Novinky
Měli by jít ještě víš ...Vždyť amatéři ten výkon naladí u 20 let starý káry o objemu 2,2 .....
To sice ano /rallye atd/ ale taky mění motor dvakrát za sezónu😊
Ta zpráva není kompletní, na konkurenčním webu spali, že motor už v současné podobě je na svém maximu, víc už menší turbodmychadlo nezvládne. Audi tedy musí použít větší turbo, ale změní to charakter (reakce na plyn a turbodíra) a bude to vyžadovat dost úprav, aby mněl motor uspokojivý průběh, dokázal vylepšením předčit předchozí verzi a mněl taky životnost.
Ono to není o tom.. narveme tam větší turbo aby tam bylo víc koní a táhlo to wodspoda 😉
Vice je zde: [odkaz]
Ono to není o tom.. narveme tam větší turbo aby tam bylo víc koní a táhlo to wodspoda 😉
Vice je zde: [odkaz]
Vzhledem k tomu, ze minule TT RS bylo hojne vyhledavanym vozem ze strany tuneru, kdy vehlasni nemecti i americti upravci nabizeli jen upravou ridici jednotky narust vykonu na cca 420 koni bez, alespon dosud se tak zda, negativnich dopadu na spolehlivost, bral bych dany clanek dost s rezervou. 😄
Otázkou je, co je spolehlivost pro tunera a co pro automobilku?....proč by audi cpalo do auto draží a větší turbo a investovalo do úpravy motoru, když by mohlo ušetřit a jen to načipovat? 😄
Protoze Audi nezajima jen samotny vykon, ale i uzivatelska privetivost a zachovani urcite rezervy pro pripadnou reakci na konkurencni produkty. Navic tech 420 koni by se v technicke specifikaci pri jejich stavajici metodice zajiste neobjevilo (u minule generace TT RS uvadeli vykon 340 koni, ac realne bylo vicero exemplarum namereno vzdy kolem 370 koni a 500 Nm). Ostatne co ten motor dokaze, prezentovalo Audi ve studii Clubsport, kdy jen jine turbo s plnicim tlakem vyssim jen o 0,2 bar a jiny chladic vzduchu stacilo k vykonu 525 koni. Takze tech 400 koni bych jako problem vubec nevidel.
Ale i tak by se mi víc líbil Nissan 370z popřípadě jeho Nismo verze. Audi dělá hezký auta ale připadá mi že si je kupujou spíš namachrovaný frajírci a to mi tu značku protiví :no:
To nelze takhle paušalizovat, vola potkáš jak v audi tak v nissanu (a ani to nemusí být 370z).
Tak zrovna v audi TT kolem sebe potkavam nejcasteji damy kolem padesatky, pripadne muzskou obdobu. Potkat v TT mladsi rocnik je docela raritni jev, ja mam pocit ze mladosi a namachrovani frajirci chces li TT sedlaji az jako ojetinu.
U nás určitě, jinak to je auto skutečně pro mladé....
Ziju v Nemecku, mluvim o Nemecku. Auto mozna miri na mlade, ale ja v tom skutecne potkavam spise starsi lidi (zdejsi diskuteri kolem padesatky prominou >😁 ). 😉
A prijde ti to vazne divne? Kdyz pomineme par opravdu bohatych lidi nebo blaznu, co vrazi vsechny finance jen do auta a budeme "resit" klasickou zapadni stredni tridu: mladicek na jine nez ojete sportovni auto nema a TTcko není zrovna sportovni ikonou nebo imageovkou pro mlade. Trochu starsi kluk si poridi kvuli okolnostem spis rodinny automobil, nebo minimalne vicedverovy prakticky HH. Neprakticke skor👋coupe jako 2-3. auto v rodine si pak muze dovolit koupit vetsinou prave az tak muz ve strednim veku. Porsche a "vic" 😄 si pak porizuji skoro sedesatnici.
Mrkni se třeba na výkon aktuální atmo 2.5 SA od Mazdy.
A k čemu by tu pak byla R8?
Koncepty Audi "R4" a pod. mali tiez motor napriec pred zadnou napravou a vdaka "obratenemu Hladexu" by mohli byt tiez 4x4.
Jasne ale je, ze pokial ma byt problem dat normalny V6 dopredu priecne, tak aj vzdau priecne by som zmysel nevidel a urcite by sa nasli majstri, ktori by ho tam dali klasicky pozdlzne.
Celkovo mi prijde smutne, ze o nejakej R3,R4,R5 - ako ich postupom casu oznacovali, je zrazu uplne ticho... ;-\
A to pritom podla 1 kalendara uvadzanych modelov na trh, figurovala R4 na rok 2016... 😐
Tu RS5 s fantastickým motorem si můžeš klidně koupit.