Ekonomika
Tak kdo kupuje? Priznejte se - pochlubte se 😉
Myslím, že CTR jsem si užil dosyta. Čekám, jestli sem Honda pošle S1000. 😄 :yes: Pokud ne, pořídím jeté CR-Z, trošku se mi změnily priority, už nemusím být nejrychlejší. 😉
Takze te nova era s nejlepsimi turbomotory ve vesmiru nelaka?
A vsiml sis, ze existuji i jine znacky, nez Honda?
A vsiml sis, ze existuji i jine znacky, nez Honda?
Všiml, už jsem vlastnil více různých aut, i když aktuálně máme dvě háčka, ale už se roky pohybuji v rámci japonské produkce a přes to nejede vlak. Bohužel není v malých autech z čeho vybírat, akorát Swift Sport a maďarskou loterii hrát odmítám.
Mimochodem S1000 jeden ten nejlepší turbomotor ve vesmíru mít bude. 😄
Mimochodem S1000 jeden ten nejlepší turbomotor ve vesmíru mít bude. 😄
S1000 mi dava vetsi smysl, nez to CR-Z.
To mě taky, ale zatím je to "auto na střeše", jestli znáš ten fór. >😒]
Jasne.
A k te madarske loterii: Znam jednoho, kterej ma druheho SSS, na prvnim nalital skoro dve kila, na tom druhem zatim asi padesat tisic a jedina zavada - rucka. Jinak nic. Nehodlam to zobecnovat na vsechny ostatni SSS, ale vzhledem k celkove jednoduchosti toho auta bych se ho vylozene nebal.
A k te madarske loterii: Znam jednoho, kterej ma druheho SSS, na prvnim nalital skoro dve kila, na tom druhem zatim asi padesat tisic a jedina zavada - rucka. Jinak nic. Nehodlam to zobecnovat na vsechny ostatni SSS, ale vzhledem k celkove jednoduchosti toho auta bych se ho vylozene nebal.
BTW namatkou jeden ze skutecnych dukazu o udajne nespolehlivosti Suzuki Swift: [odkaz]
To je dobrá zpráva, 18ti letý synovec si zrovna tento týden jeden SSS (bílá perleť, 5dv.) koupil, jako svoje první (vlastní nové) auto.
Tak to gratuluji k vyborne volbe. I k vysi kapesneho >😁
Ses nepochlubil. 😉 Hergot, na 18 je to SSSlušnej začátek a rozhodně "řidičova volba". :yes: Za ty peníze si už mohl třeba vybrat kompakt se svatozáří >😒] nebo něco opravdu velkého po šetrném důchodci. Dobře, že to neudělal. Bílá perleť super, sám bych ho hned bral, kdyby se mi jaksi hodil do portfolia. 😉 [odkaz]
Ty jo, to je ale hustokrutej tuning, jak to ma ten cumak k zemi, to musim taky mit! >😁
Já mám tím směrem namířeno, protože nová ITR asi v dohledné době nebude. ALE. Zajímá mě i Focus RS. Co myslíte? :-!
I když s těmi auty ještě nikdo nejel, už teď je jasné, že charakterově budou hodně odlišná. FRS je 4x4 dokonce s možností nastavit preferenci pohonu zadní nápravy, zatímco Type R je klasická předokolka se samosvorem. Co k tomu více dodat... to je volba mezi hruškama a jabkama...
Já osobně bych se u FRS bál potenciálně vysoké hmotnosti, která může docela zkazit jeho chování v zatáčkách a mít i vliv na spotřebu.
U Civicu zase potenciálně hodně tvrdého naladění, které může komplikovat běžnou využitelnost. Ale jsou to jen subjektivní dojmy.
Já osobně bych se u FRS bál potenciálně vysoké hmotnosti, která může docela zkazit jeho chování v zatáčkách a mít i vliv na spotřebu.
U Civicu zase potenciálně hodně tvrdého naladění, které může komplikovat běžnou využitelnost. Ale jsou to jen subjektivní dojmy.
