Novinky
a co tak najpouzivanejsia platforma menom Android? nuz, kto ma odkusnute jablko je "niekto" >😒]
Přesně tak. V mém okolí má spousta lidí Androida a stěžují si na zamrzání napříč různými výrobci. Zato WP 8.1 se rozjíždí a neslyším na něj prakticky žádné stížnosti.
Proto jsem zvolil jako novej telefon Lumii s WP 8.1 a super :yes:
Proto jsem zvolil jako novej telefon Lumii s WP 8.1 a super :yes:
Tiež by som sa veľmi potešil aplikácii pre Windows Phone, keby ste sa chceli vytiahnuť, tak rovno univerzálnej aplikácii pre Windows 😄
bude verze pro WP 8.1? 😄 Jinak nechápu, proč všichnio začínaj s app pro iOS, když na českém trhu má až třetí pozici za WP a Android... ;-\ 😄
Nemal som problem pocitat tyzdenne do 3-4-och ani pri priblblom droide, a uz vobec nie za dva roky do dvoch pri WP. Drojďáci asi taky problem maju .
WP je pro smích iba pre toho, kto zapredal svoje sukromie fi. Google.
Výmena nazorov s drojďákom je myslim uplne zbytocna. Končím debatu.
WP je pro smích iba pre toho, kto zapredal svoje sukromie fi. Google.
Výmena nazorov s drojďákom je myslim uplne zbytocna. Končím debatu.
I kdyby to byla pravda čemuž nevěřim protože kdo by počital zaseky a ještě si pamatoval jejich počet tak přičinu bych hledal v uživateli.
WP je akorat tak pro smich.
WP je akorat tak pro smich.
Asi špatný výběr HW, většinou je problém v telefonu, ne Androidu. nejvíc problémů mělo LG u některých kusů co se sami vypínaly a Sony že to tuhlo a přehřívalo se při použití fotáku.
No a Samsung je kapitola sama pro sebe, to no comment >😁
No a Samsung je kapitola sama pro sebe, to no comment >😁
Blbé je, že WP v dnešní době znamená "Lumia", což rozvoji systému moc nepomůže. Ještě si tak rok, dva počkáme, než se to začne měnit..
Ty čísla se mi nějak nezdají. Když vidím, kolik lidí ma Nokie, které jedou na WP 8 tak mi ty procenta prostě nesedí...
Aplikaci jsem si nainstaloval, spustil a chtěl si znovu prohlédnout článek o ojetých fabiích a ono to po mně chtělo zaplatit předplatné. To jako vážně?
https😐/pbs.twimg.com/…media/CAoE9tLWsA…
https😐/pbs.twimg.com/…media/CAoE9tLWsA…
Displeji se přizpůsobí i web v Safari 😒
Na iPhone 5 (8.2) se aplikace slušně trhá při přechodu mezi sekcemi (scroll vlevo i vpravo).
Hodnocení komentáře palcem :no: nebo :yes: je zbytečně složité.
Na iPhone 5 (8.2) se aplikace slušně trhá při přechodu mezi sekcemi (scroll vlevo i vpravo).
Hodnocení komentáře palcem :no: nebo :yes: je zbytečně složité.
vypada to a fumguje pekne, pouze jedna chyba, nebo to je mozna feature? 😄
kdyz si prohlidnu zalozku aktualne a jsem uz nekde dole, pak se prepnu na zalozku testy a jsem porad dole? Proc se mi pri zmene zalozky neresetuje pozice okna?
kdyz si prohlidnu zalozku aktualne a jsem uz nekde dole, pak se prepnu na zalozku testy a jsem porad dole? Proc se mi pri zmene zalozky neresetuje pozice okna?
a) jaká je přidaná hodnota aplikace vs přístupu přes prohlížeč ?
b) plánujete tablet verzi pro iPad ?
díky
b) plánujete tablet verzi pro iPad ?
díky
Ještě by to chtělo možnost nastavit černého pozadí místo bílého, dají se sice invertovat barvy, ale to se pak změní i obrázky.
Jinak super 😉
Jinak super 😉
Funguje pěkně, jen bych ještě uvítal widget do notifikačního centra... Ale jinak super práce!
Funguje pěkně, jen bych ještě uvítal widget do notifikačního centra... Ale jinak super práce!
ad a) například moderní grafické prostředí uzpůsobené displeji mobilního zařízení a notifikace na nové články na Auto.cz
ad b) zatím nebylo rozhodnuto
ad b) zatím nebylo rozhodnuto
Na WP sme mali za 2 roky na 5 telefonoch 2 zamrznutia, z toho jeden vtedy, ked mi telefon vypadol z ruky.
Ano, bol som šílený, ked som mal droid telefony