Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Balsam
2
Už ne hostesky? I ona přitažlivost může mít různý rozměr, mnohé těch prý nejpřitažlivějších na mě působí spíš opačným efektem. Asi jsem příliš náročný.
Samuel
2
to jsou mnozi muzi, ti nejnarocnejsi vetsinou nemaji zadne zeny a vypadaji asi jak Zeman 😉 V jejich lize tu znas stejne nikdo nehraje 😄
Midlosek
Především ta na titulce, to je teda model 😁. Ten výběr ukazuje hostesky nějaké postarší a s tou přitažlivostí až na výjimky, fakt nevím.
[odkaz]
[odkaz]
Taky některé vypadají v obličeji staře, ale tady jde spíš o postavu a tu maj skoro všechny ukázkovou, vybere si každý >😁 Mne by stačily ty dvě opřené o Audi >😒]
white label
Nedávno jsem tu poměrně ostře kritizoval video pod prvními dojmy z CX-3.
Tady je k videu uveden i autor (Josef Dvořák) a před ním musím naopak smeknout.
Video je celkově (kamera, střih, hudba) mnohem lepší, než samotná fotogalerie k článku. Jsou to příjemně pozitivní variace na téma "ženské rozpaky"...
P. S. Vzhledem ke jménu autora mi to nepřímo připomnělo stejnojmenného herce a jeho někdejší "Rozpaky kuchaře Svatopluka", byť to byl hooodně jiný příběh. >😒]
Tady je k videu uveden i autor (Josef Dvořák) a před ním musím naopak smeknout.
Video je celkově (kamera, střih, hudba) mnohem lepší, než samotná fotogalerie k článku. Jsou to příjemně pozitivní variace na téma "ženské rozpaky"...
P. S. Vzhledem ke jménu autora mi to nepřímo připomnělo stejnojmenného herce a jeho někdejší "Rozpaky kuchaře Svatopluka", byť to byl hooodně jiný příběh. >😒]
Lepší je, ale ten střih bych tedy zrovna nevyzdvihoval, na konci ty skupinky škodováckejch děvčat jen tak mihnou. Přitom ta jedna je zrovna asi ta nejpěknější z těch co tu byly prezentovány.
Tak to je pak s tebou těžké, když ses do ní zamiloval..., a přitom díky rychlému střihu si ji nestihl "dostat"! >😁
To už pak v takovém stavu ani objektivní být nemůžeš...
P.S. Já tady rozebírám umělecko emoční stránku vodea a ty na to jdeš tak přízemně... >😒] 😉
To už pak v takovém stavu ani objektivní být nemůžeš...
P.S. Já tady rozebírám umělecko emoční stránku vodea a ty na to jdeš tak přízemně... >😒] 😉
No nemöžu, včil takto já ni nevím, estli ju mám rád.. cérečku.
PS: není to špatný, ale na palmu z Cannes to taky není.
PS: není to špatný, ale na palmu z Cannes to taky není.
To taky netvrdim a asi sis taky vsiml, že to není zrovna formát na filmové festivaly. Každopádně na běžnou nízkou uroveň zdejšiho videa je to relativně pecka. 😉
Víš co, to bude tím, že já zdejší filmovou produkci obvykle nesleduji. >😒]
Tak to děláš moc dobře, jinak bys teď musel být z tohoto videa podobně nadšený jako já... >😒]
Ham.
možná jsou to chytré holky >😒]
M1chal
Celkově nic moc, jediná která se mi líbí je [odkaz] :-!
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak nám sem dej svou fotku krasavče >😁
Nestraš.., copak ti vážně nestačí duševní profil tohoto nicku... 😉
Někdy si říkám ze ze zajímavosti by rád znal tvar, ale pak mne tyto myšlenky tyhle přejdou po tom, co si přečtu podobny jeho prispevek😊
petrumr
Nejím konzervy, ano mam oběd i večeři a div se, vždy k tomu nepotřebuju ženskou, ale i ta má vaří a umí i vypadat velmi dobře 😄
petrumr
Ano, když někam jdeme, tak si je nechá udělat... co je na tom divného? >😁
petrumr
petrumr
Gilgit