Novinky
ale diesel chcú určite všetci... 8-s 8-s
Minulé generace se násobně víc prodalo V8 než V10 a velká část z nich ( dokonce i u V10) byla s manuálem, takže toto prohlášení nepramení z reality.
Jasný příklad je u 911 GT3, kdy jsou prodeje o dost nižší než u předchozí 997 právě kvůli manuálu.
Audi R8 nikdy nebylo auto na top okruhové časy a proto je absence manuálu velká chyba.
Bohužel tímto Porche 911 opět nemá žádného konkurenta, protože například dosavadní R8 s automatem a V8 stála o něco méně než 911 Carrera 4s s PDK.
Pokud u R8 bude jen V10 a automat, tak už nebude stát od 2,8mil, ale spíš od 4mil+ a to je revír, kde se dají koupit vozu zvučnějších jmen.
Mě R8 dávala největší smysl právě jako V8 a ideálně s manuálem. Dokonce je to jediná alternativa o které uvažuji k 997 Carreře.
Jasný příklad je u 911 GT3, kdy jsou prodeje o dost nižší než u předchozí 997 právě kvůli manuálu.
Audi R8 nikdy nebylo auto na top okruhové časy a proto je absence manuálu velká chyba.
Bohužel tímto Porche 911 opět nemá žádného konkurenta, protože například dosavadní R8 s automatem a V8 stála o něco méně než 911 Carrera 4s s PDK.
Pokud u R8 bude jen V10 a automat, tak už nebude stát od 2,8mil, ale spíš od 4mil+ a to je revír, kde se dají koupit vozu zvučnějších jmen.
Mě R8 dávala největší smysl právě jako V8 a ideálně s manuálem. Dokonce je to jediná alternativa o které uvažuji k 997 Carreře.
Bohuzial, z velkej casti suhlasim. :-!
Sice sa tych V10 predalo naozaj o dost viac, ale nie o tolko, aby V8 nedavala znysel.
Len si to proste s tym vyskrtnutim V8 a manualu-celkovo, dost zjednodusili. :-!
Neprajem im nic zle, ale bol by som rad, keby casom pochodpili a uznali, ze takto prisli o slusne % potencialnych zakaznikov. V8 FSi totiz musi byt Euro6 kompatibilna, inac by od Septembra tohoto roku museli "zarezat" aj RS4 a RS5. Manual maju - jeho homologizacia k danemu modelu by predsa nevysla na nenormalne peniaze.
A ako pises, drviva mensina zakaznikov zobere niekedy svoju R8 na okruh. Ale to plati aj o zakaznikoch slabsich P 911-ok, takze zase marketingova chyba !
Zacinaju ma ti chalani trochu stvat... 8-s
Sice sa tych V10 predalo naozaj o dost viac, ale nie o tolko, aby V8 nedavala znysel.
Len si to proste s tym vyskrtnutim V8 a manualu-celkovo, dost zjednodusili. :-!
Neprajem im nic zle, ale bol by som rad, keby casom pochodpili a uznali, ze takto prisli o slusne % potencialnych zakaznikov. V8 FSi totiz musi byt Euro6 kompatibilna, inac by od Septembra tohoto roku museli "zarezat" aj RS4 a RS5. Manual maju - jeho homologizacia k danemu modelu by predsa nevysla na nenormalne peniaze.
A ako pises, drviva mensina zakaznikov zobere niekedy svoju R8 na okruh. Ale to plati aj o zakaznikoch slabsich P 911-ok, takze zase marketingova chyba !
Zacinaju ma ti chalani trochu stvat... 8-s
R8 byla poslední varianta s tou klapací manuální pákou v kolejničkách ala Ferrari, když ještě Ferrari dělalo manualy 😉 Ten pocit a mechanické klapnutí je výborné. Myslím, že i proto je to solidní alternativa a argument pro ojeté 1. generace R8ky... Teď jsem se díval na mobile.de a je tam v nabídce cca 600 R8 a v pomeru 500 : 100 pro automat, ale i to neni zanedbatelny pocet manualu (112 kusu v nabidce nyni...)
Před lety jsem na R8 s manuálem koukal a řada z nich byla podle fotek s R tronikem. Prodejci mají někdy zvláštní smysl pro humor. 😄
No ono se těch manuálů prodalo skoro 40% , ale ve směs je majitelé hned neprodávají a svým způsobem teď porostou jen na ceně. Naproti tomu R-tronic je jízdně strašně nepříjemný a je jasné, že se toho zbavují.
Měl jsem možnost R8 několikrát projet a ta otevřená kulisa manuálního řazení je prostě skvělá a v dnešní nabídce to chybí.
Měl jsem možnost R8 několikrát projet a ta otevřená kulisa manuálního řazení je prostě skvělá a v dnešní nabídce to chybí.
Ktokolvek toto tvrdi by si mal pretocit kalendar o 20 rokov dopredu...
Jinak nejsem nejakym zatvrzelym odpurcem automatu v supersportech, ale hazeni manualu do stareho zeleza se mi protivi.
Dokud byl u R8 v nabídce k manuálu R-tronic, byl manuál jasně lepší volbou, a je to vidět i na cenách ojetin, kdy si verze s R-tronicem drží cenu podstatně hůř, než verze s manuálem.
Po příchodu S-tronicu se ovšem karta obrátila...
Stačí se podívat tady do diskusí kolem koncernových vozů - vždyť i tady všichni tlačí kombinaci TSI+DSG...