 19"). 98% všech kupujících očekává od střední třídy komfort, který Mondeo poskytuje vysoce nadprůměrný, tak nechápu co tady furt ty plačky, co stejně nikdy nebudou umět řídit, aby auto využili na maximum, melou....
No mě by pravě zajimalo v čem je Fiesta super auto ? Krom jizdy což je sice dost v ničem jinem nevynika spiš naopak ztraci. Nevim jak po FL ale když přišla Fiesta na trh tak jsem ji měl zařazenou mezi kandidaty na koupi i když jsem nakonec skončil o třidu vyše. A mužu řict že osobně bych dal přednost Ibize. Ta je jizdně na tom stejně jako Fiesta přitom nabidne prostornějši kabinu hlavně v předni časti a to Ibiza taky neni žadna slava navic lepši posaz a lepe padnouci volant. Sedadla ty byly u Fiesty v tehle třidě co jsem zkoušel snad nejhorši což u Ibizy byl pravy opak. Přitom vybavově na tom byly velmi podobně takže ani holatka ani žadny top. Kufr u Fiesty dalši zklamani kdy už od pohledu bylo jasne že tabulkove hodnoty jsou z řiše snu navic tvarově dost neprakticky. A osobně je v mich očich Ibiza povedenějši i vzhledově a to hlavně sportovnějši interier hodici se pravě k naturelu když už je tu řeč o sportovnich ambicich na cestach. Interier Fiesty považuji sice za odvažny ale pusobi až moc lacině až kolotočařsky.
Jaros71
Možná na Focusu a Mondeu to funguje..ale na malé Fiestě je ta tlama dost děsná!
Prodeje v ČR mne nepřekvapují , nemoderní interier za neatraktivní ceny tady netáhne.
To že zatím vede v Evropě , je moc zajímavé.
A asi i proto se dál čeká na další generaci.
Jen pro Česko se vyrábět asi nebude.. 😉
Prodeje v ČR mne nepřekvapují , nemoderní interier za neatraktivní ceny tady netáhne.
To že zatím vede v Evropě , je moc zajímavé.
A asi i proto se dál čeká na další generaci.
Jen pro Česko se vyrábět asi nebude.. 😉
Mne se také víc líbí předfaceliftovaná Fiesta. Ale na druhou stranu, když se podíváš v Praze a okolí kolem sebe, tak jich jezdí celkem hodně, až se sám divím 😄
Jen pro Česko se nebude nikdy vyrábět žádné sériové auto. Jsme malý trh a chudá země. Země žvanilů co vždycky všecko vědí a evropská potažmo světová realita je jinde.
edit: jo machruju a zasloužím si :no:
jezdit 140...
(v bavoraku kupodivu😊 a to je teda celkem odvaha. takovych strelcu clovek
moc nepotka, na to koule nemam😊