Novinky
Je po krizi a hlad po radosti za volantem roste....
aby se dnes za pořádným autem stěhoval do Ameriky....
asfalt,výkon je monstrózní,už auta kolem 500k jsou hodně brutální,přes 700 si ani nedovedu pořádně představit. >😒] :yes:
To slyším poprvé, že by nějaká automobilka pozastavila objednávky protože je model moc úspěšný...ještě bych to chápal u nějakých limitovaných serií, ale u relativně sériového modelu? Nevím čeho tím chtějí dosáhnout...
Vcelku jednoduche. Pri objednavke sa berie nejaka zaloha a stanovi sa cena auta. Ak vypredaju rocnu produkciu, je tazko potom dvihat ceny. Ak sa v novom modelovom roku zmenia specifikacie a pribudnu dodatkove veci, nebudu to predsa predavat za povodnu cenu. Modelovy rok sa konci za nejakych 5 mesiacov a v pripade ze pribudnu v MY 2016 nejake zmeny vo vybavach, je tazko dodrzat to co bolo v zmluve spred pol roka.
Aj objednávky na Oktávky 4x4 kedysi stopli - na istý čas, keď Haldex nestíhal vyrábať.
Lepšie nemať zákazníka ako mať nasr. zakazníka, ktorý čakal na "spotrebák" XY mesiacov.
Lepšie nemať zákazníka ako mať nasr. zakazníka, ktorý čakal na "spotrebák" XY mesiacov.
...jak je mylně uvedené v textu článku.
To, podle mě, není jen překlep, to je docela hrubá neznalost autora. 8-s
No, ale já mám takový pocit, že tohle není první chyba tohoto duhu zde..., že je to neustále se opakující bug.
Za 13 s??? dalsi preklep?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
2 mega a pár dorbných přes dovozce