Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
peterle
Nie je to prehnané hovoriť o luxusnej divízii Fordu? Lexus je luxusnou divíziou Toyoty. Ale to sú Lexusy, nie Toyoty Lexus. Sú to svojbytné modely. Toto je len Mondeo s najvyšším stupňom výbavy. Mondeo GLX 😉
když o tom nic nevíš, raději to zkousni a nic nepiš. děláš ze sebe pak zbytečně trotla.
Nesmíme zapomenout, že už je to vlastně skoro tři roky staré auto, nehledě na materiály uvnitř a přešlapy, navlečení do koženky z toho luxus nebude.
Asi tak. Je to v podstate len preoblecena stara konfekcia, vhodna ako fleet.
Uz vidim manazerov na parkovisku pred Lidlom, ako gulaju ocami a porovnavaju si, kto ma aku vybavu. To, ze to ma plaketu Ford, to samozrejme nevidia. 😉
Uz vidim manazerov na parkovisku pred Lidlom, ako gulaju ocami a porovnavaju si, kto ma aku vybavu. To, ze to ma plaketu Ford, to samozrejme nevidia. 😉
AUDIRS6
Ak je ich slogan pravdivy a modely 1 vzhladu pre cely svet maju byt cca +/- rovnake, tak pri troske odvahy by sa aj Europsky zakaznik mohol dockat ...hmm, tazko sa mi to pise...A8-my od Fordu ? >😁 >😁 >😁 >😁
[odkaz]
[odkaz]
btw peugeot 508 posobil prepracovanejsie a luxusnejsie vramci interieru nez Ford a to som hater FR aut takze klobuk dole ....
[odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
otazka mimo temy.......a co vravis na rio sedan.... malo by byt v BA na autosalone ..... viem ze je to mensie auto ako mondeo ale len som chcel vediet ci vyzera tak hrozne ako na fotkach alebo este horsie 😉 .... lebo nazivo to moze byt predsa len fajn.... fotky dost klamu
inak skoda ze o autosalone v BA tu akosi niet nikde na stranke ani clanocku.... alebo som to prehliadol? ;-\