Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Fiat 500 Vintage '57: Retro stylovka za 389.900 Kč

21 komentářů

King of rain
Tak tohle vypadá pěkně, ona ta 500stovka je tak nějak klasika,co lidé chtěji a akceptují i cenu.Nakonec prodeje tomu davají za pravdu, na FIAT hodně úspěšný model.
Jinak mne hodně nemile překvapilo, jak poruchové to auto je, opravdu hodně závad, co jsem zjišťoval, i viděl a četl.Nevíte zda už to nějak vylepšili?
Ja Prvni 123
Hodne zavad?
A co presne mas na mysli...
kubass11111
Pro mě jakožto Fiaťáka co má původní 600 již 10 let je samozdřejmě nová 500 v retrostilu nádherná, strašně se mi líbí, a až nastane čas tak si jednu koupím, nicméně 500 je retro sama o sobě, a nejsem si jistej jestli se mi tahle retroverze auta co už vlastně retroverzí je líbí, za ty peníze ( a není jich málo) bych si raději koupil Abartha, ikdyž by nebyl asi uplně novej A nebo rovnou klasickou, a že by za tu cenu byla jak z fabriky, a ještě by pár desítek tisíc zbylo není pochyb.
Je mi jasny že se bude určitě prodávat dobře, ono prodejní čísla tomu nasvěčují už 7 let...
Nestačí než doufat že tu snáma 500 v podobě jaké je vydrží co nejdéle...
Dixik2
Příští rok by měla být nová 500 a ještě bude 500 Plus-nástupce Punta.Ale není to přesně jestli 2016 nebo až 2017.
kubass11111
Já jsem realista, a ikdyž mi Marchione vůbec nevadí, ba naopak udělal pro Fiat hodně, tak už párkrát jasně předvedl že když řekne za rok či dva tak je to do 4 let tady >😁
pumpkin
To má byť len facelift, nie? Aj to ideálne ak by sa dotkol len optiky svetiel s pridaním LED a na prístrojovke nejaký ten refreš mediálneho rozhrania. To auto nič iné nepotrebuje.
ericn
F500 Vintage je vážně parádní kousek, takhle se mi líbí víc než stabdardní verze. Je ta cena za 1.2l mi přijde dost vysoká, přecejen je to super mini 😉
kubass11111
ale jo, parádní je, já tím chtěl jenom říct že mi příjde trochu absurdní dělat retro model ještě víc retro, paráda by byla kdyby 500 vypadala takhle od začátku, aspoň zvenku, je mi jasny že kůže vevnitř a pod. jsou věci nad rámec základu 😄
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kubass11111
no nevím, ikdyž s 500 mají ty modely společnou jenom přední masku a název tak mě to nijak nedrásá, třeba takovej citroen má taky Ds3, Ds4, Ds5, Fiat má zase 500, 500L, 500L Living, 500X, nevidím vtom zase až takovej rozdíl, ve výsledku je jedno jak se to jmenuje, vsadili holt na jistotu a oblibu modelu 500...
petrumr
kubass11111
jo, to asi jo, ale myslim že kdo se bude zajímat o koupi Fiatu tak to vědět bude, a ten koho to nezajímá, a neví ani teď že bylo něco jako Cinquecentto a Uno MKI, tak tomu je to uplně jedno, taknějak sem se obecně ještě nesetkal s nikým kdo by neměl alespoň vzdálenější povědomí že něco takového jako deriváty z 500 existuje 😁.

Prodejci Fiatu, a celkově jeho politika u nás je tragická, o tom není pochyb.
Ikdyž já si tam sněma občas zajedu pokecat, a prohlídnout si co je nového >😁 [odkaz]
Dixik2
Já si chodím pokecat do Prostějova a na nové modely.
kubass11111
Už sem dlouho nebyl, až opadne prvotní nával >😁 , zajedu se mrknout na X, to se mi strašně líbí 😄
Ja Prvni 123
Jo, Prostejov byl vazne fajn... ale nejak tam zvlcili.
Jak tezce mi sprasili moji 164 se mi ani nechce psat.
Uz jsem ji zase dal dohromady.
😒
Dixik2
Mohl by jsi k tomu rušení prodejců napsat víc ? Dík.
mahojakotycku
Řeporyje se prodávají, Opava, Havířov, Most, AP Brno jsou již zavření....a ještě jich pár brzy bude...
Dixik2
Děkuji.
petrumr
Dixik2
Rolný to měl s hanzalíkem.Dobrovského neznám.V roce 2004 mu prodal podíl a má tam od té doby syny.
petrumr