Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VC Bahrajnu F1 2015: Třetí letošní triumf pro Hamiltona, Räikkönen druhý

20 komentářů

CHerokee
Vidíš a já se díval na královnu motorsportu a dneska jsem se dobře bavil. Perfektní trať, hodně předjíždění i na špici. Velmi zajímavý závod!
CHerokee
Mi se líbil Rosberg...dělal závod. 3x Ferarri předjel...technici a stáj mu to moc neulehčili. Za ten závěr pak asi nemohl...
kundalini_it
Souhlas😊 Škoda že Lewisovi neodešly brzdy o kolo dřív,😊 Kimi zas ukázal škarohlídům, že umí pořád létat😊
Anonym
včera rozhodně žádná nuda nebyla, pěkně souboje sváděl Rosberg a Kimi, předjížděli i Grosjean či Maldonado, k tomu jako bonus krásný kouřový efekt od Rikiho v cíli >😁 >😁

Včera rozhodně nuda nebyla, ta byla spíš minule v číně
webpaja
Chlapče, jak mě těší, že F1 nazýváš zrovna ty nezajímavou. Být tomu naopak, bylo by to divný. Na to jak tě nezajímá, dokážeš vytvořit spoustu slintů kolem. 😉
kundalini_it
Myslíš minulý závod MotoGp ala Mareček ujede, dvě předjetí za ním a konec?😁 Tomu se říká nuda chytráku.
CHerokee
Tvůj subjektivní pohled ti neberu. Jen je to jak srovnávat hrušky s jabkama.
flyboyeda
nechápu ty lidi co to sledujou, já bych tam nešel ani kdyby mi za to někdo zaplatil a 2 hodiny na to civět u TV, to mi hlava nebere

za pár 10 let bude F1 minulostí, nová generace na to chodit nebude a už vůbec se na to nebude dívat 2 hodiny u TV

takže pokud nebude F1 atraktivnější, skončí, otázka je kdy
Dinar
měl Kimi taky trochu štěstí. Včera to nuda určitě nebyla. 😄 :yes:
3_diamanty
ham aj kimi :yes:
PinkHead
Mne sa fjednotka pači a nechapem tvoj nazor,ale tomu sa človek musi rozumet aby ocenil jej krasu. a tomu ver že by si išiel keby ti niekto zaplatil.
Anonym
jojo, taky sem mu to přál :yes: :yes:
Jaros71
Myslím , že závod byl na nynější poměry zajímavý , i Vettel se musel snažit na Bottase , Kimi jel suprově.
Mecedes by měl problém , pokud by se jelo o 1-2 kola déle. :yes:
Jen ty motůrky.. 8-s to není F-1 :no:
Anonym
Jasně, ameriky neumí zatáčet.

Pust si pár videí s Corvette, Camarem a Cadillacy na nurburgringu. Pak snad přestaneš plácat ty trapné klišeé, co neplatí už 35 let >😁 >😁

Tyhle káry napráší i dražší evropské produkci na tomto okruhu a to s lehkostí a gracií >😁
Magister
Nevím, zda už je dvojkou nebo na Hamiltona nemá. Nicméně tento závod podlě mě dělal zajímavým v soubojích s rudými vozy.
AUDIRS6
joooo :-!
Chudak, drzim mu palce, mam ale z neho dojem, ze sa moc podriaduje aktualnej filozofii timu. Teda len nic nepokazit a zbierat body, na vitazstva je tu ten druhy... :-!
Pritom filozofia pri vstupe Mercedesu do F1 bola, aby Nemecky pilot vyhral titul v Nemeckom aute... :-!
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
flyboyeda
Velká cena Ameriky byla nudná, přiznávám, ale všechny okruhy v Americe jsou nudné, protože se stavějí na auta co neumí zatáčet, takže je to jenom o síle motoru

třeba taková Valencie, Mugello, Catalunya, to je jiný kafe
flyboyeda
zatím jsem letošní f1 vydržel sledovat 20 minut, tak uvidím jestli dám aspoň 30 minut
flyboyeda
i ten nejnudnější závod Moto Gp je mnohem zábavnější jak ten nejzajmavější závod F1