No, co se mě týče, tak já to tak nevidím. Určitě ten rozdíl tak dramatický nebude. Možná na okruhu nebo "na hraně", ale ne v normálním provozu. Ano, já vím toto nejsou auta do normálního provozu. Ale pro mě jsou. Proto zvítězí to auto, ve kterém se budu cítit dobře jak ve městě tak i mimo město. Ale nedivil bych se, kdyby CTR bylo nastavené moc tvrdě pro moje plotýnky. Tato nová CTR má ale adaptivní podvozek. Hmotnost u Focusu je OK. Jezdil jsem s MPSou a ta byla také kolem 1450kg. Těžší auto se při dálničních rychlostech cítí bezpečněji. Spotřebu neřeším.
Vše ohledně FRS je momentálně teoretizování 😄
Pokud bych teoretizoval, tak Golf R má necelých 1,5tuny, WRX Sti má 1.575kg a na chování v zatáčkách si u Subaru moc lidi nestěžují...ale je jasné, že pokud Ford přežene váhu, tak to ku prospěchu věci nebude (předchozí generace měla cca 1470kg)...samozřejmě, že Ford půjde na 4kolku jinak, než Subo, pořád přemýšlím, s kým se vlastně bude poměřovat...Golf R? Možná...Subo?
Troufám si říct, že ta inteligentní 4kolka, pokud bude fungovat tak, jak jí prezentují, bude v zatáčkách zdatně maskovat váhu.
Pokud bych teoretizoval, tak Golf R má necelých 1,5tuny, WRX Sti má 1.575kg a na chování v zatáčkách si u Subaru moc lidi nestěžují...ale je jasné, že pokud Ford přežene váhu, tak to ku prospěchu věci nebude (předchozí generace měla cca 1470kg)...samozřejmě, že Ford půjde na 4kolku jinak, než Subo, pořád přemýšlím, s kým se vlastně bude poměřovat...Golf R? Možná...Subo?
Troufám si říct, že ta inteligentní 4kolka, pokud bude fungovat tak, jak jí prezentují, bude v zatáčkách zdatně maskovat váhu.
Jestliže předešlá generace FFRS tipla 1470kg, tak tahle nová vzhledem k tomu že má 4x4 systém, by měla být o pěkných pár kg těžší a těch 1575kg, které nosí STi není mimo hru... :-!
Ale minulý FoRS měl těžší starší přepracovaný R5T od Volva.
Přesto bude určitě těžší, než G7R...
Přesto bude určitě těžší, než G7R...
To je pravda. Kastla je o dost větší. Jo a taky jsem zapomněl na ten 5ti hrnek. EcoBoost motor by měl být logicky lehčí. Nevím kdo byl s tím pětiválcem první, ale Audi s ním blbne už pěkně dlouho. Má to být podle všeho moc "šikovný" motor. Bohužel jsem neměl tu čest se s žádným pětiválcem "seznámit" osobně.
Už se těším na testy, BMW se dvoulitrové turbo moc nepovedlo (asi jim nejdou tak malé objemy😄, takže zatím snad u všech testérů vyhrává 2.0 TSI. Honda motory umí velmi dobře, očekávání jsou tedy velká...
Z ceho soudis, ze se BMW dvoulitrove turbo nepovedlo?
Pouze z testů, které jsem k modelům s tímhle motorem četl. Pokud si dobře pamatuju, ve srovnání s tsi se kritika týkala hlavně spotřeby při zátěži, ale i charakteru...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tak Autoforum... věční kritici všeho nového od BMW a dalších + bulvár z nich se stal atd., nicméně opravdu ty čtyřválce jsou nijaké. Dobrý je, že si koupíš krabičku za pár šupů a hnedle máš poníky navíc, rychle a jednoduše.
