Ekonomika
No nevím, továrni tuning: Hudba 320w, červené osvětlení, červená linka na lízatku. Ještě stáhnout okna a naplno hit Karla - "Přijela pouť" a jsme doma 😄
Vypadá to, že tuniči Favoritů mají nový dream car nad postel.
Před Hondou mám jinak respekt. Tohle bude technicky určitě dokonalá mašina. Ale v R Hondě se poslouchá akorát motor. Asi už stárnu a tohle R se mi vzhledově prostě nelíbí.
Vypadá to, že tuniči Favoritů mají nový dream car nad postel.
Před Hondou mám jinak respekt. Tohle bude technicky určitě dokonalá mašina. Ale v R Hondě se poslouchá akorát motor. Asi už stárnu a tohle R se mi vzhledově prostě nelíbí.
Asi stárneš...............já taky... 😄 Ale stejně si ji omrknu na živo a samozřejmě i otestuji. Měl jsem svého času Integru Type R, tož porovnám :-!
Samozřejmě, že se na R půjdu podívat nebo pokud půjde i projet 😄
Škoda, že dle fotek nic neudělali s tou nádrží pod sedadly a sedí se asi zase hodně vysoko.
Škoda, že dle fotek nic neudělali s tou nádrží pod sedadly a sedí se asi zase hodně vysoko.
Mě sezení vysoko nevadí....mám krom jiného i krátký krk... 😉
Já jsem zase právě "alergický" na sezení jak na polštáři. A co krátkého naopak nemáš?
Ještě to nebal, třeba přijde druhá míza... Já si dělám zálusk na obyč. Civika 1,5 VTEC Turbo s 200 koníkama. Pro normální ježdění to bude asi fajn.
Obezřetnost se s takovými upravenými vozy vyplácí...nekupuj jen srdcem... :-!
No ten bude asi až s 10G, ne?
Prý v USA už letos. Kdy bude u nás se zatím asi neví..
Možná už s faceliftem - ten je každý rok. Má být litr se 150 a 1,5 s 200 koníkama. Ale je to všechno neověřené.
Videl bych to spise na 130 a 180 koniku, ale nechme se prekvapit. Nove motory prijdou az s 10G u faceliftu ani nahodou. I proto si asi pocka HR-V.
Co jsem tak sosal na diskuzích, Honda zřejmě nad aktuálním Civicem zlomila hůl a použitím nových motorů by si akorát vystřílela prach. Musíme prostě ještě dva roky vydržet. 1.8 i-VTEC je stále dobrý motor a hlavvně dneska už raritní atmosféra a 1.5 a 1.3 Earth Dreams snad udělají radost o to větší. Jsem takový rozpolcený, na jednu steanu jsem zvědavý, co Honda s Turbem dokáže, na druhou mi těch jejích atmosfér bude líto.
Nevím proč by měl vypadat vrcholně sportovní model ušlápnutě, já nemám potřebu skrývat co mám za auto.
Druhá věc je, že i NSX je mnohem uhlazenější a méně křiklavé auto... a ve výsledku elegantnější.
Co přesně má společného supersport s HH? Hlavně že když já dal do jedné věty CTR a 911 GT3 RS, byl jsem sežrán zaživa. >😁
Obě jsou to auta stejné značky a u obou se dá hodnotit, jestli je design optikou dané třídy spíše jednoduchý až elegantní, nebo rafinovaný až přeplácaný.
Když to hodím do třídy, tak pokud postavím na jeden konec HH dizajnu Golf R tak na druhém konci musí být Civic R.
U jednoho je úprav trochu málo u druhého až příliš...
U jednoho je úprav trochu málo u druhého až příliš...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jediným společným jmenovatelem v přístupu k designu hh je tady zřejmě počet koncovek výfuku.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jediným společným jmenovatelem v přístupu k designu hh je tady zřejmě počet koncovek výfuku.
