Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMercedes-Maybach S: 3,6 milionu Kč za osmiválec, 5 milionů za dvanáctiválec
38 komentářů
Nonsens
kedy bude sup? už mám ohryzené.
CarlosOstrava
V8 5s versus V12 5s ?
Pak příplatek 1,5 milionu nedokáže ospravedlnit ani charisma V12 ... 😒
Pak příplatek 1,5 milionu nedokáže ospravedlnit ani charisma V12 ... 😒
Pokud na to máš, pak 1,5 milionu neřešíš... Pokud nemáš, tak vůbec neřešíš Maybach...
To přece neni vo blby 0-100 😉
Také jsem koukal, že nový 9stupnový automat s osmiválcem podává stejné výkony v dynamice a výrazně lepší ve spotřebě.
Maybach byl ve své poslední krátké reinkarnaci hlavně o pohodlném tichém cestování a ne o oslnování hlupáků ( na to je RR a Bentley), takže mi ten 8 válec dává mnohem větší smysl. Kor když ani jeden z motorů v kabině není slyšet.
Maybach byl ve své poslední krátké reinkarnaci hlavně o pohodlném tichém cestování a ne o oslnování hlupáků ( na to je RR a Bentley), takže mi ten 8 válec dává mnohem větší smysl. Kor když ani jeden z motorů v kabině není slyšet.
V 12 je chuťovka pro fajnšmekry. Téměř vyhynulý orchestr. Část zákazníků vnímá pak V8 jako plebejské a o zrychlení jim v tomto voze nejde.
Jáchym
No nevim,
je pravda, že bývalý Maybach byl hnus, ale jedno se mu upřít nedá - odlišoval se. Lidi co si ho kupovali, si ho často kupovali kvůli prestiži, kterou tenhle nový nemá šanci nabídnout, když ho člověk na ulici nerozezná od klasickýho Eska.
je pravda, že bývalý Maybach byl hnus, ale jedno se mu upřít nedá - odlišoval se. Lidi co si ho kupovali, si ho často kupovali kvůli prestiži, kterou tenhle nový nemá šanci nabídnout, když ho člověk na ulici nerozezná od klasickýho Eska.
tak kdo si tenhle typ auta kupuje si to nekupuje kvůli lidem na ulici, ale kvůli lidem v jeho okolí a ty to poznaj, u nás měl první Maybach tušim Horáček a pak si to ještě pořizujou arabáci a rusáci prostě taková honorace 😉
dederon00
de je ten superb kristusaat maaria ;-\
Pod Maybachem skuhrat po superbu? Fakt úchylný. Nebylo by to normálně vobráceně? V Superbu slintat po Maybachu co mě předjel? >😒]
samael
Jednoho Maybacha,jednu Toyotu LC V8 a Ferrari jako zákusek a hned by byl život veselejší. 😄
A pak jsou lidi, co radši nejvybavenější Hyundai, než nejsociálnější Škodovku.... Atd. atd. atd.
Tak to prostě v životě máš 😉 😄
Samozřejmě museli nasadit nižší cenu. Tady je to už hodně hra o jméno a RR je prostě jinde než luxusní verze S Klasse. Navíc V12 Mercedesu je sice fajn ale já bych i v tom upřednostnil ten z Mnichova