Je fakt, že z toho motoru (samozřejmě na poměry R4) nejsou hotoví ani v EVO, SPEED, TG apod., přičemž netvrdí, že by byl vyloženě špatný apod., spíš "nijaký" jak sám píšeš. Naproti tomu třeba R4 v G7R vyloženě chválí, stejně jako G7R jako celek, viz znovu i aktuální EVO, kde je (mimo jiné) 10 (dle redakce) nejlepších kandidátů na auto roku 2015, včetně jejich konečného pořadí, které vzniklo součtem bodů pěti redaktorů, jednoho testovacího jezdce a jednoho závodníka (vítěz letošní dvanáctihodinovky na Sebringu).
1. Ferrari 458 Speciale (70 b.)
2. F-Type R Coupé (55 b.)
3. Cayman GTS (51 b.)
4. Golf R (45 b.)
5. MRS 275 T-R (42 b.)
6. BMW i8 (38 b.)
7. McL 650S (34 b.)
8. AM Vanquish (29 b.)
9. BMW M3 (11 b.)
10. Audi S1 (10 b.)
Minimální možný bodový zisk je 7 bodů, maximální možný 70 bodů..
A tady je překvapivá citace z EVO ke srovnání G7R a WRX STi😒br /> "Ještě nedávno byla představa souboje Golfu se Subaru WRX STi trochu komická, přesto jsme před (srovnávacím) testem měli strach o japonský vůz, a zcela oprávněně. Nové STi sice má pevnější karoserii, strmější řízení a tužší podvozek, ale od slavných let Imprezy se toho příliš nezměnilo. Golf R je proti tomu jednoznačně výsledkem velmi dlouhých dnů, které několik chytrých hlav věnovalo úkolu s velice štědrým rozpočtem. A zůstaly zachovány všechny tradiční hodnoty Golfu - nádherné provedení a zpracování, nenápadný vzhled, uklidňující pocit pevnosti - ale byl přimíchán spalující výkon, obrovské zásoby přilnavosti a nečekaně podmanivý charakter.
Legendární Impreza již padla Volkswagenu za oběť - kdo bude další?"
1. Ferrari 458 Speciale (70 b.)
2. F-Type R Coupé (55 b.)
3. Cayman GTS (51 b.)
4. Golf R (45 b.)
5. MRS 275 T-R (42 b.)
6. BMW i8 (38 b.)
7. McL 650S (34 b.)
8. AM Vanquish (29 b.)
9. BMW M3 (11 b.)
10. Audi S1 (10 b.)
Minimální možný bodový zisk je 7 bodů, maximální možný 70 bodů..
A tady je překvapivá citace z EVO ke srovnání G7R a WRX STi😒br /> "Ještě nedávno byla představa souboje Golfu se Subaru WRX STi trochu komická, přesto jsme před (srovnávacím) testem měli strach o japonský vůz, a zcela oprávněně. Nové STi sice má pevnější karoserii, strmější řízení a tužší podvozek, ale od slavných let Imprezy se toho příliš nezměnilo. Golf R je proti tomu jednoznačně výsledkem velmi dlouhých dnů, které několik chytrých hlav věnovalo úkolu s velice štědrým rozpočtem. A zůstaly zachovány všechny tradiční hodnoty Golfu - nádherné provedení a zpracování, nenápadný vzhled, uklidňující pocit pevnosti - ale byl přimíchán spalující výkon, obrovské zásoby přilnavosti a nečekaně podmanivý charakter.
Legendární Impreza již padla Volkswagenu za oběť - kdo bude další?"
Z toho závěru nelze moc vyčíst proč STI s eRkem v testu prohrálo. Protože je STI už pěkných pár let pořád stejně dobré. Nebo proto, že má Golf lepší zpracování, nenápadný vzhled a uklidňující pocit pevnosti? 😄
Je pravda, že v srovnávácích testech vyhrává eRko, ale především díky lepšímu zpracování, lepší uživatelské přívětivosti a jiných subjektivních pocitů. Tyto argumenty nikomu neberu, ale řídil bych se jimi u klasických HH typu GTI, ST atd. U těchto ostřejších aut jdou trochu stranou.
