Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Mercedes-Benz třídy E – Pohled do nového interiéru

Automobilka Mercedes-Benz u nové generace třídy E nepřichází pouze s ostřejším designem exteriéru nebo moderní technikou, ale samozřejmě i novým stylem interiéru.
Zpět na článek
2. 2. 2009 09:57
neregistrovaný "babo"
2. 2. 2009 16:53
neregistrovaný "Horways"
2. 2. 2009 17:31
Avatar - Plautus
2. 2. 2009 08:22
nič nové pod Slnkom
dispozícia kapličiek, ktorá je už zaužívaná v BMW, či Audi..."nóvum" v tom, že kaplička navigácie naväzuje kaskádovito na kapličku budíkov...nič moc teda, ani tie hrany, na ktoré Mercedes vsádza tomu nedodávajú zvláštny šmrnc :no: :-!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "babo"
2. 2. 2009 09:57
Re: nič nové pod Slnkom
Navyse aj MB zacina byt nejako moc unifikovany. Interier C-klasse teda nic moc (hovorilo sa, ze bolo treba setrit docasne lebo spojenectvo s Chrysler nic dobre neprinieslo). GLK ked si pozrie clovek v zakladnej verzii ale o moc iny nie je, akurat pridanie tych hran. An nejake oblobzenie drevom dava pocit, ze je to nieco ine, ako C. Potom este ta divna kaskaodvisot stredovej konzoly (no to je hra, to je fakt) a hranty plast nad dislpeyom navi...
A v E-cku optori GLK teda rozdiel nevidim uz vobec, co ma dost prekvapuje. Bude to jak v AUDI pomaly, nevies, ci sedis v 3ke ale 8ke
Avatar - Ham.
2. 2. 2009 10:00
No z vnitřku nejsem odvázaný
ale je to méďa, určitě zase zvalchuje konkurenci design nedesign. Koneckonců na design auta nejezdí a řadě lidí se může i libít.
Rozbalit vlákno
3
Avatar - Plautus
2. 2. 2009 10:26
Re: No z vnitřku nejsem odvázaný
ale áno, dizajn je vecou vkusu každého z nás a proti gustu žiaden dišputát, Méďa bude určite technicky na úrovni, ale jediný argument, ktorým ma momentálne najviac osloví je 6 ročný (alebo 120t. km) servis zdarma...čo ma mrzí po skúsenostiach s novšími Mercedesmi, je fakt, že kvalitou vnútorných materiálov ho predčia i autá neprémiovej triedy, jednoducho z tohto pohľadu mi Méďa už príde ako bežný priemer...a zhodli sme sa na tom so známymi, ktorí Mercedesy sedlajú...takže k tomu Tvojmu titulku asi taký záver, že spokojnosť u nich panuje, ale odviazaný nie sú z dizajnu vo všeobecnosti...
neregistrovaný "Horways"
2. 2. 2009 16:53
Re: No z vnitřku nejsem odvázaný
No, tak u mě je design na první stránce. Nebudu jezdit autem, které se mi nelíbí a přijde mi odpuzující.
Avatar - Hammunasakra
2. 2. 2009 17:41
Re: No z vnitřku nejsem odvázaný
No, tak u mě je design bot na první stránce. Nebudu chodit v botách, které se mi nelíbí a přijdou mi odpuzující.
PS: Preferuji PRADA
PPS: U auta je to maličko jinak, já se na něj zvenku dívám pár sekund při příchodu a odchodu, takže tam mne design až tak NEzajímá (maličko důležitější je "interier" - aby SEDADLA pohodlná byla a na vše se "dobře" sahalo - jinak při jízdě se spíše "Z OKNA" než "po autě" dívám /pneumatiky/motor+převodovka mne spíše zajímají a mému rozoumku se "důležitější" než "kabátek" jeví/zdají..) ;-)
Pěkný den (ale když je auto i/také/navíc "pěkné" - NIC nenamítám) :-)
2. 2. 2009 17:31
Ach, ty hrany
Mne tedy ten novy styl MB vubec nebere. Ty hrany se mi nelibi moc ani na exterierech, ale dobre, tam se to jeste nejak da prekousnout, ale v interieru uz mi to prijde fakt moc. Neni to tak strasne jak GLK, ale nepusobi to na me nejakym extra luxusnim dojmem, ktery bych od tohoto auta rozhodne cekal. Ale tak asi vedi, co delaji a spoute lidi se to urcite libit bude.
Rozbalit vlákno
3
3. 2. 2009 10:58
Re: Ach, ty hrany
hrany jsou hezké, ale musí se to umět, uměli je v 80s, neumí je dnes. nové éčko se líbit bude, víš proč? protože bude mít mega kola, 20kg chromu a 40kg dřeva v interiéru. Já se konečně těším až už konečně někdo přijde na to, že chrom a dřevo jsou archaické prvky na vozech 21.století. no to bude trvat ještě dlouho.
Avatar - Plautus
3. 2. 2009 11:27
Re: Ach, ty hrany
sú značky, ktoré na to už prišli (majú vkus) a sú značky, ktoré tieto prvky (kilá chrómu a dekoru dreva) ešte s väčšou obľubou začali používať len nedávno >:D >:D a všetci dobre vieme o kom hlavne píšem >:-[] ;-)
3. 2. 2009 18:43
Re: Ach, ty hrany
Tak ja jsem potom asi docela archaicky clovek, protoze si myslim, ze do premiovych vozu patri dreveny dekor. Aspon tedy moznost si ho tam dat urcite. Ale vzdyt tak to i je, ne? Muzete si vybrat i jiny dekor nez drevo. Nebo se mylim? Podle me ale drevo navozuje vetsi pocit luxusu a do znacek jako Audi, BMW, MB, Jaguar, Volvo, .. se hodi. O znackach jako Bentley, RR,.. ani nemluve, to uz je jina kategorie. Ale proti gustu zadny disputat. ;-)