Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Aston Martin do roku 2020 kompletně vymění modelovou řadu

Prestižní výrobce supersportů z britského Gaydonu kompletně přebuduje do konce dekády svůj výrobní program. Přidá i tři novinky.
Zpět na článek
Avatar - Magister
22. 4. 2015 12:02
slib nebo výhružka
2020 je podle mě dost pozdě. A co ta jejich spolupráce s Mercedesem? Budou mít už od nich ty 12 válce....konečně by se parametry mohli dostat před konkurenční 8válce.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Petrolhead_CZ
22. 4. 2015 14:21
Re: slib nebo výhružka
Proč pozdě? Na stávajícím portfoliu není nic špatného. Spolupráce s Mercedesem se naštěstí ještě nerealizuje, je jen správně, že značka využívá své motory co nejdéle. Aktualizovali převodovku, přešli na Touchtronic III, což bylo nejdůležitější. Jinak smlouva platí jen na budoucí využití osmiválců, V12 zůstane jejich, je to pořád jeden z nejlepších motorů na světě.
Avatar - 3_diamanty
22. 4. 2015 14:56
najviac sa mi pacili astony
z cias DB7 a DB7 volante.... take nejake sympatickejsie mi boli ... posobili tak nejako pouzitelnejsie ........ teraz sa uz kazdy zenie za extra vykonmi extra rozmermi extra luxusom a dalsimi extra vecami ktore v autach by mozno uz ani nemali byt.....

astony som mal vzdy rad a malej charizmatickej DB7micke sa dodnes z vlastnej produkcie astonu asi nic nevyrovna... to auto radim spolocne s lambom miurou k top najkrajsim karam planety

astonu ale nadalej drzim palce... :yes:
Rozbalit vlákno
0