Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi R8 2015: Unikla první oficiální fotografie

36 komentářů

Tymkoo
Vždyť to vypadá úplně stejně >😁
iudex
Tiež ma zaujala tá veta, pre mňa je tam naopak jednoznačná náväznosť na prvú generáciu, dokonca by som na prvý pohľad povedal a príliš veľká. Mierne priostrenie, viac rovných línií namiesto oblých, pár odlišných detailov, ale celkovo stále typická a ľahko identifikovateľná R8.
Kharl.ANTIDIESEL
jj
JAK SI TUDLE POPELNIČKU [odkaz] POŘÍDÍME DOMŮ DO GARÁŽE, PERFEKTNÍ VW PRAKTICKÉ RODINNÉ AUTO NA KAŽDODENNÍ VOŽENÍ DĚTÍ DO ŠKOLKY >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 TY BRDO TO BUDE KUPCŮ VČESKÝ ZEMI, MOŽNÁ PŘEKONÁ I NEJLEPŠÍHO z NEJLEPŠÍCH [odkaz] LEDA TAK PRO NEROZVEDENÝHO MAREŠE !! SOUDRUZI Z NDR >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Karlll
Pockej na Flyboedu, ten ti vysvetli jaka je to pecka >😒]
Emel
Třeba ten šedý kus za dveřma je teď menší, maska je trošku jinak... něco se najde.
Auto CZ
Každý deň tu má niekto nejaký únik! >😁
iudex
Veru, taká epidémia inkontinencie, to chce urýchlene urológa. >😁
white label
Nakonec se možná ukáže, že to jen něco uniklo X-Tomimu (Okamurovi)... 😉

P.S. Zatím to vypadá spíš jako facelift, a to ještě ne zrovna moc povedený.
Uživatel_5340709
Jako že by ten japončík, ktery neví čí je, začal dělat něco pořádného?
white label
To by ovšem musel začít dělat rukama a ne hlavou...
Uživatel_5340709
Tak dneska jsi mě dostal. >😁 >😁 >😁
CHerokee
:yes:
white label
Právě jsme svědky "přerodu" jeho strany..., z Úsvitu na Soumrak...
Emel
Ten film byl ale obráceně...
white label
Jenže život není film.
Uživatel_5340709
Uniky horších či lepších fotek mi nevadí, horší jsou mentální uniky některych stálych diskutéru. 😄
fOE
No za sebe musim rict, ze designove jednoznacne horsi nez puvodni R8. Ne jenom ze vypada velice podobne originalu, budis, je to audi a na to jsme u audi zvykli, ale ty umele napasovane ostre hrany vsude za me vubec nefunguji. 8-s Je to takove silene, za kazdou cenu vypadat stejne a zaroven jinak.
iudex
Ja by som nebol až taký kritický, počkám si na viac ofiko fotiek, ale čiastočne súhlasím. Prvá R8 bola bomba, to mi spadla sánka a povedal som si: super! Prvý dojem z tejto fotky bol: fajn, pekné, ale žiadne veľké nadšenie. Ale dám jej ešte šancu.
fOE
Audi se mohlo co to naucit samo od sebe na TT (ktere se podle me jako sladeni evoluce a noveho povedlo lip), audi je ve stejnem koncernu jako Porsche (mistr evoluce, mistr ladeni dokonaleho), proto to beru jako promarneny potencial. Kdo jiny nez audi mel prijit s evoluci sveho supersportu, ktera mela nadchnout stejne jako nove koncepce konkurence?
Cele to jednoduse nefunguje, v posledni dobe se predstavila NSX, novy ford GT a ted R8 a prave R8 z toho tria podle me taha (designove) za nejkratsi konec.

