Novinky
Hammunasakra
3
Myslíš na samostatnej článek? Mohly by bejt taky dva, jednou vo levym a pak vo pravym zrcátku >😁
Přejít do diskuze
Ta biela RS 230 je krasna, len by som chcel vediet, ci aj v serii bude mat leskle cierne mriezky v prednom narazniku + podlozky pod kolesami...
Gilgit
´Za to ty jsi fakty gramota ty mucedníku, fakty. Pro tebe musel být kazdý den ve skole fakty obrovské utrpení.
petrumr
možná se mně to jen zdá, ale ta stříbrná tym škodovkám nesluší. Třeba ta červená je přímo k nakousnutí.
Počítačovej negramota asi jsem, jen tu nebyla ''velká fotogalerie'' celého autosalonu a prásk! Galerie stánku Škoda i s videem. Jak k tomu příjdou ostatní. 😢
...nechávají tam tu černou izolační pásku na zadních svítilnách Fabie schválně, nebo to je vtip? 😄
můžeš mi jako laikovi vysvětlit, čím se ta 320 liší od normální O3RS? Já tam žádný rozdíl nevidím...možná jsi tak unesený z každého RSa...
petrumr
mně to připadne, že jsi počítačovéj negramota. Musíš tou myší i rolovat. Jestli jsi na nokii řady 100 nebo 200, takfakty na tym displeju hádáš, co tam dávají.
Ano, som uneseny z kazdej O3 RS, nadherne auto :yes:
Tato sa lisi vykonom vyssim o 10 koni, diferencialom VAQ, ciernymi 19" diskami, listami na prahoch a farebnym logom na sedackach...
Tato sa lisi vykonom vyssim o 10 koni, diferencialom VAQ, ciernymi 19" diskami, listami na prahoch a farebnym logom na sedackach...
Podle těch článků tipuju že to budou významem i produkcí nějaký nesrovnatelně menší automobilky než škodovka ne? 😄