Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia Duster: Nově kombinuje motor 1.2 TCe 92 kW a pohon 4x4

11 komentářů

Russell
:yes: Kdo chtěl benzín a čtyřkolku má konečně na výběr.
Baštit to sice bude +- podobně jako 1.6 ale už to konečně pojede.
Bravo Dacia.
Russell
Myslím že Dacia vážně poslouchá zákazníky, vždyť přesně na to jsme si stěžovali.
1. Chceme benzín co jede.
2. Převodovku s dlouhou 6 abychom netýrali motor a sebe na dálnici.

Za mě, mám pocit že se dacia vážně snaží.

navíc nově u Dustera parkovací kamera s obrazovkou ve zpětném zrcátku 😄

edit: Dvoulitr v Dusteru baští ve městě krásných 13l/100
To bych vážně nemusel.
Martin
mnohdy je to jen turbo pocit
ericn
Jo s tím souhlasím, konečně. Ještě víc by se mi tahle kombinace,1.2TCE + 4x4, líbila u Dokkeru Stepway 😉
vlada75
proboha ten downsizing motoru je jen cesta do pekla. Měl jsem Dustera 1.6 4x4 a takové auto se opravdu nekupuje na dálnici a trhání asfaltu. Do nějaký 1.2 bych rozhodně nešel. To je rozhodně zajímavější v Dusteru 2litrový benzín, který bohužel není určen pro náš trh. Jinak k těm slavným a všude cpaným maloobjemovým motorům si přečtěte toto [odkaz] 😉
Russell
No přesněji: 1998ccm/102kW/138HP
Auto CZ
autá, u ktorých už pri prevoze z Romania odpadávaju predné svetlomety, kde vám technik po mesiaci povie, že pískajúce turbo je v poriadku, kde sa skelet krúti ako celofánový pytlík od bagety, kde montážna linka pozostáva zo štyroch negramotných moldavcov .. :-! 8-s Bučegi jede, to teda jooo...
m.z.
Nemám žádnou takovou zkušenost s Dusterem, normálně to jezdí, má sice jen nějakých 25tkm, ale nic z něho nepadá a turbo nepíská.
ericn
No hele, nevidím v tom problém. U Cross Caddy to funguje, podobná šířka (+4cm) a výška (-3cm). Myslím, že k dokkeru Stepway by to skvěle sedlo :yes:
Russell
Taky jsem o tom uvažoval, a pak mi došlo že po zvednutí světlé výšky vozu by byl dokker nebezpečně uzký a vysoký...ale kdo ví 😄
MariAchi
Dvoulitr?