Novinky
Za jízdy je lepší ovládač, ale jindy je dotykáč mnohem rychlejší. Než natočíš jedno písmeno, tak dotykáčem máš celé slovo.
Možná, ale nevím, jak vůbec ať tím či tím píšeš slovo např. na dálnici při 130 km/hod....nebo na to jak jsou displaye na vrchu palubky a ty se k nim natahuješ jak k navigaci připíchlé na skle, nepřipadá mi to 2x bezpečný...
Na dálnici ťukáš jména? Když už jedu, můžu použít voice control, ale obvykle navi navolím před startem.
Nikdo ani neříká, že je dobrý nápad si s tím hrát za jízdy. 😉 Za jízdy je nejlepší volbou hlasové ovládání. Když to nejde hlasem, druhou nejlepší volbou je zastavit.
No jasný, nějaký dotykový displej na navigaci se hodí, ale to je tak asi všechno co by se přes to mělo ovládat. Na všechno ostatní jsou ideální tlačítka a kolečka a nebo otočný joystick.
A proč dáváš na začátku topení na 25? To za tebe přece děla aut. klima sama ze nejdřív jde topení na max.
Jenže když se teplota nastavená blíží tý reálný, tak to pak přestane foukat do obličeje ale na nohy a na střed. A ten teplej vzduch je mi prostě příjemnej. Takže když to ze začátku dám na 25, tak než se zahřeje voda to stejnak netopí a pak to dýl fouká do obličeje. Sice by to šlo nastavit "natvrdo" v manuálním režimu, ale to pak zase fouká i za studena.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
CHTĚLO BY TO UPGRADE SOUDRUZI Z MNICHOVA [odkaz] [odkaz] >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Naštěstí je alespoň klimatizace klasická tlačítková.
A docela mě rozčílil test na autosalonu, kde si u njěkaýho auta moderátor stěžoval, že se mu lépe ovládá klimatizace než multimediální systém. A to já zrovna vůbec nechápu, zvuk a jednotlivý mp3 mám na volantu a na obrazovku se snažím nešahat. Zato s klimatizaci si hraju snad každej kilometr.
Jinak pokud je potřeba ofuk okna, je to jedno tlačítko, když je odmlženo, další tlačítko s nápisem "auto". Víc do toho nehrabu.
Navi zadám před cestou nebo hlasově, muziku včetně přepínání mezi zdroji řeším tlačítky na volantu. Nevidím v tom žádnej problém.
Uvidíme, jestli někdo přijde s virtuálním panelem k manuální klimatizaci. >😒] To bude teprve chuťovka. Zajímavý byl CF-Net Mazdy, kdy sis mohl nastavit i klimatizaci z volantu.
No a na dotykovce se ovládá jen navi, rádio, cd, hdd, mp3 dvd a tv. A není tím problém. Adresár si navolím před jízdou, navi taky a když potřebuju zásadní změnu, zastavím, udělám cvak cvak cvak a mam to, lepší jak 150x točit kolečkem a proklikávat se do 5ti menu.
Proboxovat se tam v něčem pro mě bylo nezvyklý.
Nevím jak v CTS, ale v ATS mi vadily rádoby dotykový tlačítka s vibrací.
Novější iDrive jsou špičkový, stejně jako MMI nebo Commandy.
Klasikcý tlačítka + dotyková obrazovka. Co zmáčkneš, to máš.
Přijde mi to fajn.
Vlezu do auta, nastavím výhřev sedaček a dám topení na třeba 25. Ujedu pár metrů a začne mi bejt vedro, snížím výhřev, ujedu první kilometr a začne mi bejt vedro, snížím topení. Sundám si bundu a je mi zima, tak to zase pozapínám. Pak zjistím, že je zas vedro.. No a tak to jde pořád. Vím, že někdo nastaví 22 stupňů při koupi a už na to nešahá, ale není to můj případ.
😁D