Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Murano Hybrid nejprve pro Čínu (+video)

12 komentářů

Twingo
Nissan murano je stále hezčí a hezčí (takový roztomilý medvídek panda který papal moc bonbonů a přerostl v muruno) ale je opravdu pěkný snad půjde koupit v ČR
Twingo
Jako zastánce hybridů a elektromobilů bych zavedl že každá značka by mněla nabízet takový model (snad kromě dacie) a jsem rád že značky už začínají mít v portfoliu stále víc těchto vozů.
jen tak dál 😄 😄
jozephko
Mám dojem, že japonci v poslednom čase súťažia o to, kto na trh prinesie väčšiu dizajnovú ohavnosť a zrůdu...
Aký je to rozdiel oproti "nudnému" Volkswagenu. Touran sa predáva od roku 2003. Je to krabica, ktorá má za sebou 2 facelifty. Ale napriek tomu je to najpredávanejšie auto svojho segmentu v Nemecku. To isté platí o VW Transporter. Rovnako Passat nikdy neoplýval dizajnérskou extravaganciou, a napriek tomu, alebo skôr práve kvôli tomu je to zďaleka najúspešnejšie auto svojej triedy. Dtto Golf...
Škoda a v podstate celý koncern VW nemusia vynakladať žiadne veľké úsilie, aby sa udržali na špičke pred konkurenciou. Len sa držať osvedčených a konzervatívnych tvarov... Konkurencia si píli konár pod sebou úplne sama a dobrovoľne...
cudzinec11
Nissan je dizajnovy exot dlhodobo, vyzera to byt ich strategia. Nie su ani konzervativni, ani masovka.

Ze sa vw tak dobre predava v Nemecku je predsa samozrejme, nemci kupuju nemecke alebo nemeckym automobilkam patriace/skoda, seat/ auta, na rozdiel od napr. amikov.

Ten nadcasovy dizajn stal hlavu zopar ludi v audi, vw s ich dizajnom sa predava, ale takmer bez zisku a skoda sa predava dobre napriek dizajnu, kvoli cene.

Zase az take ruzove to nemci nemaju
twistedTSD
Zrovna Murano bych neviděl tak kriticky, je celkem koukatelné a konzervativní šedá myška to konec konců nebyla nikdy...

Mně akorát přijde, že Japonci poslední dobou soutěží o co nejohavnější/nejpodivnější ztvárnění zádě. A že se opravdu činí. Auris, RAV4, Pulsar, CR-V...
pargi
Auris je v pořádku 😄 [odkaz]
twistedTSD
Kombík vypadá o něco lépe, ale....uuh [odkaz] 😲 8-s
pargi
HB doplácí na o 100 mm vyšší nakládací hranu (o 100 mm kratší zadní vrata), tím pádem masivnější nárazník a "erzetu" na něm. Škoda té velké prázdné plochy na zadních dveřích. Ale co, já jsem beztak na kombíky 😄
M1chal
Co se to z Murana stalo? 😒
Twingo
Kdyby všichni prodávali konzervativní vozy tak by na cestách byla hrozná nuda
co kdyby takové Lamborghini dělalo něco jako VW
Je dobře že tu jsou extravagantní auta
4bytelnýkola
:yes:
briza
Tenhle nový prvek v designu různých modelů Nissanu, kdy nejblíže zornému poli jsou výdechy ventilace a obrazovka navigace je nacpaná až pod ně příliš nechápu. ;-\