Novinky
Není sentimentální, je realista.
Ohledně karoserie, konstrukce podvozku a mechanického ústrojí, máš 100% pravdu.
Bohužel palubní elektronika, technologie emisí ty auta ničí, stejně jako Land Cruiser a v budoucnu Defender.
Neboj se jít proti ovcím 😄
Ohledně karoserie, konstrukce podvozku a mechanického ústrojí, máš 100% pravdu.
Bohužel palubní elektronika, technologie emisí ty auta ničí, stejně jako Land Cruiser a v budoucnu Defender.
Neboj se jít proti ovcím 😄
Je tolik slušných Čechů, ale přesně pro tuto zlobu, agresivitu a závist je problém slušného Čecha rozeznat a zaměstnat.
Jeden bych rád uvítal doma a vozil bych s tím děti do školky, ty by si užili 😄
Když jsme jezdili S6, to bylo furt, papá dupni na to... ještě, že bydlíme v Německu u Autobahn 😄
Na druhou stranu na to morálně nemám... Otázka zní. Za tři mega menší barák, nebo Géčko... jsem moc přízemní, pořídil bych barák a pronajal 😄
Když jsme jezdili S6, to bylo furt, papá dupni na to... ještě, že bydlíme v Německu u Autobahn 😄
Na druhou stranu na to morálně nemám... Otázka zní. Za tři mega menší barák, nebo Géčko... jsem moc přízemní, pořídil bych barák a pronajal 😄
kylie protože má jednoho fricka doma. Ale ten podle všeho, bude na rozdíl od Kylie a MGRR naprosto v pohodě 😄
Gilgit
Je mi te líto, nic jsi nepochopil, nikdy se nehnes z místa a jeste k tomu ani nebydlís "v Německu u Autobahn". Proste jasnej loser. >😁 >😁 >😁
A já zase tomu pánovi co bydlí "v Německu u Autobahn" závidím. Sice nevím presne co ale to je jedno.
A vsimni si kdo nadsene nesouhlasí. >😁
Jinak Kylie uz zase posílá SZ.
A já zase tomu pánovi co bydlí "v Německu u Autobahn" závidím. Sice nevím presne co ale to je jedno.
A vsimni si kdo nadsene nesouhlasí. >😁
Jinak Kylie uz zase posílá SZ.
Gilgit
Agresivita v mém príspevku mozná je, protoze nemám rád lidi písící nesmysly, zloba a závist rozhodne ne.
Ale treba bys mi mohl vysvetlit kde v mém príspevku vidís závist. Rád se nechám poucit.
Ale treba bys mi mohl vysvetlit kde v mém príspevku vidís závist. Rád se nechám poucit.
Bydlíš u Autobahnu, za tři milióny kupuješ baráky a já se nehnu z místa 😄 😄 😄 😄
kamaráde já ti nevím.
kamaráde já ti nevím.
sentimentální milovník aut ze slovenska 😄 jinak auto dobrý,ale kam s ním jezdit, schopnost projet korytem řeky je ve městě na nic, radši bych vzal "esko" 😄
V minulém příspěvku už jsi mi psal o nadřazenosti německé rasy, do které se počítáš😊
něco o německých spotřebičích, které Němcům fungují, ale jakmile se dostanou do rukou
českému zákazníkovi, je konec😊 moc jsem to nechápal, ale tvoje další příspěvky mi to
osvětlily. Ty jsi Němec jak poleno, my Češi už jsme odpad😊
něco o německých spotřebičích, které Němcům fungují, ale jakmile se dostanou do rukou
českému zákazníkovi, je konec😊 moc jsem to nechápal, ale tvoje další příspěvky mi to
osvětlily. Ty jsi Němec jak poleno, my Češi už jsme odpad😊
Gilgit
Pokud se podívám na tvé prihlouplé príspevky pod clánkem o Superbu tak vzniká otázka jestli "tady" nebo vlastne "tam", tedy v Nemecku "u Autobahn", uz malinké deti prijímají etiku tak hloupe se vyjadrovat.
Jinak pouzitím nemeckého slova Autobahn ukazujes ze jsi fakt borec, úplná jednicka.
Asi vám ta dálnice (Autobahn)leze trochu na mozek (Gehirn) - to bude zrejme tou kombinací hluku (Lärm) a výfukových plynu (Ab**😉. >😁 >😁 >😁
Jinak pouzitím nemeckého slova Autobahn ukazujes ze jsi fakt borec, úplná jednicka.
Asi vám ta dálnice (Autobahn)leze trochu na mozek (Gehirn) - to bude zrejme tou kombinací hluku (Lärm) a výfukových plynu (Ab**😉. >😁 >😁 >😁
tomuto vravim mercedes 😉 ... :yes: