Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Krnáčové došla trpělivost, Blanku označila za zločinecké spolčení

30 komentářů

KANKUNEN
spolupracujících sviní. Bohužel pravdu z těchto lidí by se dalo celkem lehce dostat po pár ranách, ale to je nedemokratické a tak slušní lidi musí mlčet a podvodníci se můžou smát.
Horst Fuchs
Jakou "pravdu"? Že během stavby natekla voda tam, kam neměla, protože některé části ještě nebyly hotové? Bohužel je to tak, že se musí nejdřívě kabely natahat a pak se dají ty energokanály dokončit a uzavřít.
Jestli tam jsou nějaké stavební závady, je jiná věc a mělo se to řešit "standardním postupem".
Jinak je normální, že žádná ze zúčastněných fitem nechce skončit s černým petrem v ruce, na tom nic divného není.
Paní Krnáčová vyniká sice výrazným slovníkem, bohužel evidentně nikdy nestavěla ani krmítko na zahradě.
Hammunasakra
Tak Krnda se bez diskuzí fakt povedla :yes: >😁
Problém je že Krnda časem zmizí ale ten blbou trasou blbě postavenej tunel eště hodně dlouho zůstane. Teda snad >😒]
mozgog
Krnáčová je primátorkou 3 měsíce? Ale to její vystoupení o "debilech" mě dost zklamalo, silná slova na špatnou adresu ... mám trochu obavu, jestli je vůbec schopna se orientovat v problému 8-s
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
mozgog
S Blankou nemám nic společného, nemám nic ani proti paní Krnáčové. Ale její vystoupení mně přišlo neprofesionální. Pokud jde o tu řešenou elektroinstalaci, nevidím za tím žádný podvod atd... Podle mě to jde za generálním dodavatelem, který nezabezpečil stavbu proti přívalové vodě, otázka zda to šlo, a podle mě je to věc mezi pojišťovnou a generálním dodavatelem.

Tahat do toho zhotovitele projektové dokumentace elektra a výrobce kabelů je nesmysl. Vsadím se, že projektová dokumentace i použité kabely přesně odpovídají zadávací dokumentaci i normám. Zdá se mi, že paní Krnáčová už pozúražela a obvinila všechny, kromě nejpravděpodobnějšího viníka, tedy Metrostavu.
petrumr
Hammunasakra
Jj všechno pro lidi [odkaz] 😄
mozgog
z Reflexu se už dávno stala pravi_ůrácká žumpa, takže zjednodušeně, co soudruzi pisálkové z Reflexu haní, je pro lidi dobré
Hammunasakra
No v tomhle má Reflex stejnej názor jako David Ondráčka. I když ten to řiká kultivovanějš 😄
mozgog
Jo, jenže ta zatopená elektroinstalace je zrovna případ, kde nikdo nic nerozkrádá ...
Hammunasakra
No nevim možná je to i spiknutí [odkaz] >😒]
petrumr
Hammunasakra
Asi nějakej de-bil [odkaz] ne? 😄
Dobrej je ten přepis * pod článkem. Sakra jakto že prezident může řikat * a primátorka * a já ne? >😒]
AUDIRS6
To ta musim hladat az tu ? >😁
[odkaz]

a prehod si to na chronologicke, nech sa v tom nestratis... 😉
Hammunasakra
Dyť sme spolu mezitim mluvili vo V6 do nový A4 😄
Hammunasakra
Jj Bémovi za Opencard i Blanku nezapomenutelný díky 8-s
A to nemluvim vo tom že Blanka vede neoptimální trasou a ve stavebnim povolení má že zkolaudovaná může bejt až po votevření severozápadní části vnějšího okruhu :yes: >😒]
Starfighter
Nikoliv ruplý nervy, ale nápověda od PR. Krnda se to slovo krásně naučila, i připravenou razanci to mělo. Všechna čest. Kategorie IV. cenové konečně pochopila, jak 'jim' to nandala.
petrumr
Hammunasakra
[odkaz] 😉
petrumr
Hammunasakra
Nevim co neni, vim co je 😄
Left
Taky to tak vidím...
praděda7
že Krnáčová nezvládá primátorský job. Andreji konej! :-!
Hammunasakra
Andrej nemůže maká na dalšim zvýšení deficitu. Nově teď votevřel dveře až do 55% HDP >😒]

[odkaz]
praděda7
Kuwa, kde je zlatej dobrej Kalósek, ten to chtěl držet na 40ti... :-!
Hammunasakra
Věřim že Bohuš [odkaz] a Andrej [odkaz] daj nakonec daj i těch maastrichstkejma kriteriema maximálně povolenejch 60% >😒]
praděda7
Tož když sa budú snažit a makat jak koně, tož aj ANO...šak líp už bylo... :-!
Hammunasakra
ANO vo tom žádná [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] >😒]
Mirecek
Krnacova ma pravdu. Cely tunel by stal tak 20miliard ale dalsich 20miliard potrebuji vsichni co o tom tunelu rozhoduji. Skoda mohli jsme mit 2 tunely kolem prahy a propojeny. Za tu cenu by to urcite stalo. :-! :-!