Rychlostně STI za eRkem nijak neztrácí (pokud jsou srovnávány manuály), ba naopak😒br /> [odkaz]
Ikdyž budu mít tedy při výběru jiné favority a eRko je ze hry vyřazeno už dopředu, nezbývá mi tedy než ten "zázrak" od VW vyzkoušet. Protože snad všechny testy ho vychvalují do nebes, zatímco v rychlostech (dosažených časech) na okruzích je spíš podprůměrné, což je zvláštní.
Je pravda, že v srovnávácích testech vyhrává eRko, ale především díky lepšímu zpracování, lepší uživatelské přívětivosti a jiných subjektivních pocitů. Tyto argumenty nikomu neberu, ale řídil bych se jimi u klasických HH typu GTI, ST atd. U těchto ostřejších aut jdou trochu stranou.
Rychlostně STI za eRkem nijak neztrácí (pokud jsou srovnávány manuály), ba naopak😒br /> [odkaz]
Ikdyž budu mít tedy při výběru jiné favority a eRko je ze hry vyřazeno už dopředu, nezbývá mi tedy než ten "zázrak" od VW vyzkoušet. Protože snad všechny testy ho vychvalují do nebes, zatímco v rychlostech (dosažených časech) na okruzích je spíš podprůměrné, což je zvláštní.
Mě to taky svým způsobem překvapilo (i když asi ne tak nepříjemně, jako tebe >😒] 😉 ), ale on ani ten výběr nejlepšího auta roku (z deseti nominovaných) nebyl o absolutní rychlosti a testeři se prakticky obešli bez stopek. Prostě vzali deset aut na různé (pokud možno spíš prázdné) cesty a střídali se za jejich volanty.
Ono obecně, rychlejší automaticky neznamená lepší. Určitě jsou lidi, kteří by dali přednost STi, stejně jako jsou lidi, kteří by dali přednost eRku, záleží na preferencích, ale i "zvyku". Nejde ani tak o vítězství/prohru ve vzájemném duelu jako spíš o fakt, že se GR zjevně mezigeneračně výrazně posunul dopředu.
Ono obecně, rychlejší automaticky neznamená lepší. Určitě jsou lidi, kteří by dali přednost STi, stejně jako jsou lidi, kteří by dali přednost eRku, záleží na preferencích, ale i "zvyku". Nejde ani tak o vítězství/prohru ve vzájemném duelu jako spíš o fakt, že se GR zjevně mezigeneračně výrazně posunul dopředu.
Mě to ani moc nepřepkvapilo. Spíš mě překvapilo to, že jsou z toho všichni ostatní překvapení 😄 Pokud se bude hodnotit celková komplexnost auta, tak STI v testu prohraje snad se všemi novými konkurenty po odchodu Eva a kdo někdy jel s STI, tak by ho to nemělo ani překvapit. Pokud by eRko STI takto deklasovalo jen z pohledu jízních vlastností (nejen co se komfortu týče, ale i rychlosti, zábavnosti), tak to bych potom překvapenej byl.
Ano, být rychlejší neznamená automaticky být lepší. Zajeté časy jsou většině majitelů těchto aut stejně k ničemu, ale dal jsem je sem jako "argument" k některým verdiktům v testech, kde STI prohrálo na plné čáře atd.
S poslední větou a hlavně tím posunem souhlas. Možná proto jsou testeři z eRka tak vyplesklý, protože od VW nic takového nečekali 😄
Ano, být rychlejší neznamená automaticky být lepší. Zajeté časy jsou většině majitelů těchto aut stejně k ničemu, ale dal jsem je sem jako "argument" k některým verdiktům v testech, kde STI prohrálo na plné čáře atd.
S poslední větou a hlavně tím posunem souhlas. Možná proto jsou testeři z eRka tak vyplesklý, protože od VW nic takového nečekali 😄
Jasně, že je to hodnoceno celkově, proto se STi do první desítky ani nenominovalo, zatímco GR skončil čtvrtý!, což je v této konkurenci umístění z říše snů, když např. M3 skončila až 9., a to jen těsně přeskočila Audi S1 na 10. místě. Přitom třeba na posledních dvou místech TOP10 se shodlo všech 7 porotců, stejně jako na místě prvním.
