Ženeva 2015
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
Mně se zdá, že Peugeot je poslední dobou docela v *. Nejezdí jich tolik, jako dřív, přitom žádná prémiová značka.
KANKUNEN
V porovnání s Renaultem je podíl stále menší, ale pan Mimoň se plácá po zádech a dále žije v Mimoňově. 206 byla nejprodávanější auto a dodnes vypadá dobře a to proto, že na něm nebyla jediná bizarnost. Honda má taky vysunutý tachoš nad volant, ale tak aby nebylo nutných dalších deset kompromisů
Stačí jen mít jedno tlačítko jinak a hned je to ergonomicky úplně špatně a důvod auto zavrhnout. A co teprve revoluce ve formě i-cockpitu. Největší kritici jsou většinou diskutéři co v něm nikdy neseděli.
Já ho zkusmo řídil - když jsem si nařídil všechno ideáně tak vršek volantu zakrýval spodeky budíků (ale k čemu ty spodky taky potřebuji) ale držel se velice dobře a řízení bylo ještě lepší. Ve svém autě si někdy můžu ruce ukroutit...
Třeba proto že to funguje a dobře se tím řídí (pokud si nedáte volant do rozkroku) a třeba proto že to je jinak a že v rámci mainstreamové nudy se aspoň něco občas vymyká stereotypu...
A klidně řeknu že kdybych měl v současné době kupovat nižší střední, tak 308 by byla favoritem..
Je to o funkčnosti i-cockpitu a moje zkušenost je ta že funguje dobře a argumenty proti jsou víceméně "nechci si zvykat".
Z hlediska bychaření jsme bychaři všichni a jediná kdo se k tomu může relevantně vyjadřovat je ten kdo už s i-cockpitem alespoň půl roku žije...
Je to o funkčnosti i-cockpitu a moje zkušenost je ta že funguje dobře a argumenty proti jsou víceméně "nechci si zvykat".
Z hlediska bychaření jsme bychaři všichni a jediný kdo se k tomu může relevantně vyjadřovat je ten kdo už s i-cockpitem alespoň půl roku žije...