Ženeva 2015
webpaja
7
...představit všechny novinky autosalonu v Ženevě, ale už to proložíme drobným PR. 😄
Bude příští generace určena i pro Moraváky?
Pro Moraváky je určena A8 :-!
Q7 se bude prodávat jen v Čechách..?
Od Jihlavy dál na Moravu se asi už nedostane..budeme muset jezdit na Slovensko? >😒]
Od Jihlavy dál na Moravu se asi už nedostane..budeme muset jezdit na Slovensko? >😒]
>😁 >😁 >😁 >😁
PS: PR-ko sice ok, ale mali ste sa ho opytat, kedy da vyhadzov tym trkvasom co sa im staraju o web stranky >😒] - nech ked odpisujete technicke parametre ich aut, tak nepisete bludy ale pravdive udaje... :-!
PS: PR-ko sice ok, ale mali ste sa ho opytat, kedy da vyhadzov tym trkvasom co sa im staraju o web stranky >😒] - nech ked odpisujete technicke parametre ich aut, tak nepisete bludy ale pravdive udaje... :-!
Asi aby ladily k tý děsný červený kravatě >😁
až budu potkávat tyhle kravský auta jezdit po Praze a za volentem bude sedět telefonující bloncka, která váží 30 kilo i s postelí 😊))))
Yop. Co mě ale dostane u jakéhokoliv podobného auta je neschopnost majitele spárovat si telefon s vozidlem...
Běžně vůbec neřeším,co kdo nosí,jelikož mě móda nezajímá,ale tento frajer to s těma ponožkama a kravatou přehnal..vypadá jak bukva,oblečený je jak bukva,tak co to je?
Aby to nebyl větší kanec než ty sám 😄 jinak souhlas, přijde mi to hodně bukanýrský.
Taky to nechápu, sám bych na sebe nikdy červené ponožky nevzal, nosím úplně běžné - růžové... 😲 :😉 😉
jistě, při průměrném platu 25.000 Kč, na který dvě třetiny populace nedosáhnou, je to auto pro Čechy jako stvořené ... bravo, pane řiditeli, vy nejste žádnej malej blbeček!!! >😁 >😁 >😁
Jenomže když se tady člověku začne dařit, ihned si takové auto koupí, na rozdíl od lidí třeba v Dánsku. Proto je takové okázalé auto pro Čechy vhodné.
Akorát, že zrovna v tom Dánsku to zdaleka není jen o té neokázalosti. 😉
A o com? Ved Dani nemaju ani take hory ako vy, takisto nemaju derave cesty a nechodia na dovolenky s plnym kufrom pastet a konzerv. Takze ani SUV ani velky kufor im netreba...
nema totiz ponozky v sandaloch. >😒] Ale ma ich aspon cervene k ciernemu obleku. :yes: