Novinky
nalimer
1
Škoda, že asi neexistuje tabuľka nákup na IČO a klasický predaj.
white label
0
Nákup na IČO není zdaleka jen o fleetu...
....opet v duchu verim jen tem statistikam ktere jsem si sam zfalsoval. Unor podle Skodovky 6600, podle SDA 5100
Citroen si fakt už koupí jen důchodce, protože je nejlevnější a Peugeot netěží ze svého naruby interiéru.
z pohladu citroena je uz na case zacat vyrabat aj nieco normalne... cactus totiz nie je riesenim pre citroen a jeho buducnost 😢
a pride mi ze C3 C4 aj C5 uz maju svoje najlepsie roky davno za sebou roky..... chce to novu krv..... dupnut na plyn ako to robi teraz mazda lebo konkurencia z vychodu psa casom uplne znici ;-\
a pride mi ze C3 C4 aj C5 uz maju svoje najlepsie roky davno za sebou roky..... chce to novu krv..... dupnut na plyn ako to robi teraz mazda lebo konkurencia z vychodu psa casom uplne znici ;-\
bud to alebo mat marketing ako vw
Ten Cactus možná někoho zaujme svým nevšedním designem, ale to je tak vše. Jinak je to poměrně drahé auto, které je ale na výbavě pořádně ošizené - chybí mu tak základní věci, jako dělené zadní sedadlo, otáčkoměr, stahování oken zadních dveří (v segmentu C!), a našly by se i další drobnější "optimalizace" výbavy...
Upravte si počty a hlavně ree😜orty u VW, Seatu a Fordu. U VW si ponižte o 1500ks atd....už mě nebaví tu číst jaký jsme kingové a honíme si brka a přitom pár automobilek jen kšeftuje se zahraničím. Data máte tak z nás nedělejte ***y.
A hlavně bšude čteme jak prodávaj čím dál víc autobazary. Ten největší toho prodá nejvíc, ten druhej hnedka nejvíc hned po něm. No, jsem zvědav s čím přijde Dacia tak příští rok. ...