Idealni stav. Muzes si vybrat z obou koncu, nebo cokoliv mezi tim :yes:
Myslim, ze ti z nas co mame cez 30 by sme vedeli kde jake krivky odpustit, ale to kridlo (aj napriek vsetkej ohladuplnosti k jeho ucelnosti) je proste dizajnersky prestrel. Toto je fakt ktory mozno vela ludi neprekusne a odradi ich takato extravagancia, ktora az priliz reze oko. Vyhodu budu mat ti chlapi, ktori maju doma fanusicku zehlenia, ta si hned bude pochvalovat zehliacu dosku. Po motorickej stranke vsak nove CTR vnimam ako superauto.
Kridlo mi ani tolik nevadi (sice u konceptu vypadalo vyrazne lepe), ale vazne se mi nelibi jak vyresili "rozsireni" blatniku. A to hlavne tech zadnich. To me trochu zklamalo. Ale uvidime ted o vikendu, treba to nebude vypadat nazivo zas tak hrozne. 😄
To křídlo je tak trošku "Mugen v sérii", ale o to víc jsem přesvědčený o tom, že to tam fakt má smysl.
ja o zmysle nepochybujem, kometoval som len to, ako velmi reze oko, pretoze zbytocne na seba puta pozornost jeho masivnost. Ja chapem, ze je velke asi kvoli pritlaku, pri tom vykone ma svoje opodstatnenie, ale naozaj by som sa asi hanbil s tymto autom niekde zaparkovat, pretoze by ma vnimali ako kolotocara a nie fanusika autosportu.
Když se kouknu na R Type koncept a na tohle, tak to opravdu vypadá jako by to se to událo někde v garáži za panelákem .Obrovské sklamání za design 😒 😒 😒 😒 oproti již zmíněnému konceptu.Méně v mnohém, dopadá více ............................
Koncept je koncept a realita je koncept, který prošel účtárnou... 😉
Tak jasne, ze Concept je mnohem hezci tak jako u jinych vyrobcu. Dokazal by to ale nekdo prodavat za tyhle penize a neprodelat?
Já bych koncept neřešil, prostě koncept. Konceptů už bylo, od různých značek a jak jsme se třásli, aby to dopadlo... za mě třeba jeden z největších šoků bylo GT-86. Úchvatný koncept a pak takový odpad. 8-s Ale zase úžasně funguje. :yes:
Funguje, ale prodeje nic moc. Jezdím s Yarisem do servisu do Zlína. Sedí jim tam GT-86 už přes rok. Je to v A/T červená - rudá, jenom to převáží s jednoho rohu do druhého. Před tím tam měli jednu v oranžové barvě, ta seděla často venku. Taky asi rok. Nabízeli ji se slevou. :-! Myslím, že s ní přišli "a little too late....´would say, ´bout 6 years too late"... :-! [odkaz]
Jestli to nebude tím hdm automatem, ten se právě do GT-86 vyloženě nehodí. Nějak si nedovedu představit vážného zájemce o GT-86 s hdm automatem, to by musela být hodně rozporuplná osoba. Snad nějaká "blondýna" co se jí líbí hlavně tvar karoserie GT-86, ale nechce skákat po spojkovém pedále. Síla motoru GT-86 je na hraně už i s manuálem, natož s hdm.
S ohledem na to, že 270 Trophy-R ve specifikaci "Sub8" stojí přes mega, je CTR zadarmo. >😁 :yes:
No ještě se neraduj, zatím jsou ceny nepotvrzené, já bych to také viděl někde něco málo přes 1mil, ale budu rád, když to tolik nebude... :-!
Ano, potvrzené to není, ale nedávalo by to logiku. Pokud v Anglii stojí CTR jen o 20% více než nejvybavenější Civic diesel, nečekal bych, že v ČR bude CTR proti nejvybavenějšímu dieselu najednou o půlku dražší a bude přes milion.
