Novinky
Futurista
6
Tak nevím, co je horší. Jestli Gilgit se svojí snahou , nebo snaha někoho drbat a pomluvit, když je klid. Co hoši? Horší než ženský. Nebo děti.
Přejít do diskuze
To bacha, tam je nasazeni jako blazen. Zajimani se o automotive (nejen) vychodni polokoule, korektura clanku, archivace diskuznich prispevku a jejich pripadne probirani s redakci, vedeni kadrovych posudku na mistni diskutery a vynalezani stale novych zpusobu, jak se s nimi hadat... A to vsechno jako cestna funkce? Kam se hrabe nejakej Clarkson.
Napadám jen tebe, protože si to zasloužíš, nikdy nikoho jiného. / ...... jo a já to nezačal/
Tak tohle by bylo hustý. Chlápek, co umí řídit jako bůh a navíc o jeho vtipnosti nemůže být pochyb😊
Naopak, místo nekonečných diskusních bojů a vody na jeho mlýn, by to jedna dobře mířená tvrdá "Clarksonovka" vyřešila! 😉
Říká se tomu profesní vyhoření, čeká nás to všechny mimo Gilčy, tam není co vyhořet. 😉
možná i bavilo. Kdyby se nechoval jak arogantní magor, tak ho to třeba mohlo bavit dál. ;-\
Ja teda souhlasim, ze zbytecne delat dusno neni rozumny, ale zase kdyz uz ho tu musime trpet, tak si z nej aspon clovek parkrat vystreli, aby to bylo snesitelnejsi. Navic muj prispevek pouze vyzdvihl nasazeni, se kterym se ucastni diskuzi a dalsich doprovodnych aktivit, za kterymi si jiste stoji (jinak by je nedelal). Navic to byl takovy testik, jak rychle se objevi. No, nezklamal.
No jo, jenže Bean nedělá takový ten primitivní, přímočarý buranský "humor", který milují diváci Klaksona.
Presne - vymyslel Atkinsonuv cyklus a ma hotovo.
Nebo ze bych se spletl jako Paris s Robinem Williamsem? >😁
Nebo ze bych se spletl jako Paris s Robinem Williamsem? >😁
Je to škoda. Hammond je typický sangvinik, May flegmatik a Clarkson cholerik. I když byl jejich způsob humoru občas trapný, pořad byl osobitý a sledovatelný. Člověk se mohl i usmát i zamyslet (třeba nad tím, co si o nás řidičích automobilky asi myslí).
Synátor mi říkal, že někde četl, že Clarkson uzavřel s BBC smlouvu na nějaký jiný pořad, ale TG zatím nic. Nevím, co je na tom pravdy.
Synátor mi říkal, že někde četl, že Clarkson uzavřel s BBC smlouvu na nějaký jiný pořad, ale TG zatím nic. Nevím, co je na tom pravdy.
Harris ne, je to řidič, není to šoumen, ta trojka je jedinečná v tom, že jsou šoumeni všichni a každý trochu jinak, a taky v jejich vzájemném vztahu. Navzájem se "urážet" způsobem, kterým to ti tři dělají, můžou jenom lidi, mezi kterýma to opravdu funguje. 😉
Harris je i přes jeho "drift all the things" a dětinskost stále příliš serioźní na TG, a i kdyby měl kolem sebe dva chlapce, kteří by dělali tu zábavu okolo, nemyslím si, že by to fungovalo jako stará TG trojice. Jak říkáš, chce to pro něj jiný pořad.
Mně by se líbil Needell + Harris a ještě někdo.
BTW, Sutcliffe z Autocar teď pracuje pro /DRIVE channel.
Mně by se líbil Needell + Harris a ještě někdo.
BTW, Sutcliffe z Autocar teď pracuje pro /DRIVE channel.
V případě evoluce TG nesmí hledat někoho na úrovni the3*, ale něco jinýho. Pak můžeme mít dva super pořady. Harris by byl fajn 😉. Nutně by ale potřeboval dva zábavný týpky kolem.
