Novinky
novodobych GLAciek, CLAciek a dalsich zrudnosti ktore sa este len chystaju posobi toto stare dobre Gecko ako nejaky nenapodobitelny a dokonaly stroj z inej planety .... skutocne jeden este z tych peknych starych dobrych mercedesov... a mozno aj najkrajsi a najcharizmatickejsi mercedes sucasnosti :yes😒br />
tomuto vravim mercedes 😉 ... :yes:
tomuto vravim mercedes 😉 ... :yes:
sentimentální milovník aut ze slovenska 😄 jinak auto dobrý,ale kam s ním jezdit, schopnost projet korytem řeky je ve městě na nic, radši bych vzal "esko" 😄
Když jsme jezdili S6, to bylo furt, papá dupni na to... ještě, že bydlíme v Německu u Autobahn 😄
Na druhou stranu na to morálně nemám... Otázka zní. Za tři mega menší barák, nebo Géčko... jsem moc přízemní, pořídil bych barák a pronajal 😄
ve kterým Německu jsou za tři mega baráky?
...tady už malinké děti přijímají etiku, nezávidět, nebýt zlý.
Jinak pouzitím nemeckého slova Autobahn ukazujes ze jsi fakt borec, úplná jednicka.
Asi vám ta dálnice (Autobahn)leze trochu na mozek (Gehirn) - to bude zrejme tou kombinací hluku (Lärm) a výfukových plynu (Ab**😉. >😁 >😁 >😁
Ale treba bys mi mohl vysvetlit kde v mém príspevku vidís závist. Rád se nechám poucit.
něco o německých spotřebičích, které Němcům fungují, ale jakmile se dostanou do rukou
českému zákazníkovi, je konec😊 moc jsem to nechápal, ale tvoje další příspěvky mi to
osvětlily. Ty jsi Němec jak poleno, my Češi už jsme odpad😊
kamaráde já ti nevím.
A já zase tomu pánovi co bydlí "v Německu u Autobahn" závidím. Sice nevím presne co ale to je jedno.
A vsimni si kdo nadsene nesouhlasí. >😁
Jinak Kylie uz zase posílá SZ.