lebo podla fotiek aj videa mi to pride, ze MB nejak nevie, kam posunut dizajn dalej. Sucasna E je opotori tomu uplne inde. Odelene predne svetla patria k MB, ale toto vyzera jak z GS, ten C trlpik je vazne strany, zadne svetla divne, prelis na zadno blastniku vyzera az zarazajuco zle... Interier nejak moc daleko od C a uz vobec nie GLK na pohlad nema...
Spy Photos E Coupe sa mi ale pacia nesmierne, tam ten zadny prelis bez zadnych dveri vyzera naramne. Koniec koncov MB vzdy vedel COUPE. Stare CLK nebolo zle (E coupe je jeho neriamy nastupca ale vo vyssej triede), sucasne CL je absolutne uzasne :yes: :yes:
Hammunasakra
0
Ba-ba ba-bo - souhlasím, že současné CL je "skvělé" auto (doporučuji verzi 63 AMG - ta je "takakorát" - úplně "na vše") 😉
0
ja som skromny, mne by stacilo aj CL 5000 😄 😄 :-!
GTI
0
Ano... krásné.
P.S. Že ale škodováci věděli jak aktualizovat přední světla na OCTAVII, co. Jo, kdo umí, ten prodává...
BRAVO Mercedes-Benz.
0
Škoda že škodováci neumí totéž i s motory. Kdejaké Punto, Thalia a Getz tak s lehkostí nohy na plynu ukazují Fabiím a Polům jen a pouze zadní světla >😒]
Spy Photos E Coupe sa mi ale pacia nesmierne, tam ten zadny prelis bez zadnych dveri vyzera naramne. Koniec koncov MB vzdy vedel COUPE. Stare CLK nebolo zle (E coupe je jeho neriamy nastupca ale vo vyssej triede), sucasne CL je absolutne uzasne :yes: :yes: