Novinky
Typhoon
5
Na to, abych s Leafem strašil lidi, stačí bohatě základní lak. 😉
Přejít do diskuze
ale nikdo nepřišel s komentářem, že tato vpodstatě hloupost může výrazně přispět k bezpečnosti provozu. Dnes nejčastější laky v šedých, stříbrných nebo černých odstínech silně splývají s okolím. Ne všude je denní svícení povinností, navíc mnozí jej používají i za šera - a s nima třeba koncová svétla nesvítí a tyto auta jsou tehdy stěží viditelné.
Možná cirkusová šou, ale i užitečná a prospěšná. :yes:
Možná cirkusová šou, ale i užitečná a prospěšná. :yes:
No každý máme asi trochu jiné požadavky. Někdo pendluje mezi Plzní a Ostravou denně, a tak potřebuje dieslový motor. Já osobně jezdím už dost nerad, protože pokud bych jezdil s radostí jako dříve (třeba s WRX STI), tak jsem brzo bez řidičáku ... Na mé pojíždky - Brandýs okolí a Praha by Leaf se svým dojezdem úplně stačil, ale dát za něj 700 tis. mi přijde nepřijatelné .....
Nemyslím si. Špatně jsou vidět většinou stará auta co špatně svítí, u novějších aut se mi snad nikdy nestalo, že bych je měl problém vidět. Ať už měla barvu a byla zašpiněná jakkoliv 😄
Spíš u chodců a cyklistů vidím reflexní prvky při vstupu do vozovky jako povinnost.
Spíš u chodců a cyklistů vidím reflexní prvky při vstupu do vozovky jako povinnost.
Pěkná blbost cos napsal. Současný ledky maj spotřebu nula celá nula nic, vydržej věky a jednoznačně je takový auto vidět dřív a líp
Denní svícení i povinnost celý den svítit považuji za pěknou blbost. Jsem toho názoru, že kdo za bílého dne nevidí auto bez světel, nemá na silnici co dělat! :-! Jde jen o nesmyslný populismus. Auta tu jsou přes 100 let, z čehož minimálně posledních 50 tvoří běžný dopravní prostředek většiny lidí a nějak si nepamatuji, že bych měl před zavedením denního svícení či povinnosti v ČR denně svítit problém auta vidět.
No jo v zimě úplně na kost. V neděli jsem se vrátil z Norska, z Bergenu. Leaf projel okolo každých pět minut a Tesla tak jedna za půl hodiny. Ale ona v Norsku moc zima nebývá že.
Jojo, motorista je pán silnice a ti blbci co mu překážejí v jízdě ať se vyznačí a vysvítí, aby je aspoň obešel, když už se mu cpou pod kolesa. Nepřeju Vám nic zlého, o čem dím zjistíte pak, až budete mít kolizi s vozidlem, které ste v šeru pozdě zaregistroval a nedal mu přednost.
V Brandýse/Bouli a v okolí žijí převážně fajn lidé, takže se nedivím, že i jeden, co píše zajímavé články o autech .... 😉
Pěkná blbost je to, co píšete. Vás na cestě potkávat nechci. Auta tu jsou přes 100 let, Vaše myšlení je žel stejně staré.
Jenom aby bylo, jinak bude nejvíc lidi strašit řidič, protože bude za chvíli zářit tak jako to jeho auto... 😉