věrným SUV kupujícím zákazníkum. Poladit D5 byla evropská volví povinnost.
Hammunasakra
0
Jak to myslíš? Nemyslim to posílení D5 😉
Hammunasakra
0
Jak to myslíš? Nemyslim to posílení D5 😉
KANKUNEN
0
Jednoduše, XC 90 jezdí hlavně v D5. Konkurence jde s výkony 6V nahoru a načipovaním R4 nejde konkurovat. U R4 pak roste výkon a spotřeba, ale kultivovanosti nelze dosáhnout.
Hammunasakra
1
Jo to jo. Na druhou stranu myslim že totální většina lidí ty vyšší výkony stejně nevyužívá. Nerad to řikám ale Volvo je se svejma pidimotorama spíš jen věrozvěst budoucnosti 😐
sokar6666
0
To máš asi pravdu, protože spousta lidí je naprosto nadšená a motor neřeší. Máme XC60 polestar 190kw D5 (pětiválec 😄 ) a stejně to podle mě moc nejede. Tohle bude ještě línější a ta kultivovanost se asi vyřeší hlukovou izolací od motoru. ;-\
Hammunasakra
0
190 kW a nevim kolik Nm by mělo auto střední velikosti už relativně slušně rozhejbat. Kde je chyba? 😐
Volvomatej
0
Že Polestar chip u D5 nemá 190 kW, ale 169 kW, což je podstatný rozdíl. :-!
Jinak :yes:
Hammunasakra
0
No to je fakt vo dost míň a nechce se mi hledat kolik XC60 váží ale i tak by 169 kW a asi slušná porce Nm by mělo stačit na použitelnou dynamiku
sokar6666
0
V základu je cca 160kw a mám v ruce certifikát od polestáru se zvýšením na 190kw.
Hammunasakra
0
A kolik tam je napsáno Nm?
Pokud do toho nepřestupuješ z Ferrari nebo něčeho takovýho tak 190 kW už musí s autem velikosti XC60 docela slušně hejbat. I těžká C5 s šestiválcem 177 kW je když už jede docela slušně dynamická a pružnost je dokonce hodně slušná.
Mezitim sem si to našel, je fakt že oficiálně má verze Polestar "jen" 169kW a 470Nm v relativně úzkym spektru otáček 😐
sokar6666
0
Je tam psáno 490Nm. Jako ano jede to a dokonce líp než ostatní auta, ale je to jen můj pocit, že to zas tak rychlý není. Chci tím říct, že nová xc90 je větší a jistě těžší, takže ten poměr výkon hmotnost zas tak super nebude. Pro někoho asi jo, ale subjektivně by to chtělo více. Teď sem taky pohledal a základ d5 má 159kW takže polestár +10kW je fakt divně málo.
Hammunasakra
0
Píšou tam +11kW což je v dnešní době fakt slabota. Souhlasim že auto velikosti a váhy XC90 by mělo mít naftu nějakejch 190-200 kW nebo alespoň 180kW jako bylo v minulejch generacích prémiovek a dokonce i v tom levnym Citroenu. Nafta ale stejně frčí jen v Evropě, kombinací slušný spotřeby a vůbec ne špatnýho výkonu možná bude ten plug-in-hybrid T8
dewill
1
Se mi líbí u všech Volv, tady to taky pěkně zvedá dojem hlavně z interiéru.
Jinak :yes:
Pokud do toho nepřestupuješ z Ferrari nebo něčeho takovýho tak 190 kW už musí s autem velikosti XC60 docela slušně hejbat. I těžká C5 s šestiválcem 177 kW je když už jede docela slušně dynamická a pružnost je dokonce hodně slušná.
Mezitim sem si to našel, je fakt že oficiálně má verze Polestar "jen" 169kW a 470Nm v relativně úzkym spektru otáček 😐