Novinky
Hammunasakra
3
Myslíš na samostatnej článek? Mohly by bejt taky dva, jednou vo levym a pak vo pravym zrcátku >😁
Přejít do diskuze
Ta biela RS 230 je krasna, len by som chcel vediet, ci aj v serii bude mat leskle cierne mriezky v prednom narazniku + podlozky pod kolesami...
Počítačovej negramota asi jsem, jen tu nebyla ''velká fotogalerie'' celého autosalonu a prásk! Galerie stánku Škoda i s videem. Jak k tomu příjdou ostatní. 😢
...nechávají tam tu černou izolační pásku na zadních svítilnách Fabie schválně, nebo to je vtip? 😄
můžeš mi jako laikovi vysvětlit, čím se ta 320 liší od normální O3RS? Já tam žádný rozdíl nevidím...možná jsi tak unesený z každého RSa...
Ano, som uneseny z kazdej O3 RS, nadherne auto :yes:
Tato sa lisi vykonom vyssim o 10 koni, diferencialom VAQ, ciernymi 19" diskami, listami na prahoch a farebnym logom na sedackach...
Tato sa lisi vykonom vyssim o 10 koni, diferencialom VAQ, ciernymi 19" diskami, listami na prahoch a farebnym logom na sedackach...
Podle těch článků tipuju že to budou významem i produkcí nějaký nesrovnatelně menší automobilky než škodovka ne? 😄