Golf R snad ani nemá být za každou cenu rychlý. Jde o to, že kromě tradičních kvalit nabízí i nečekané množství zábavy. Slovy Jana Nerudy, "kdo chvíli stál, už stojí opodál." Tedy zatímco se STI moc neposunulo, Golf udělal mílové kroky a překonal ho (v jejich očích).
Je otázkou, kam dál by se mělo STI posunout. Evidentně není tak komplexně zaměřený jako eRko a myslím, že u Subaru ani nechtějí z STI udělat Šebrleho v nejlepších letech, ale třeba např. Bolta nebo Lavillenieho 😄
Neřekl bych, že to míří na (ne)komplexnost STI. Spíš na to, že Golf udělal velký krok v zábavnosti a "charakteru" kupředu a STI se moc nezměnilo. Přitom si zachoval tradiční kvality (tedy tu komplexnost). Neberu to jako kritiku, jako spíš popis situace. STI pořád vnímám jinak a jsou věci, které s Golfem neudělám.
Profesionální sport jde z velké části mimo mne, tyhle reference mi tedy unikají. 😉
Profesionální sport jde z velké části mimo mne, tyhle reference mi tedy unikají. 😉
Motor v G7R, pripadne G7GTI bych s 2,0 Turbo od BMW moc nestavel vedle sebe.
je treba brat v uvahu, ze zatimco motorizace x20/x28 jsou v podstate zakladem, ci stredem nabidky od BMW (tedy minimalne v klasickych radach 3/5), tak 2,0TSI pro Golf je motorizaci v podstate vrcholnou, at uz pro GTI, nebo pro R.
Podle mne je jen otazkou casu, kdy BMW killne radovou sestku v podstate uplne a necha ji jen do absolutnich vrcholu a vsude jinde ji nahradi lehkym 2,0turbo, z toho mmotoru se da dostat klidne cokoliv do cca 350 koni a zakaznikum to okecat tim, ze klasicke ulozeni preje spise kratkemu R4t, nez predlouhemu a tezsimu R6... Vsak pockejme na FL trojky, tam to bude hned jasnejsi.
je treba brat v uvahu, ze zatimco motorizace x20/x28 jsou v podstate zakladem, ci stredem nabidky od BMW (tedy minimalne v klasickych radach 3/5), tak 2,0TSI pro Golf je motorizaci v podstate vrcholnou, at uz pro GTI, nebo pro R.
Podle mne je jen otazkou casu, kdy BMW killne radovou sestku v podstate uplne a necha ji jen do absolutnich vrcholu a vsude jinde ji nahradi lehkym 2,0turbo, z toho mmotoru se da dostat klidne cokoliv do cca 350 koni a zakaznikum to okecat tim, ze klasicke ulozeni preje spise kratkemu R4t, nez predlouhemu a tezsimu R6... Vsak pockejme na FL trojky, tam to bude hned jasnejsi.
U Audi tenhle motor také slouží jako běžná motorizace a ladí ho myslím na 165 a 185 kW. V GTI i v předchozích dvou generacích bylo "civilní" naladění (obyčejné sériové), ne nějaké ostré. A teď strčili 206 kW verzi do obyčejného (= žádné R/ RS) Passatu a Superbu.
Obecně vzato, čím vyšší litrový výkon, tím problematičtější je motor odladit tak, aby byl příjemný na běžnou jízdu. Pokud je i 221/ 228 kW verze "civilní," je to rozhodně úspěch.
Obecně vzato, čím vyšší litrový výkon, tím problematičtější je motor odladit tak, aby byl příjemný na běžnou jízdu. Pokud je i 221/ 228 kW verze "civilní," je to rozhodně úspěch.
