Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia v Ženevě představí koncept střední třídy, může jít o novou Optimu

16 komentářů

Ozzman
Vypadá to hezky, určitě si cením více Kie, než podivně zkroucené karoserie Hyundaie ve tvaru banánu (i40).
Ozzman
Mne přijde Optima hodně přerostlá a kombik by byl pořádnej macek, tohle vypadá subtilněji, ale je to jen jeden obrázek 😐
ten nejkrásnější
Čínské servery to označují jako budoucí K5, tak asi ne. Čína ví všechno .Sorry
Jen aby to nakonec nebyl kombík od Optimy.
ten nejkrásnější
Myslím, že je to spíše nová Cadenza než Optima.
Nedává logiku měnit na již prakticky hotovém FL Optimy tvar venkovních zrcátek, prahů, oněch otvorů v blatnících atd. Měnit kvůli jedné výstavě linii střechy kabiny? A vydávat to za nový concept car? To si nedokáži představit.
Uvidíme, třeba se mýlím jako vždy 😃.
Ozzman
Passat řízlej Kiou 😄 Nevypada zle. Mohli by taky vyjet s kombikem 😄
Emel
Jo, vypadá to hezky a i aktuální Optima je hezké auto.. proporčně uvidíme, z téhle polofotky těžko soudit.
bullock
Asi to tak bude - podle odkazu dole, kde je maskovaná Optima, zde vidíme jiné auto (odlišná křivka předních dveří). Optima je primárně pro americký a asijský trh, tedy vývoj je v USA nebo v Koreji. Tenhle koncept je ale navržen ve Frankfurtu... není to Optima!
Hittman
Pokud nedají do střední střídy rozumný diesel, opět budou v pozadí.
bullock
Tady je fotka maskované Optimy: [odkaz]
Emel
Prostě když kouknu na tu fotku, připadá mi přední kolo posunuté hodně do kabiny... čelní sklo končí výrazně nad kolem. Ale ne, neměřil jsem to ani jsem to nehodil do tabulky.
pumpkin
Zatiaľ mám pocit, že aj keby Kia spravila rovnaké auto ako Passat, tak nemá šancu na väčší úspech. V každom prípade Optima má dobre našliapnuté, tak držím palce. 😄
nebezpecnavosa
Co je na převisu delšího, v porovnání s čím a o kolik milimetrů ?
bullock
Ahoj. Dobrý postřeh. Cadenza měla FL v roce 2013, takže by to mohlo být jak píšeš. :yes:
Dixik2
U této generace by měl být. :yes:
Pallermo
Kombik - to je presne to, co me mrzelo u optimy, ze neudelali kombik. ;-\
Emel
Trošku delší převis... ale jinak proč ne 😄