Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
6
Kupujte G-Klasse, nebudou...
flyboyeda
3
souhlas, EU je zakáže
flyboyeda
tak tohle si myslím o tomhle, no ani se mi to nchce nazvat autem
Souhlas. Jak bylo X6 nejošklivější a nejnesmyslnější auto na trhu, tak toto ho v minimálně v ošklivosti ještě trumflo.
dyna15
Súhlasím, toto je úplná katastrofa, čudujem sa, že to pustia s tými rozmermi na cesty ako osobné auto. Veď s týmto sa v dnešnej premávke dá ísť po meste maximálne cez víkend.
Petr80
Někdo má káru TSi 1,0 Turbo vytuněnou tak, že vypadá jako hlavní konkurent Audi R8 ve zrychlení z křižovatky. A někdo má auto, který vypadá jak vesmírný kámen spadlej z kosmu a zrychlí za 5,7 s.
super7
..že se nejspíš nedočká hezky nekorektního testu od Jeremyho (jako svého času X6)
***, to byl ten nejlepší Test X6 co jsem viděl, naprosto vystihl nedostatky X6, co je ale dobré na X6 je , že přihrádka u spolujezdce se otvírá stejně i v Austrálii 😄 to je asi jediná pozitivní věc na X6ce, jinak mě nic jinýho nenapadá
***?? zkus se nad tím mým příspěvkem zamyslet a třeba ti to docvakne..
jsi špína a říct tohle v době kdy Jeremy možná odejde z Top Gearu ( jisté to stále není, nic oficiálního) je hnus, styď se
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit
kamaráde já jsem v jiném levlu než ty, ty jsi prvok, já už jsem dál, mnohem dál
Gilgit
Gilgit
Libor Gondek
Ano, taky se mi nelíbí, ale vím jistě, že si i toto své zákazníky najde. Osobně kdybych měl možnost v nějaké soutěži vyhrát Fabii nebo toto, raději budu soutěžit o toto... >😁
3_diamanty
dat dva melony za taketo uplne zbytocne a ani nie moc pekne auto... popravde ani jeden a pol melona by som nedal ( ten bocny ponton kasne je des a hruza ) .... ovsem hiezda na maske robi svoje a iste si to zakaznikov najde aj ked ovela lepsiu sluzbu by mi spravil aj zakladny touareg za milion
neviem ale akosi uz na zadok z tych dnesnych premioviek nepadam ako v 90tych rokoch .... pride mi ze bezny touareg mi ponukne viac a skoro za polovicnu cenu a je aj krajsi praktickejsi.....
navyse je dizajn GLE ozaj moc podobny X6tke... to je uz ozaj moc ked uz aj v premiovom svete sa kopiruje ... nejaka charizma bohuzial nula bodov.... z GLE necitit nic.... dalsi chladny prerasteny mastodont a la X6 ..... aj zakladny duster ma v tomto pripade viacej originality... bez srandy
PS: a ked uz chcem silou mocou terennu premiu tak mam tu za 1,5 miliona seriozny noblesny a stylovy RR sport ktory majitelna skutocne reprezentuje .... a nie tuto amorfnu priseru menom GLE .... kam kracas mercedes? ;-\ kedysi si mal pekne vozy a chvalil som ta... pacilo sa mi stihle Sko z konca 90tych rokov aj krasne prve SLK-cko .... ale poslednu dobu len ziram co sa to deje ( GLE,CLA,GLA,Acko s CDI z renaultu )
neviem ale akosi uz na zadok z tych dnesnych premioviek nepadam ako v 90tych rokoch .... pride mi ze bezny touareg mi ponukne viac a skoro za polovicnu cenu a je aj krajsi praktickejsi.....
navyse je dizajn GLE ozaj moc podobny X6tke... to je uz ozaj moc ked uz aj v premiovom svete sa kopiruje ... nejaka charizma bohuzial nula bodov.... z GLE necitit nic.... dalsi chladny prerasteny mastodont a la X6 ..... aj zakladny duster ma v tomto pripade viacej originality... bez srandy
PS: a ked uz chcem silou mocou terennu premiu tak mam tu za 1,5 miliona seriozny noblesny a stylovy RR sport ktory majitelna skutocne reprezentuje .... a nie tuto amorfnu priseru menom GLE .... kam kracas mercedes? ;-\ kedysi si mal pekne vozy a chvalil som ta... pacilo sa mi stihle Sko z konca 90tych rokov aj krasne prve SLK-cko .... ale poslednu dobu len ziram co sa to deje ( GLE,CLA,GLA,Acko s CDI z renaultu )
>😁 sorry, ale tvoje úvaha mne rozesmála... Znáš tu historku, jak slon se slůnětem stojí u moře a otec slon říká: "tak chlapče, tohle je moře". Pod nimi ve sloní stopě zůstala voda, stojí tam mravenec s mravenečkem a otec mravenec říká: "tak chlapče, tohle je moře"... a stejné je to s (tvým) pohledem na výběr automobilu. Mravenec také netuší, co je skutečné moře. 😉
Neumím si představit, že někdo jako ty má 2 000 000 Kč na auto.
Tak trochu si myslím, že už tyhle auta jsou trochu pasé ... Poslední dobou vidím v X6 hlavně ženy, což může indikovat, že "manža si koupil něco novýho" .... Když se mluví o RR vždycky si vzpomenu na Švihákovu recenzi jeho Vogue .... dobré čtení[odkaz] 😉
lowkick
Tak to mne taky rozesmálo...bohatá pro koho? Vezmeš do ruky ceník a jsi na dvojce, otevřeš ho a jsi na 2.5, zalistuješ a .... 😄
ALLSTONE
Já tomu nerozumím..ten nejslabší motor má největší krouťák?? O tolik?? I objem je jiný,takže jde asi o zcela jiný motor...?