Novinky
Nie będzie nowego Lancera Evo. Zwykły Lancer ma być, Mitsubishi chce przerobić na Lancera auto od grupy Nissan-Renault (prawdopodobnie Fluence).
Jsem spokojený majitel dvou vozů značky Mitsubishi, ale uvědomuju si, že stávající Lancer nikdy neměl šanci konkurovat Golfu nebo Focusu (což jsou velmi často auta obchodních reprezentantů). Pro normální domácí použití byl poněkud exotický, nepraktický a drahý. Já ho mám, protože jsem ho koupil "za dobře" a protože nade vše stavím očekávanou spolehlivost auta. V tomhle ohledu Lancer nezklame. Jsem rád, že se Mitsubishi vrhne na nové technologie a moc rád si počkám na auto velikosti Lancera s elektromotorem.
Tak to koukám... Lancer končí. I když je pravda, že Mitsubishi se prodává hůř a hůř... Není konkurenceschopné. Teoreticky byl Lancer jen pro fandy a to na udržení nestačí. Je to ale škoda.
Kravin je spousta, např. tlak v pneu, četl jsem, jaká to bude sranda a peníze navíc. Za chvíli mne budou kontrolovat, kolikrát týdně souložím s manželkou, aby stát nepřišel o daňové poplatníky...
ty jsi dinosaurus, pro drtivou vetsinu ekonomiky jsi vyhynulej druh o kterej neni zajem a neni zajem pro tebe delat jakykoliv produkt :-!