Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2015

Zpět na článek

Šéf českého Audi: Q7 je auto pro Čechy (rozhovor)

37 komentářů

webpaja
...představit všechny novinky autosalonu v Ženevě, ale už to proložíme drobným PR. 😄
Pekelná Micinka
Bude příští generace určena i pro Moraváky?
cendakocour
Pro Moraváky je určena A8 :-!
Jaros71
Q7 se bude prodávat jen v Čechách..?
Od Jihlavy dál na Moravu se asi už nedostane..budeme muset jezdit na Slovensko? >😒]
cendakocour
Možná, že české zastoupení Audi půjde ještě dál a rozhodne, který model je pro pražáky, který pro brňáky, který pro ostraváky atd. >😒]
white label
Ostravácí budou mít svod výfuku vyveden přímo do kabiny, jako u Škody Henlajn!
AUDIRS6
>😁 >😁 >😁 >😁

PS: PR-ko sice ok, ale mali ste sa ho opytat, kedy da vyhadzov tym trkvasom co sa im staraju o web stranky >😒] - nech ked odpisujete technicke parametre ich aut, tak nepisete bludy ale pravdive udaje... :-!
Hammunasakra
Asi aby ladily k tý děsný červený kravatě >😁
frite
Ještě kdyby tak byly ty ponožky v sandálech, to už by teorie že Audi je pro Čechy to pravé byla podložena na 100% >😒]
pargi
Co to tam máte za dress code? >😒]
Mig_35
Tenhle "výstřelek" nosili prodejci od Ferrari už tak před 10 lety.
white label
Vidíš, za pouhých deset let to dopracoval od Ferrari až k Audi... 😉
Pekelná Micinka
A v jedněch ponožkách!
vitapb
až budu potkávat tyhle kravský auta jezdit po Praze a za volentem bude sedět telefonující bloncka, která váží 30 kilo i s postelí 😊))))
IbizaFR
ty mi mluvíš z duše :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Hugi_77
Yop. Co mě ale dostane u jakéhokoliv podobného auta je neschopnost majitele spárovat si telefon s vozidlem...
Bully_
Nejdulezitejsi je schopnost sparovani majitele s ridickou.
Jaros71
>😁
Pallermo
Taky nechapu, auta za miliony a neumi si to sparovat, hlavne kdyz s tim jezdi ten samy clovek mi to prijde na hlavu. Ja mam ceed a dva mobily a sparovane a ruce volne...na druhou stranu vim, ze nektere vozy maji problem parovat iphone ci windows 7 😄
xjara
Uz snad akorat dacia nema elektricky sportovni model >😁
ALLSTONE
Běžně vůbec neřeším,co kdo nosí,jelikož mě móda nezajímá,ale tento frajer to s těma ponožkama a kravatou přehnal..vypadá jak bukva,oblečený je jak bukva,tak co to je?
pargi
Aby to nebyl větší kanec než ty sám 😄 jinak souhlas, přijde mi to hodně bukanýrský.
white label
Taky to nechápu, sám bych na sebe nikdy červené ponožky nevzal, nosím úplně běžné - růžové... 😲 :😉 😉
pargi
Do růžových ještě šéf českého Audi nedorost, no to už třeba opravdu koule 😄
white label
Samozřejmě k nim mám i růžovou košili s kravatou.
pargi
Nemáš těch koulí naopak trochu moc? >😒]
white label
Místo koulí mám cukrovou vatu, růžovou pochopitelně... 😉
vosovčelák
jistě, při průměrném platu 25.000 Kč, na který dvě třetiny populace nedosáhnou, je to auto pro Čechy jako stvořené ... bravo, pane řiditeli, vy nejste žádnej malej blbeček!!! >😁 >😁 >😁
pargi
Jenomže když se tady člověku začne dařit, ihned si takové auto koupí, na rozdíl od lidí třeba v Dánsku. Proto je takové okázalé auto pro Čechy vhodné.
white label
Akorát, že zrovna v tom Dánsku to zdaleka není jen o té neokázalosti.
white label
Akorát, že zrovna v tom Dánsku to zdaleka není jen o té neokázalosti. 😉
Buzol
A o com? Ved Dani nemaju ani take hory ako vy, takisto nemaju derave cesty a nechodia na dovolenky s plnym kufrom pastet a konzerv. Takze ani SUV ani velky kufor im netreba...
white label
Možná nemají takové hory jako my, ale daně na auta mají větší, než Tatry a Alpy dohromady. Proto u nich vypadá (mini)vozový park tak, jak vypadá.
Buzol
nema totiz ponozky v sandaloch. >😒] Ale ma ich aspon cervene k ciernemu obleku. :yes:
white label
Červené k červené kravatě, a je to fešák jak věšák... 😉
Buzol
Skoro ako nas predseda vlady. Tiez ma rad cervenu 😊)
JaMM
... a prezident zase cervene 😊)