Novinky
😄 😄 😄 Kde je to superTT s pětiválcem 2,5 a stejným výkonem ? To jsou výkonnostní závody v rámci jednoho koncernu . Oproti tomu je Škodovka ,SEAT opravdu jako mooooooooooc chudý příbuzný .
pro tento motor? třeba je jeho hlavní cíl víše. Nástupce Phaetonu? Passat? Touareg?
Neočekával bych, že takto vyšponovaný sportovní motor dají do cestovní limošky. Turbomotor točící 7200 ot., zesílené písty, kované ojnice, speciální klikovka, speciální vnitřní povrch válců, dvojité sekvenční přeplňování to nejsou zrovna parametry cestovního motoru.
hmm...ono niektore veci co si vymenoval uz v normalnych motoroch obcas aj byvali.
Plus - dvojite sekvencne preplnovanie - zatial o tom nikde nieje ani slovo 😲
Da sa sice ocakavat, ze po tom, ako bude debutovat e-lader v TDi-cku, casom sa nastahuje aj do benzinov - tento trend vyvoja uz potvrdilo Ferrari a aj Mercedes.
Problem ale bude pre nich to, ze budu musiet implementovat 48V rozvod do MQB-cka skor nez planovali.
Toreticky to mozu skusit aj 2 klasickymi turbami, ale to by isli trochu aj proti dobe 😉
A tretia cesta - asi najlahsia - 1 turbo. Pred par rokmi, ked som videl motory typu Lancer EVO X, WRX STi s cca 300 PS z 2 litra, a mal sa predstavit G VII R s 300 PS, bal som sa, ako to bude s jeho "priatelskostou" v kazdodennom zivote.
Dnes vidime, ze za tych par rokov vo VW urobili milovy krok v tom, ako naladit motor, ktory ma 150 PS / liter. Motor, ktory sa fakt sprava slusne aj v normalnych civilnych podmienkach.
Aky zazrak sa ale da cakat pri 200 PS / liter ? - za tak kratku dobu asi moc velky nie, ak dosiahnu charakteristiku +/- A 45 AMG, bude to uspech. Predsalen, to 1 turbo bude musiet natlacit aj viac, aj pod vacsim tlakom. na tuto svoju robotu bude potrebovat viac vyfukovych plynov, ktore proste do (moj odhad) cca 2200-2400 rpm jednoducho nebudu stacit.
Ak sa teda rozhodu pre 1. variantu - s E-laderom, potom by som sa vobec necudoval, keby mal byt toto ich downsizing "ad-absurdum" co do buducnosti aj pre o dost vacsie modely, ak by sa na poslednu chvilu rozhodli, ze na tu VR6-ku 3.0 TFSi kaslu. ;-\
Plus - dvojite sekvencne preplnovanie - zatial o tom nikde nieje ani slovo 😲
Da sa sice ocakavat, ze po tom, ako bude debutovat e-lader v TDi-cku, casom sa nastahuje aj do benzinov - tento trend vyvoja uz potvrdilo Ferrari a aj Mercedes.
Problem ale bude pre nich to, ze budu musiet implementovat 48V rozvod do MQB-cka skor nez planovali.
Toreticky to mozu skusit aj 2 klasickymi turbami, ale to by isli trochu aj proti dobe 😉
A tretia cesta - asi najlahsia - 1 turbo. Pred par rokmi, ked som videl motory typu Lancer EVO X, WRX STi s cca 300 PS z 2 litra, a mal sa predstavit G VII R s 300 PS, bal som sa, ako to bude s jeho "priatelskostou" v kazdodennom zivote.
Dnes vidime, ze za tych par rokov vo VW urobili milovy krok v tom, ako naladit motor, ktory ma 150 PS / liter. Motor, ktory sa fakt sprava slusne aj v normalnych civilnych podmienkach.
Aky zazrak sa ale da cakat pri 200 PS / liter ? - za tak kratku dobu asi moc velky nie, ak dosiahnu charakteristiku +/- A 45 AMG, bude to uspech. Predsalen, to 1 turbo bude musiet natlacit aj viac, aj pod vacsim tlakom. na tuto svoju robotu bude potrebovat viac vyfukovych plynov, ktore proste do (moj odhad) cca 2200-2400 rpm jednoducho nebudu stacit.
Ak sa teda rozhodu pre 1. variantu - s E-laderom, potom by som sa vobec necudoval, keby mal byt toto ich downsizing "ad-absurdum" co do buducnosti aj pre o dost vacsie modely, ak by sa na poslednu chvilu rozhodli, ze na tu VR6-ku 3.0 TFSi kaslu. ;-\
No na tom něco bude, ale takovej Passat R?
