Novinky
Tedy začínat prodej roadsteru na podzim, to není zrovna šťastné rozhodnutí... 😢
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Prečo tu ti škaredí Japonci nútia chudákov európskych zákazníkov kupovať tie ich šikmooké autá. Prečo vôbec vyvýjali to čudo na fotke, naviac s takým ťažko zapamätateľným názvom CX-3 keď vedeli že o polroka predstavia vo Francúzsku niečo podobné, veď to bola od začiatku samovražda. Naviac všetky Mazdy zhnijú už pri prvej rose. Prečo sa nepoučia od európanov a nezačnú vyrábať škaredé MPVčka, najlepšie len v bielej farbe, samozrejme s ohľadom na vkus a potreby zákazníkov - takže ťažné zariadenie v základnej výbave, do kufra sa musí vojsť aspoň 10 kvetináčov, a samozrejme vyrábať ich pokročilými metódami, napríklad striekaním farby tam kde nieje plech. Aj tak ich tu obhajujú len takí čo nikdy nejazdili, autá kupujú len od Matchboxu a nemajú avatar. Mazda by to mala rovno zabaliť a radšej vyrábať stoličky. >😒]
petrumr
Ja si to uvedomujem, značku Mazda sledujem už dosť dlho. 😄 A od hrobu sa momentálne vzďaľujú a celkom sa im to darí, narozdiel od niektorých konkurentov. 😉
petrumr
A kerý sou podle tebe tedy hezký MPV ty chytráku?
Ach jaj, s Tebou v tomto debatovať. Zaprvé hovorím čo by "mala" vyrábať, nie čo vyrábajú. A za druhé, absolútne netuším ktoré MPV majú kulaté zrcadla. Ak myslíš tie s okrúhlymi svetlami ponúkané v Japonsku tak ťa sklamem, nieje to ani Mazda ale rebrandované Suzuki, a ani MPV ale kei car. Ale predsa len máš v niečom pravdu. Skús si vygoogliť Mazda Biante, čo je model len pre japonský trh. Ten presne spĺňa to o čom tu hovoríš. Je to MPV, a je škaredé jak Picasso. 😉
Na nete su testy novej m6, cx5, m2, mx-5, na webe konfigurator s m2, tak nech to uz konecne zacnu predavat, salon je na overenie reakcii publika, nie? Mohli by ist cestou volva a menej vystavovat, ale viac predavat a investovat do lokalnych akcii...
Nemáš nějaký odkaz na test nové M6? Dík!
Vyzera vyborne, tesim sa na nu, jeden z mojich favoritov...
este dobre ceny a je hlavny adept do garaze 😄
este dobre ceny a je hlavny adept do garaze 😄
Taktiež sa mi páči, snáď bude za rozumnú cenu :yes: Bral by som ju hneď do svojej garáži 😉
Nevím, jestli to páni redaktoři zaznamenali, ale modernizovaná Mazda6 i nová Mazda2 mají svou evropskou premiéru již za sebou - oba modely byly vystaveny například na autosalonu ve Vídni nebo Bruselu 😄
V novej dvojke som sedel vo Viedni. Zaujímavé, že sa redakcia o tomto podujatí ani nezmienila. Minulé roky odtiaľ aj mali reportáž...
Takže, jestliže je CX5 svou velikostí konkurentem Tiguanu a Kugy (což jsou SUV na základě nižší střední), tak tohle by mělo být ala Caputr/2008/Mokka?
Jestli ano, tak zde chybí nefrancouzská, ale i korejská konkurence, což dost hraje Mazdě do karet, protože to vypadá opravdu dobře, zvláště oproti macatému Opelu.
Bojím se, že to ale zabije cena... uvidíme 😄 Na to se rád pujdu podívat 😄
Jestli ano, tak zde chybí nefrancouzská, ale i korejská konkurence, což dost hraje Mazdě do karet, protože to vypadá opravdu dobře, zvláště oproti macatému Opelu.
Bojím se, že to ale zabije cena... uvidíme 😄 Na to se rád pujdu podívat 😄
Mě se zrovna CX-3 z Mazd líbí nejmiň. Možná kvůli černýmu spodku a černýmu zadnímu sloupku.Trochu mi to evokuje Fabii Junior.
vidim to podobne.... CX-3 je velkostne asi nieco ako juke od nissanu ..... a kaskaj nieco ako CX-5 ...
osobne sa mi ale viac paci CX5... ako CX3
osobne sa mi ale viac paci CX5... ako CX3
Ano, ale CX-3 už bude se svými rozměry na hraně, má stejný rozměry jako Yeti. Captur, 2008, Juke jsou už znatelně menší, ale jsou to konkurenti. Dále třeba Ecosport nebo nová Vitara.
Neoficiální ceny na netu už proběhly, měly by začínat na 380 tis. Kč.
Neoficiální ceny na netu už proběhly, měly by začínat na 380 tis. Kč.
Ecosport je pěkně ošklivej a Vitara tedy bude navazovat velikostně na SX4 že? Zde chybí výrazný konkurent od VW a Ma3 dle mne vede vzhledem.
Ano a ano. VW přijde Taigunem nebo jak se má jmenovat. CX-3 je zatím s přehledem nejhezčí auto v této třídě.
b) bude nabízet 4x4
c) je mnohem hezčí
Možná by se celkově měl prodávat jen Citroen. To bohatě stačí.
P.S. Psal bych dál, ale pro slzy nemůžu, protože nemám na autě odklápěcí stěrače, které má Picaso. 😢
Neměl bys tu lobotomii podstupovat tak často. Už to toho moc nezbývá.
Spamuješ diskuze svými výblitky a sra*kami. Jinak to říct bohužel nejde.