Design
[odkaz]
vs.
[odkaz]
:-!
vs.
[odkaz]
:-!
Člověče, nenávist a zloba není argument to je spíš méněcennost ducha.
Tvar světel, masky, linie kapoty, umístění zpětných zrcátek ...... ani se mi nechce pokračovat.
Já to považuji za krásný koncept s množstvím vychytávek - budiž se nějakých v budoucnu dočkáme.
Jo a kup si něco dobrého na zub, třeba tě to přejde.
Tvar světel, masky, linie kapoty, umístění zpětných zrcátek ...... ani se mi nechce pokračovat.
Já to považuji za krásný koncept s množstvím vychytávek - budiž se nějakých v budoucnu dočkáme.
Jo a kup si něco dobrého na zub, třeba tě to přejde.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Googlit má dva nicky?
A neboj, zase tak horké to není, podsouváš mi něco, co tam není.. 😉
A neboj, zase tak horké to není, podsouváš mi něco, co tam není.. 😉
Gilgit
Dobře neříkal bych kradli ale inspirovali. V případě K9 tomu nebylo jinak a tahle studie je hezká ale inspirace u BMW se tam nezapře
Po kolikáté ten svůj designový jazyk v poslední době mění? A nikdy nic nevymyslí, jen se vždy snaží chytit trend, který vymyslí a zavede někdo jiný. .... Ok, bral bych to, dělá to spousta jiných, jen bych si potom odpustil ty poučovací kecy v jejich reklamách.
Milý hochu(tedy doufám, že si hoch),
pokud by si se v tom trochu orientoval, tak bys věděl, že P.Schereyer a s ním i jeho ekipa, se k "lásce k BMW" dokonce ofiko hlásí. A že jeho "tygří nos" imituje ledvinky nepochopil jen málokdo.
Tedy vůbec se nedivím, že tam někdo vidí inspiraci interiérem bavoráku - ona tam prostě je(myslím nová Optima).
Zároveň platí, že PS díky svým nápadům v základních liniích/trendech(audi TT, soul, sportage, koncept GT ....) je dnes již to co se nazývá Trendsetter.
Tedy někdo u koho se další inspirují.
Prosím nemíchat design s prodejní politikou a marketingem. Chápu, že te žere Vošický, ale myslím, že PS ani neví, že existuje. 😄
pokud by si se v tom trochu orientoval, tak bys věděl, že P.Schereyer a s ním i jeho ekipa, se k "lásce k BMW" dokonce ofiko hlásí. A že jeho "tygří nos" imituje ledvinky nepochopil jen málokdo.
Tedy vůbec se nedivím, že tam někdo vidí inspiraci interiérem bavoráku - ona tam prostě je(myslím nová Optima).
Zároveň platí, že PS díky svým nápadům v základních liniích/trendech(audi TT, soul, sportage, koncept GT ....) je dnes již to co se nazývá Trendsetter.
Tedy někdo u koho se další inspirují.
Prosím nemíchat design s prodejní politikou a marketingem. Chápu, že te žere Vošický, ale myslím, že PS ani neví, že existuje. 😄
Spíš tě asi trochu žeru já, když jsme suše konstatoval že "kradou" designové nápady /ať ohlášeně, nebo ne/, jinak by jsi mi hned nepřisuzoval zlobu a nenávist, což tam není.Já nezačal v osobní rovině. Vošického, gilgita , nebo vůbec koho /sám se v nich nevyznám/ sem tahat nemusíš, ten se nabalí vždycky sám.
Gilgit
tak ja zas vpredu vidím volvo, keby nemali na maske tie malé zuby a dali tam šikmú paličku.
tie predne partie by sa dali pouzit u novej generacie ceedu.... zvlast maska je vskutku pekne strihnuta..... tento novy hranatejsi look by novej generacii ceedu mohol pasovat :yes:
Tak toto sa naozaj podarilo. Musím uznať, veľmi pekný koncept. Výnimočne v ňom ani nevidím inšpiráciu inými značkami. :yes:
Proč pak však vypadají seriový auta tak jako nová Optima se asi nedozvíme. 😄