Honda si asi řekla, že čím déle nechala fanoušky (protože toto je auto pro fanoušky) čekat, tím víc je zkasíruje. Momentálně je v daném segmentu takřka nejdražší (Cupra, Golf R, ale to je 4kolka, Megane RS, Astra OPC, cokoli pod 250PS nemá cenu uvádět) trochu mne mate, jestli se právě teď vytváří nový subsegment Ultra hot hatch, jakýsi pomyslný klub 300, nebo jestli se jen parametry posouvají o výrazný kus dál a nový subsegment vytvoří až Focus RS ve 4kolce, který bude mít za konkurenta vlastně spíš Subaru WRX STI než výše uvedené. Cenová strategie je pro začátek zvolená chytře...bude to na našich silnicích výjimečný úkaz a jsem moc zvědavý na recenze.
Základní cena poměrně optimistická na japonce v Evropě. To člověk u nás potká asi sporadicky. Jsem zvědavý na testy a zahraniční srovnávačky.
P.S. Bavím se nad tím, jak někteří pseudo petrolheadi srovnávají kvalitu auta na denní použití podle upravených speciálů a jejich časů na Severní smyčce. 😄
P.S. Bavím se nad tím, jak někteří pseudo petrolheadi srovnávají kvalitu auta na denní použití podle upravených speciálů a jejich časů na Severní smyčce. 😄
ešte sa tu nezvrtla debata multilink vs vlečka.Čo má asi CTR? (mne to je v podstate jedno,ale u iných značiek to vadí)
Nebudu se s tebou hadat, tobe by prisla jakakoliv cena OK, za sebe rikam, ze je to na horni hranici akceptovatelnosti, nebot konkurence nabizi ne moc slabsi a realne ne moc pomalejsi vozy (zde vychazim z realnych casu u konkurence a naslibovaneho, ale nikdy neprokazaneho casu Hondy) za podstatne nizsi cenu - aspon tedy v zakladu. Je mozne, ze po dovybaveni by na tom byli zhruba stejne.
Proc tu davas ceny nejakych ultrahardcore edici?
Normalni Cupra ma 280 koni a zaklad je pod 700 tisic, Megane RS je starsi kousek, nebudu ho pocitat a treba Astra OPC je taky pod 700. A vsechny budou srovnatelne rychle, jako CTR. Pokud se hodlas pretahovat jen a pouze o cas na Ringu, kde se Civic zatim oficialne nepredvedl (a osobne bych se moc divil, kdyby nebyl nejrychlejsi, s 310 konmi by to asi bylo tezke fiasko), tak rozdil do deseti sekund na tech dvaceti kilometrech znamena porad plne srovnatelna auta.
BTW.: Hod mi sem odkaz na ty ceny MRS 275 Trophy R v te Nordschleife specifikaci a Cupry Sub8, prosim.
Možná nejsi lhář, jen mimoň. 8-s
Než mě zase nas.... >😁
A pod Civivcem koncept zadne nesmysly nepisu, to, ze ty a jini hondari vidite v tom zelenem monstru nejaky designovy posun, neni muj problem.
A vubec - bud rad, ze tu do sebe muzem rejpat, jsou weby, kde se nic podobnyho napsat neda...
Jednou už jsem téměř ekvivalent této částky (s ohledem na inflaci) v roce 2002 dal a neřešil jsem 4x4 nebo RWD. Dnes už bych nedal, ale jsou jiní, co dají a těžké AWD nebo záludné RWD řešit nebudou. Plivat na CTR jedovaté sliny mi nepřijde férové.
Pisu, ze cena je dost vysoka, nebot konkurence, ktera nabizi v realu porovnatelne rychle vozy, je nabizi levneji.
Na tom neni nic jedovateho, ani to neni zadna odbocka - znovu pisu, ze to, zes nepochopil, o cem pisu, neni moje chyba. Nehledej v tom zaludnosti, klidne jsem mohl pouzit treba zrychleni na kilo.
Pokud je AWD těžké a RWD záludné, pak musí být (podobně negativní logikou) FWD "nezábavné"!
... ale jakmile se objeví diskuze o HH jako tady, řeší se časy na okruzích. Možná jsem paranoidní, ale přesně tohle bych řešil u auta, které by mě jinak neoslovilo.
Ta Polished Metal bude asi tahle😒br /> [odkaz]