Novinky
Krásný autíčko.... v interiéru i exteriéru vidím spoustu prvků, půjčených od BMW, ale rozhodně to není naškodu... spíš naopak. S R6 motorem by to bylo best of >😁
Bezesporu designová zvláštnost... jsem stařec a chvíli mi bude trvat, než si na design zvyknu... ale s tím motorem R6... >😁 hehe, to už by se Mazda možná zrovna mohla prezentovat jako novinka v leteckém průmyslu...
... být mladší a nemít strach z revma, určitě bych o této štičce (hezky jsi to popsal) uvažoval.. no tak počkám, až mi vyroste synátor a potom mu to pro sebe koupím...
... být mladší a nemít strach z revma, určitě bych o této štičce (hezky jsi to popsal) uvažoval.. no tak počkám, až mi vyroste synátor a potom mu to pro sebe koupím...
slabší článek, ok stalo se, ale to není redaktor, který by mx5 nerozuměl a nezajímala ho. Buďme velkorysí.
O vaše místo zřejmě není vůbec žádný zájem, jinak byste tam přece (s tímto vašim tradičním přístupem) nemohl tak dlouho vydržet... :no:
Pokud máte podrobnější informace, podělte se, určitě se k MX-5 rád vrátím.
Tak tomu říkám fundovaná odpověď na odpovídající úrovni, typická "foktovina".
Zajímalo by mě, co na takovou komunikaci s uživateli řekne pan šéfredaktor.
Zvláštní, že autoři buranských příspěvků se nejvíce dožadují omluv...
Pokud je toto chování pro vás normou, pro mne opravdu ne.
A jestli tenhle přístup považuješ za zcela normální, tak tu s tebou (v tomto ohledu) opravdu nemám o čem diskutovat.
Normální člověk se nejen automaticky omluví za svou chybu, ale ještě poděkuje za upozornění na ni, a když to tu umí třeba relativní nováček Ondřej Chamila, proč by se to za tu dlouhou dobu tady nemohl konečně naučit i Michal Fokt, který místo toho raději šermuje narážkami o buranských příspěvcích???
Vlastně jo, vidíš, to mě nenapadlo... 😉
Skoda, ze se tu diskutuje timhle stylem. Myslel jsem, ze tu jde predevsim o auta a ne o leceni komplexu.
Můžeš napsat, kde si z té Provocateurovy reakce vyčetl léčení komplexu?
Nějakou formou komplexu zavání spíš tvá potrefeně nezvládnutá reakce, bez schopnosti přirozeného nadhledu. 😉
2. V tvém případě nejde jen o fotosoutěž, to byl jen příklad.
Nikdo se k vám tady nechoval ani jako k onuci, ani jako k pucfleku, i když vaše reakce/chování by si to svým způsobem zasloužilo.
Ovšem evidentně má tohle smysl případně řešit jen s vašim nadřízeným.
P.S. Mimochodem, dle vaší "argumentace" vám nedošlo ani to, že se tu řeší nová g. MX-5, kterou asi těžko aktuálně vlastníte, nehledě na to, že něco vlastnit, ještě zdaleka neznamená o tom "všechno" vědět.
Ani Press release neumí najít a přečíst.