Kriticky? Ano, ale na auto kategorie supersport od premiove znacky clovek prece musi byt tvrdy. 😄
3_diamanty
musim suhlasit... ja v tom vidim spredu akosi TTcko [odkaz] ... pride mi ze predosla generacia bola viac osobitejsia a elegantnejsia.... ked pozeram na novu R8 pride mi ze tie predne svetla su hadam uplne rovnake s TTckom ( na prvy pohlad ) aj ked je tam samozrejme ine zalomenie v rohoch.... kazdopadne mi pride look novej R8 uz viac tuctovy a stereotypny.... a priblizil sa akoby viac mensiemu TTcku ... len pevne verrim ze v podobnom diajnovom komercnom duchu nebudu vyzerat vsetky dalsie audiny dalsich 15 rokov.... straca sa takto charizma a jedinecnost...
AUDIRS6
Takze dnesny den si zapisujem do kalendara - zhoda s fOE-em 😄
Bohuzial...Toto im akosi moc nevyslo. ;-\
Sice je to len 1 fotka, ale ked sa pozriem na podobnu fotku 1.gen. z toho isteho uhlu a uvedomim si ze je to auto z roku 2007, tak toto proste nieje to, co by som cakal od nastupcu v roku 2015. Ani to neviem nejako na konkretnych detailoch popisat, niektore tu ale uvediem tie, ktore mi najviac vadia😒br /> Strata "sideblade"-ov - najmarkantnejsi identifikacny znak pri pohlade z boku je prec 😒
Teraz cakam tie reci kritikov, ze ma nasavace ako McL a podobne... - ano, originalita je prec, je tu uz len klasicka funkcnost. ;-\
Nasavacie otvory pod prednymi svetlami - to doplnenie o vertikalne listy povazujem za hnus ! - predtym horizontalne - vyzerali lepsie, a s prizmurenim oka mohli evokovat aj istu funkcnost - ako minispojleriky na zvysenie pritlaku na predok.
Tretia dost zavazna peha na krase - kedysi Audi markanta - singleframe ! - tato verzia SF je az moc siroka, moc obycajne modifikovana verzia z TT a tym ze je len tak do sirky natiahnuta, vypada podla mna nepekne az skaredo. ;-\
Takze - pockat par rokov na FL ? - je mozne, ze v nejakej specialnejsej verzii budu tie detaily fungovat lepsie.
Bohuzial, fotka na ktoru sa pozeram sa mi skoro az nepaci. ;-\
Byt to 2.FL prvej generacie, poviem si - ok - tak 2.FL vam nevysiel, pockame na novu gen...takto - bieda 😒
XTad
Vychozi tvar stejny, jenom napadite tvarovane detaily se zmenily na strohe hrany.
3_diamanty
mne sa nepaci to zakomponovanie masky.... do toho hranateho vyspuleneho cohosi ... cely look prednej casti mi pride divny a zvlastne naroubovany.... tazko najst spravny vyraz ale winnetou by povedal ze ta maska je derava ako usta stare zeny.... pride mi ze predosla generacia R8 je bez debaty omnoho krajsia... tie predne partie nemali chybu, cele to bolo elegantne jednoliate a fungovalo to...... bohuzial tento novy dizajn a la TT s hranami a podivne vyspulenou maskou podla mna nefunguje tak uzasne ako na mensiom TT..... navyse mi pride ze touto podobou s TTckom oprisla nova R8 o isty punc jedinecnosti a charizmy ktora by mala byt samozrejmostou u auta tejto ceny a kategorie... za mna sklamanie... TT sa mi paci .... ale na R8 mi tento look akosi nefunguje a neposobi ani tak stylovo....
Huben
To je spis jen takovy lehky facelift ne? 😊) cekal jsem od ni teda vic.. jako od Q7.. slabota.. nejhezci audi je ted A6 v avantu a slinu.. 😄
Ozzman
Ano, to jsem a jako bychař bych si nikdy R8 nekoupil. Je rychlé, je skvěle ovladatelné, je nabité hypermoderultranekompromisní technikou, je drahé, je to supersport...... ale je to jen AUDI!

Supersport je Ferrari, Maserati, Porsche, Lambo.... Ne, nelíbí se mi, ani první, ani tato generace 😄 A ano, svezl bych se, to je jasné >😒] >😁
3_diamanty
pride mi divne narouboana a polozena ta velka maska.... jej tazisko aj skosenie mi akosi vizualne nesedi a ani jej do priestoru vyduta vyspulenost .... navyse tie hrany naokolo tuto celu nesuhru tvarov a hmoty len zvyraznuju ;-\ jednoznacne sklamanie... tento technokraticky styl masky a celeho predku je na TT ozaj cool ale tu to ma presne opacny efekt... nefunguje to

audi to vie aj lepsie.... vid sucasna R8 ktora popri tom vsetkom ovlyva aj slusnou davkou elegancie a akejsi noblesy :yes:
Ozzman
Lepší to umi Italové 😉 Myslím hezčí.
3_diamanty
o tom hadam nik nepochybuje.... mne sa ale stejne najviac paci mclaren 650S..... asi by som siahal teda niekde tu ... ak by som si mohol vybrat
4bytelnýkola
italové sou dražší, tohle seženeš ve výborným stavu do 2mio, to u ferrari nehrozí
lowkick
Ty máš doma tutově supersport od Maserati... >😒]
Ozzman
No jasně... Maserati s modrym oválem v kombíku a fturbodízlu >😒] >😒] >😒]
Emel
Já bych neměl problém vzít si za stejné peníze lepší auto. Aktuální generace s V8 za 3M, to není špatná nabídka. Pokud bych tedy chtěl čtyřkolku, tak raději R8 než nějakou Carreru 4.
Ozzman
Já to nikomu neberu, tohle je muj "bychařský" názor >😁
Barry Lyndon
minulá generace byla myslím svébytnější
flipmode
Tak tato Rx mi v garazi stat nebude...je to vubec R8?! Po nove Q7, ktera je aspon uvnitr hezka, tohle...ani zevnitr, ani zvenku se mi nelibi. Jedine prijatelna je zad, ALE pouze s kridlem, bez nej mi to prijde nejake neforemne. Na jednu stranu prilis stejne jako predchozi, na druhou zmeny, ktere se udaly, se nelibi.

Pojede to dobre, bude to rychle, bude se to dobre prodavat (hlavne v Asii, jak tak koukam na design)....ale prvni R8 byla WOW, toto je (bez znalosti okolnosti) maximalne tak HMM, pro znalce spise WTF

Audi, ktere (pro me) designove udavalo tak nejak ton, zabredlo do vlastnich vod prilisne uniformity a zaroven zony, kde tak nejak "nevi co presne udelat aby to bylo zajimave". Jak bylo nekym zmineno, nejlepsi pocin soucasne Audi se jmenuje jednoznacne A6, mozna trosku jeste modernizovana A8, ale ve zbytku Audi pole nevidim nic zajimaveho. A to je trosku smutny pribeh 8-s
Jirik_H
docela škaredé, tmavé plochy navazující na světla působí ubrečeným dojmem