Ekonomika
petrumr
komoho, já se nebaví s komoho >😁
Gilgit
Co to je "komoha" nebo "komoho"? Bohuzel neovládám cikánstinu kterou pouzíváte v ghettu tak prosím o preklad do cestiny.
petrumr
komoušhomouš >😁
Gilgit
Na obyvatele ghetta a zároven obdivovatele nacismu jsi docela zajímavý exemplár.
Ještě by to chtělo uzavřít továrny v EU. Ty jejich pseudo auta nám tu chybět rozhodně nebudou :-!
PSA :no:
PSA :no:
petrumr
nemáš pravdu, zůstal by psa v turecku a tam vyrábí podle asijské normy a ta není pro fajnšmekry v evropě. :-!
Ides proti sebe, mal by si na vrakovisku viac vrakov, možno by ti potom zamestnavatel vzal uvazok psa (nemusel by si štěkat, keď chodis popri plote) a možno by si dostal z ghetta pomocníka (marosa, ktorého volaju superman, lebo keď je naliaty lieta), ktorý by ta volal "vedúci". Na Slovensku sa vravi: na prácu je nesuci, bude z neho veduci. Budeš uz ako mariachi.
petrumr
tedka tam mám jeden- mondeo >😁 Z ghetta dává lidi na výpomoc pracák nebo soud, ale já to nerozlišuji. Ted vozím slováky na zájezd do dánska- podporová turistika. :-!
>😁, ja každý pokus o srandu ocenujem.
petrumr
Napiš klidně soukromou zprávu co si myslíš o té srandě. Vyjíždíme každý první čtvrtek ráno směr dánsko. Dojedeme tam v pátek večer, zažádají o azylový pobyt, otevřeno aprobační středisko je až v pondělí a tudíž dostanou podporu. V sobotu odjíždíme na večer zpět.
Ze 17 příspěvků v diskusi mám 12 skrytých, protože jsou od primitivů které jsem si pro jejich úroveň dávno dal na hatelist. Úroveň diskusí tady je fakt tristní 😒
Tak to prichadzas o kopec srandy >😁
Gilgit
Je zajímavé jak "e😜ert" Stejsn prispel kvalitním príspevkem ke zkvalitnení diskuse. V podstate si ho clovek musí dát na hatelist protoze prispívá k tristní úrovni diskusí. >😁
Jinak já si rád vecne podiskutuji o ruském automobilovém prumyslu a trhu, ale není s kým. Nikdo z autoru príspevku v této diskusi krome mne toho není schopen a to samé platí pro vetsinu diskutéru na AutoBlesku.cz. Má poslední nadeje byl Stejsn a takhle to dopadlo. >😁 >😁 >😁
Jinak já si rád vecne podiskutuji o ruském automobilovém prumyslu a trhu, ale není s kým. Nikdo z autoru príspevku v této diskusi krome mne toho není schopen a to samé platí pro vetsinu diskutéru na AutoBlesku.cz. Má poslední nadeje byl Stejsn a takhle to dopadlo. >😁 >😁 >😁
😄
Dufam, ze si spravne pochopil, ze teba nemam na mysli, to pan "vajda" sa je schopny postarat dost casto o moj usmev na tvari, ale skor o krutenie hlavou nad jeho vyplodmi... 8-s
Rusky trh moc nepoznam, malinko som mal moznost sa popozastavovat nad UA vozovym parkom ( teda obcas aj konsky-povozovym >😒] ).
btw. - ty nevies ako maju v UA ( a tipujem teda aj RU ) zacat zavadzat tie prisnejsie emisne normy ? Od tohoto roku ma platit Euro 5 - aj vdaka tomu sa tu da kupit vcelku zaujimavy voz z pohladu CR / SR kupca: O III 1.6 MPi 110 PS (Euro5 motor)... 😉
Dufam, ze si spravne pochopil, ze teba nemam na mysli, to pan "vajda" sa je schopny postarat dost casto o moj usmev na tvari, ale skor o krutenie hlavou nad jeho vyplodmi... 8-s
Rusky trh moc nepoznam, malinko som mal moznost sa popozastavovat nad UA vozovym parkom ( teda obcas aj konsky-povozovym >😒] ).
btw. - ty nevies ako maju v UA ( a tipujem teda aj RU ) zacat zavadzat tie prisnejsie emisne normy ? Od tohoto roku ma platit Euro 5 - aj vdaka tomu sa tu da kupit vcelku zaujimavy voz z pohladu CR / SR kupca: O III 1.6 MPi 110 PS (Euro5 motor)... 😉
Jeste ze nejsi pilot. >😁 >😁 >😁
Pokud tvrdís ze v príspevku petrumra je neco v cem "má do jistý míry pravdu" tak nutne potrebujes vysetrení psychiatra, V celém príspevku totiz nic takového není,
A to ze tady pozitivne komentujes zvratky cloveka který kazdého kdo s ním nesouhlasí oznacuje za komunistu a sám se tady nekoiikrát oznacil za obdivovatele nacismu a NSDAP, to uz jenom dokresluje celkový obraz který si clovek muze udelat o tvé osobe.
Opet dukaz toho ze komunikace s tebou nemá smysl. Bohuzel. Svoje slinty samozrejme muzes psát dál, ale od ted fakt (nebo jak petrumr píse "fakty") nebudu na ty nesmysly reagovat.