Ekonomika
petrumr
tak nejsi * a není to tobě adresovaný, ale nejvíce se mně líbí, že potrefený husy hejkají nejvíce. Pochop jednou je primátorka a musí hájit zájmy lidí a ne nějakých * co rozkrádají pražský rozpočet.
Přejít do diskuze
petrumr
měla na ty hajzlíky přitvrdit, podívej se kolik jich tady chodí, poznáš to, že je nezajímá spotřeba, prostě nakradou lidem. Nedivil bych se jestli sem nechodí ti co za ty peníze co nakradli za tunel si vozí * v podnikovým autě i na soukromý akce bez placení daně.
Nikoliv ruplý nervy, ale nápověda od PR. Krnda se to slovo krásně naučila, i připravenou razanci to mělo. Všechna čest. Kategorie IV. cenové konečně pochopila, jak 'jim' to nandala.
spolupracujících sviní. Bohužel pravdu z těchto lidí by se dalo celkem lehce dostat po pár ranách, ale to je nedemokratické a tak slušní lidi musí mlčet a podvodníci se můžou smát.
Jj Bémovi za Opencard i Blanku nezapomenutelný díky 8-s
A to nemluvim vo tom že Blanka vede neoptimální trasou a ve stavebnim povolení má že zkolaudovaná může bejt až po votevření severozápadní části vnějšího okruhu :yes: >😒]
A to nemluvim vo tom že Blanka vede neoptimální trasou a ve stavebnim povolení má že zkolaudovaná může bejt až po votevření severozápadní části vnějšího okruhu :yes: >😒]
Jakou "pravdu"? Že během stavby natekla voda tam, kam neměla, protože některé části ještě nebyly hotové? Bohužel je to tak, že se musí nejdřívě kabely natahat a pak se dají ty energokanály dokončit a uzavřít.
Jestli tam jsou nějaké stavební závady, je jiná věc a mělo se to řešit "standardním postupem".
Jinak je normální, že žádná ze zúčastněných fitem nechce skončit s černým petrem v ruce, na tom nic divného není.
Paní Krnáčová vyniká sice výrazným slovníkem, bohužel evidentně nikdy nestavěla ani krmítko na zahradě.
Jestli tam jsou nějaké stavební závady, je jiná věc a mělo se to řešit "standardním postupem".
Jinak je normální, že žádná ze zúčastněných fitem nechce skončit s černým petrem v ruce, na tom nic divného není.
Paní Krnáčová vyniká sice výrazným slovníkem, bohužel evidentně nikdy nestavěla ani krmítko na zahradě.
petrumr
já jsem to už psal, my máme ve městě kašny a ve strojovně jsou čerpadla s plováky v šachtách aby nedošlo k zaplavení rozvodných skřiní a ty jsou ještě vyhřívaný. Prostě kašna za pár korun a je stavěná tak, aby ta elektrika vydržela vlhko. Proč ta elektroinstalace tam byla zatopená? protože někdo něco rozkradl! :-!
petrumr
ty jsi jeden co staví ten tunel, že se tě to tak dotklo, rozpovídej se kolik sis nahrabal pro sebe.
Tak Krnda se bez diskuzí fakt povedla :yes: >😁
Problém je že Krnda časem zmizí ale ten blbou trasou blbě postavenej tunel eště hodně dlouho zůstane. Teda snad >😒]
Problém je že Krnda časem zmizí ale ten blbou trasou blbě postavenej tunel eště hodně dlouho zůstane. Teda snad >😒]
Krnacova ma pravdu. Cely tunel by stal tak 20miliard ale dalsich 20miliard potrebuji vsichni co o tom tunelu rozhoduji. Skoda mohli jsme mit 2 tunely kolem prahy a propojeny. Za tu cenu by to urcite stalo. :-! :-!
To ta musim hladat az tu ? >😁
[odkaz]
a prehod si to na chronologicke, nech sa v tom nestratis... 😉
[odkaz]
a prehod si to na chronologicke, nech sa v tom nestratis... 😉
Věřim že Bohuš [odkaz] a Andrej [odkaz] daj nakonec daj i těch maastrichstkejma kriteriema maximálně povolenejch 60% >😒]
Andrej nemůže maká na dalšim zvýšení deficitu. Nově teď votevřel dveře až do 55% HDP >😒]
[odkaz]
[odkaz]
Asi nějakej de-bil [odkaz] ne? 😄
Dobrej je ten přepis * pod článkem. Sakra jakto že prezident může řikat * a primátorka * a já ne? >😒]
Dobrej je ten přepis * pod článkem. Sakra jakto že prezident může řikat * a primátorka * a já ne? >😒]
No v tomhle má Reflex stejnej názor jako David Ondráčka. I když ten to řiká kultivovanějš 😄
S Blankou nemám nic společného, nemám nic ani proti paní Krnáčové. Ale její vystoupení mně přišlo neprofesionální. Pokud jde o tu řešenou elektroinstalaci, nevidím za tím žádný podvod atd... Podle mě to jde za generálním dodavatelem, který nezabezpečil stavbu proti přívalové vodě, otázka zda to šlo, a podle mě je to věc mezi pojišťovnou a generálním dodavatelem.
Tahat do toho zhotovitele projektové dokumentace elektra a výrobce kabelů je nesmysl. Vsadím se, že projektová dokumentace i použité kabely přesně odpovídají zadávací dokumentaci i normám. Zdá se mi, že paní Krnáčová už pozúražela a obvinila všechny, kromě nejpravděpodobnějšího viníka, tedy Metrostavu.
Tahat do toho zhotovitele projektové dokumentace elektra a výrobce kabelů je nesmysl. Vsadím se, že projektová dokumentace i použité kabely přesně odpovídají zadávací dokumentaci i normám. Zdá se mi, že paní Krnáčová už pozúražela a obvinila všechny, kromě nejpravděpodobnějšího viníka, tedy Metrostavu.
Krnáčová je primátorkou 3 měsíce? Ale to její vystoupení o "debilech" mě dost zklamalo, silná slova na špatnou adresu ... mám trochu obavu, jestli je vůbec schopna se orientovat v problému 8-s