Klidně si vsadím, že Atkinson TG dělat nebude, není to hlupák, musí mu být jasné, že dělat to po těch třech, je prakticky mission impossible. Tohle je případně post pro někoho, kdo nemá až takové jméno a má hlavně ambice, Atkinson má už hotovo. 😉
Těch spekulací a domněnek, navíc podpořených prohlášením Jezzy, že se narodí nový dítě je tolik, že bych počkal na konec roku a přivítal klidně novej TG se zajímavými moderátory a trio C+H+M na některým ze silných konkurenčních kanálů. Pro automobilový fandy by to nakonec mohla být situace win/win. 😉
No a co když by to dělal jinak, po svém? Nic by nebylo horšího, než kdyby kopíroval předchůdce...
Mno šoférovať vie, a pokiaľ si dobre pamätám tak aj chodí na nejaké amatérske okruhové preteky. Ale aj majster tesár sa utne, viď Rowan Atkinson rozstrelil svoj McLaren F1 o stĺp. Vtedy sa určite nesmial nikto
Ještě horší je falešná solidarita.
/Nikdy jsem se do nikoho neopíral, v podstatě jsem schopen respektovat i Toperovy názory, stejně tak kohokoliv jiného. Ale co je moc, to je moc/
/Nikdy jsem se do nikoho neopíral, v podstatě jsem schopen respektovat i Toperovy názory, stejně tak kohokoliv jiného. Ale co je moc, to je moc/
Urcite to neni jenom zabava, ale ten clovek toho delal spoustu i nad ramec. Mimo tebou zminene jeste tocil vlastni filmy a specialy, psal knizky, selijake sloupky a clanky vsude mozne... Takze ho to evidentne bavilo nesmirne, nebo je to workoholik.
ono to prave neni jen o tom prohanet se v supersportech, v tom supersportu stravej tak 10 minut, a pak hodiny uplne jinyma cinostma spojenyma s tocenim, psanim (ano soucasti je casopis, bology a dalsi)
ostatne zdejsi redakce by asi mohla napsat sve, jak takove testovani i jen pro internetove periodikum vypada, ze to neni si cele dny nekde jezdit s autem a pak o tom sesmolit par odstavcu
ostatne zdejsi redakce by asi mohla napsat sve, jak takove testovani i jen pro internetove periodikum vypada, ze to neni si cele dny nekde jezdit s autem a pak o tom sesmolit par odstavcu
Výborně, na test nového STI se těšim :yes:
Ale hlavně by mě zajímmalo jak se to bude vyvíjet dál, pořád se nic neděje a nikdo neví, zda se ty 3 zase spojí ve vlastní produkci nebo pro jinou televizi a nebo půjdou do důchodu....ale koho by nebavilo prohánět se ve supersportech a ještě tím vydělávat, že?
Ale hlavně by mě zajímmalo jak se to bude vyvíjet dál, pořád se nic neděje a nikdo neví, zda se ty 3 zase spojí ve vlastní produkci nebo pro jinou televizi a nebo půjdou do důchodu....ale koho by nebavilo prohánět se ve supersportech a ještě tím vydělávat, že?
BBC má formát, lehká změna směrem k "serioznosti" se dá předpokládat a TG klidně může ve změněné podobě běžet, jenže problém moderátorů jim zůstane, nevěřím, že seženou nějaké skutečné jméno, možná v Británii známé dostatečně, ale TG není dávno pořadem jen pro Brity. Bude to pro BBC ještě vořech, který dle mého úspěšně nerozlousknou.
Co se těch tří týká, je to jen otázka času, určitě je něco "v běhu", myslím že do měsíce se dozvíme řešení a příští rok uvidíme výsledek. 😉
Co se těch tří týká, je to jen otázka času, určitě je něco "v běhu", myslím že do měsíce se dozvíme řešení a příští rok uvidíme výsledek. 😉
Dík! 😉
Tak po shlédnutí- těžko si ho tam jako moderátora představit.Přijde mi, že nedokáže nebýt komikem, což není totéž jako být občas vtipný.
Tak po shlédnutí- těžko si ho tam jako moderátora představit.Přijde mi, že nedokáže nebýt komikem, což není totéž jako být občas vtipný.
Jako komika ho mám rád, škoda, že jsem ho v TG neviděl, zajímal by mě mimo roli Mr.Beana nebo černé zmije.