Osobně si myslím, že ta cena bude plus minus proti tomu dieselu o 20-25% vyšší i u nás (přeci jen, i v rámci jednoho modelu se cenotvorba u jednotlivých motorizací v jiných zemích trochu liší), což je 670 + 20-25% = cca 810-840 za základní verzi, takže těm neofiko 830 bych věřil a naopak bych se opravdu hodně divil, kdyby ofiko cena základní verze šla přes 900.
Osobně si myslím, že ta cena bude plus minus proti tomu dieselu o 20-25% vyšší i u nás (přeci jen, i v rámci jednoho modelu se cenotvorba u jednotlivých motorizací v jiných zemích trochu liší), což je 670 + 20-25% = cca 810-840 za základní verzi, takže těm neofiko 830 bych věřil a naopak bych se opravdu hodně divil, kdyby ofiko cena základní verze šla přes 900.
No on ten Megán si svými vlastnostmi tu cenu už obhájil. O CTR zatím známe akorát fotky a specifikace. 😉
Tak ten údaj o cene je zatiaľ stále len nástrelom redaktora (vášho šéfa Honda-klubu), takže s tými oslavami by som počkal. Každopádne šetriť môžeš začať už teraz. 😉
Já už mám z CTR ani ne weekend car, ale spíš monthly car a protože jsem kupoval nové, mám to i po 13 letech zánovní (a hlavně atmosférický), takže měnit nebudu. Což ale neznamená, že to nesleduju a nedržím palce.
Jestli se něco v blízké době bude měnit, bude to family car, i když co do spolehlivosti a kilometráže asi taky není důvod. :😉 😉
Jestli se něco v blízké době bude měnit, bude to family car, i když co do spolehlivosti a kilometráže asi taky není důvod. :😉 😉
Tohle prostě nechápu... Máš CTR myslím od r.2009 a přesto máš potřebu tvrdit, že jsi kupoval nové... Proč?
Asi ti nerozumím. Jako že ty víš, že já mám CTR z 2009, zatímco já nevím, že ho mám z 2003, nebo jak?
Odkaz viz níže...
[odkaz]
Byl to začátek roku 2010, v diskusi sám konstatuješ😒br /> "Je v prvotřídním stavu, dokonce i stěny válců motoru jsou jako dětská prdýlka, původní majitel vůbec nevěděl, co si koupil, podle mě to nikdy nevidělo více než 5000 otáček, soudím tak i podle jeho výrazu, když jsem auto projížděl."
=> Takže jsi kupoval z druhé ruky...
A dále😒br /> "Udělám, slibuji. I fotky bych rád lepší, tyhle jsem pořídil, ještě než jsem auto koupil, jen od té doby nebyla možnost to vylepšit. Na slunci je to skoro nemožné vyfotit a když je zataženo, je to ještě horší. Zatracená černá."
=> Pokud nebyla od roku 2003 do roku 2010 (tj. od Tebou avizované koupě) možnost vylepšit fotky, pak je to opravdu s podivem... Ale spíše je to asi tak, že jsi ho koupil těsně před Tvou recenzí - tj. někdy v roce 2009...
Podotýkám, že nevidím nic špatného na tom koupit auto z druhé ruky, ale zkrátka nechápu, proč máš potřebu tvrdit, že to bylo jinak...
[odkaz]
Byl to začátek roku 2010, v diskusi sám konstatuješ😒br /> "Je v prvotřídním stavu, dokonce i stěny válců motoru jsou jako dětská prdýlka, původní majitel vůbec nevěděl, co si koupil, podle mě to nikdy nevidělo více než 5000 otáček, soudím tak i podle jeho výrazu, když jsem auto projížděl."
=> Takže jsi kupoval z druhé ruky...
A dále😒br /> "Udělám, slibuji. I fotky bych rád lepší, tyhle jsem pořídil, ještě než jsem auto koupil, jen od té doby nebyla možnost to vylepšit. Na slunci je to skoro nemožné vyfotit a když je zataženo, je to ještě horší. Zatracená černá."