V tom bude nová generace VR6. 😄
+
výkon v kompaktním balení
rodinný sporťák
-
cena
spolehlivost nad 100000km
značka
vzhled
Za tu cenu seženu camaro,mustang,challenger,370z,TT a jiné a i když výkonem a praktičností je golf poráží tak je to furt jen golf. Vzhled a charakter auta ostatních aut je jinde.
Podle mě tohle auto koupí jen někdo, kdo chce 2v1, má rodinu a manželka prudí, že nechce nepraktický sporťák. V tomto případě je to zlatý kauf. :-!
výkon v kompaktním balení
rodinný sporťák
-
cena
spolehlivost nad 100000km
značka
vzhled
Za tu cenu seženu camaro,mustang,challenger,370z,TT a jiné a i když výkonem a praktičností je golf poráží tak je to furt jen golf. Vzhled a charakter auta ostatních aut je jinde.
Podle mě tohle auto koupí jen někdo, kdo chce 2v1, má rodinu a manželka prudí, že nechce nepraktický sporťák. V tomto případě je to zlatý kauf. :-!
suhlas... uz obycajna mala stara barchetta s par konikmi vyzera viac sportovejsie ako tento 1000 konovy golfik.... nehovoriac o emociach .... a o tom ze golf ostane stale golfom aj ked bude vykonnejsi ako porsche.... 😉 paci sa mi tvoj pohlad na vec.... takze docela suhlas :yes😒br />
ak chcem sportove auto vezmem si genesis coupe s originalnou sportovou DNA alebo 370Z od nissana a nie vytuneneho rodinneho golfa hrajuceho sa na sportiak.... 😉
ak chcem sportove auto vezmem si genesis coupe s originalnou sportovou DNA alebo 370Z od nissana a nie vytuneneho rodinneho golfa hrajuceho sa na sportiak.... 😉
No hlavně podle odhadů 1,3 milionu a za to je třeba Mercedes A 45 AMG...s 6letým servisem a garančkama...což se hodí, protože tyhle motory jsou žrouty drahých olejů.
Tohle auto si koupí kdo chce, kdo nechce tak si ho jistě nekoupí. Nicméně vzhledem k nebývale vysokým prodejům současných GTI a R verzí lze očekávat, že se jich prodá hodně.
Koncern si s G420 nemusí na nic hrát, sportovních modelů nabízí tolik, že těžko hledá v pestrosti nabídky sportovních modelů konkurenci. Takže G420 není nějaká náhrada nebo alternativa sporťáku, ale prostě nejsilnější HB.
Koncern si s G420 nemusí na nic hrát, sportovních modelů nabízí tolik, že těžko hledá v pestrosti nabídky sportovních modelů konkurenci. Takže G420 není nějaká náhrada nebo alternativa sporťáku, ale prostě nejsilnější HB.
Btw. podľa aktuálnych info: [odkaz] má mať Focus RS 345 hp, t.j. 257 kW. Teda v mainstreamovom kompakte za odhadom 35t eur výkon 911 Carrery.
Vemu li jako zakladni supersport Audi R8, ktera s V8 mela z 0 na 100 i za 4,6s tak kdy jindy byli podobne vykony, vykony aktualnich supersportu ne supersportu z pred triceti let, takto dostupne masam? A to jak v HB tak i malych coupe s cenou i pod milion Kc za nove auto. :yes😒br />
Tak a ted uz se jen v praci snazit abych si jednou mohl podobne vozitko taky dovolit. 😄 Anebo se obratit na odbory jestli mi to nevydupou i bez prace a toho otravneho snazeni se. >😁
A komu se to nelíbí ať si koupí základní motor, nikdo mu nebrání. 😉
alfou a omegou zivotnosti je take to, jak s tim autem dany majitel jezdi a jak tomu doprava servis, rekl bych ze pro bezne jezdeni kde sotva vyuzijes 20-30% potencialu toho motoru to auto vydrzi asi i vice nez bezne verze daneho modelu (Golf), ale samo pokud s tim vikend co vikend budes tocit zatacky nekde na okruhu, tak to asi bude "starnout" sakra rychle, kolik lidi ale dnes jezdi na okruh, jednotky procent? 😄
A kolikpak válců měla první M3?
V roce 1989 se objevil Golf II Limited (také 4x4 a za cenu 68.500,- DM!) ) s přeplňovanou 1.8 s výkonem 210 PS..., na tehdejší dobu něco podobného, jako dnes GR 400. Myslíš , že tehdy "znehodnotil" všechny sporťáky s výkonem pod 210 PS?
A pokud GR 400/420 nakonec bude, kolik jich asi tak potkáš za rok?