Bezpečnost
webpaja
7
Holinky jako hodinky, obojí se natahuje 😉 :yes:
Přejít do diskuze
Neházej hrách na zeď, nebude na oběd. 😉 Tohle je marná práce s kupce bazarových vylágrovaných ojetin 😄
ze srdce, já už se trošičku bál, že novodobá modla proletariátu bude mít potíže. 😉 😄 >😁
Zajímavé je, že jsi jediný, kdo tady podobnost znaku s ženským přirozením připomíná. Ale řeknu ti tajemství. Nevěř tomu, takhle ve skutečnosti ženské přirození fakt ani zdaleka nevypadá. Však až konečně nějaké konečně uvidíš, dáš mi určitě za pravdu...
Gilgit když má světlou chvilku, tak alespoň napíše něco k věci a jde vidět, že něco i ví, maros, to je typický troll a spamer... měl by dostat BAN.
Myslim, že tu psal cosi o Dacii, to víš.. hlavně ne Francouze >😁 A už vůbec ne Renault >😒] >😒]
palec hore pre použivatela Maroš..keď už diskusie ako tak prestane otravovať AntiDiesel s jeho ek👋tesla rečami a s tisícmi odkazov pod každým článkom, tak sa tu objaví existencia menom maros ktorá zas pod každé franczúzske auto musí aj 30krát dookola písať aký je to šrot pretože ho kedysi vďaka jeho mizivým znalostiam o autách natiahol predajca na vylágrovanú 306ku z bazáru...ako tu by sa hodil jedine hromadný BAN pre istých uživatelov pretože si tu miestami pripadám ako na zraze postihnutých
Lodgy a Espace je "stejná" třída jako Polo a A8... fakt už nevím, jak jednodušeji to napsat 😄
padaju snad u kazdeho auta... [odkaz] .. po naraze je to tak nejak normalne ze nebudu na povodnom mieste [odkaz] 😉
Ty jsi mě viděl? To je škoda, že já tebe ne. bylo by to podstatně jednodušší vysvětlování 😄 .
Marosi, nezlob se na mě, ale vrakovej kovboj, co si po první nepodařený koupi neustále pěstuje mazání exkrementů sám po sobě...pro mě není diskuzní partner
😉
Marosi, nezlob se na mě, ale vrakovej kovboj, co si po první nepodařený koupi neustále pěstuje mazání exkrementů sám po sobě...pro mě není diskuzní partner
😉
Mne pobavilo slovo hejl, ale tak co, třeba někdy přispěje konstruktivním článkem. Podle mě je jednoznačná jednička Gilgit.
trosku me u toho narazu zaskocilo ze nesli ven okenni bagy a hlava figuryny tak putovala pri vraceni do B sloupku
Jakej úspěch? Při nárazu budu mrtvej, protože ty * má akorát za nějaké pípáky!! Fiat má lepší ochranu, a přitom má jenom 4*
Tak Dacie je úplně to samé. Ale, cenově už je přijatelnější(musíš počítat s nějakým budgetem, za který ti to auto v servise dodělaj).
Než tenhle Espace, to raději Lodgy. Stejné auto za podstatně lepší peníze 😉 :yes:
Než tenhle Espace, to raději Lodgy. Stejné auto za podstatně lepší peníze 😉 :yes:
za se po bočním nárazu převrátí?
Nevím, v jiných testech jsem to neviděl, ale tady když to dostalo ránu z boku, tak to skončilo na střeše?!?
Nevím, v jiných testech jsem to neviděl, ale tady když to dostalo ránu z boku, tak to skončilo na střeše?!?
Nemáš pravdu, říkáš to kvůli toho, že nemá rád francouzské auta. Prokoukl jsem tě renaulťáku. :no: >😁
Moc bych tady nadsázku nepoužíval.. se to tu teď hemží chytráky, pro které je to příliž složíté(vyzoušeno) :-!
Mezi Lodgy a Espace je stejný rozdíl, jako mezi modely Škody a VW 😉
Peníze navíc platíš, jen za to ženské přirození na kapotě(evidentně hodně diskutujících rajcuje)
Peníze navíc platíš, jen za to ženské přirození na kapotě(evidentně hodně diskutujících rajcuje)