=> Pokud nebyla od roku 2003 do roku 2010 (tj. od Tebou avizované koupě) možnost vylepšit fotky, pak je to opravdu s podivem... Ale spíše je to asi tak, že jsi ho koupil těsně před Tvou recenzí - tj. někdy v roce 2009...
Podotýkám, že nevidím nic špatného na tom koupit auto z druhé ruky, ale zkrátka nechápu, proč máš potřebu tvrdit, že to bylo jinak...
A to má ještě CTR další pár dvířek k dobru, že jo. 😄
Ofiko ceny ještě nejsou, ale jak vidím, ty už máš Vánoce jen z toho nástřelu předsedy. 😉
Teď si představ, že by to byla pravda a nový CTR by se prodával jak teplé rohlíky.... Honda by nestíhala vyrábět a Honfuns by chodili na brigády vařit lemy na blatníky a lepit dvouplošníky na pr.del. >😒]
Ofiko ceny ještě nejsou, ale jak vidím, ty už máš Vánoce jen z toho nástřelu předsedy. 😉
Teď si představ, že by to byla pravda a nový CTR by se prodával jak teplé rohlíky.... Honda by nestíhala vyrábět a Honfuns by chodili na brigády vařit lemy na blatníky a lepit dvouplošníky na pr.del. >😒]
Nemyslím, že by to bylo vycucané z prstu, navíc MF se celkem vyzná. Ještě se to určitě může zkazit, ale nijak zásadně.
CTR se vždycky prodával dobře, teď nevím jistě - nebylo FN2 náhodou nejprodávanější benzinový 3D HH na trhu? Jo, stál 700 a pak dokonce 640, což není 800+, ale ostré Hondy v Evropě vždycky šly docela slušně, na rozdíl od hybridů. :-!
CTR se vždycky prodával dobře, teď nevím jistě - nebylo FN2 náhodou nejprodávanější benzinový 3D HH na trhu? Jo, stál 700 a pak dokonce 640, což není 800+, ale ostré Hondy v Evropě vždycky šly docela slušně, na rozdíl od hybridů. :-!
Když vezmu, jak se Hondě podařilo udělat pěkné CR-Z tak opravdu nechápu kreaci nového Civica a tuplem Type-R.... jianak motorově, výkonem, podvozkem nemám co vytknout :yes:
Civica asi nechápe nikdo, když vezmeš v úvahu, že to má být model čistě pro Evropu. Mně se jeho specifičnost zamlouvá, ale lidem obecně bohužel ne.
CTR je logicky obrazem výchozího modelu, zázraky neuděláš. 😉
CTR je logicky obrazem výchozího modelu, zázraky neuděláš. 😉
Ne, že bych s tebou nesouhlasil, akorát nechápu to, že novému CTR nemáš motorově a hlavně podvozkově co vytknout..., přitom si s ním zatím nemohl jet. 😉
No tak v tomto by som sa hanbil vozit. To je akoze co? Rychlo a zbesile. Uz tam chybaju len modre svetla na podvozku. Smiesne!!! :no: :no: >😒]
Když je člověk postaví vedle sebe, bez znaku by neřekl, že jsou obě z jedné automobilky.
NSX je uhlazený elegán.
CTR je uhrovitý puberťák, byť z hlediska techniky a divokých zážitků se může hlásit k odkazu starého Hondy.
NSX je uhlazený elegán.
CTR je uhrovitý puberťák, byť z hlediska techniky a divokých zážitků se může hlásit k odkazu starého Hondy.
829 tis. zatím vypadá optimisticky.
800-850 tis. je přece méně, než 900 tis., nebo ne? 😄
v ČR 27,500 Eur - 740,000 CZK
A to u nás mají dokonce na konfigurátoru slevu asi 100,000 nevim jak němci .
:yes: